tirsdag 17. juli 2007

Hjemme igjen!







Ja, da var vi hjemme igjen etter noen dager på tur. På badet bugner det over av nesten tomme bager, en halvfull koffert og 4 soveposer. Vaskerommet er nedlesset av skittent tøy - godt jeg kan bruke morgendagen til å ordne opp i dette feriekaoset!






Vi har hatt det så fint både hos søsteren min i Arendal samt på hotell sammen med barnas besteforeldte i Langesund. Tror bestefar Magne (min far) har fått svømmehud både her og der i lpet av søndagen og mandagen - for han boltret seg veldig med barna i bassenget. Ungene elsket å ha besteforeldrene sammen med seg i en slik setting - dette er første gang vi opplever det! Kanskje på tide og det skal vi i hvertfall gjøre flere ganger, tenker jeg!






Så, egentlig skulle jeg vært i seng, men så var jeg så lykkelig at jeg bare måtte skrive noen ord om hvor fint disse dagene hadde vært! I kameraet ligger minnene i form av bilder - de skal snart scrappes! Det fine med scrapbooking er jo at man tar vare på minner, man samler på minner, man refelkterer over tid som var og tid som er! Det er takket være min venninde Bjørg at jeg fikk guts til å klippe/rive i syrefritt papir i november 2005. Nå er hobbyen blitt mer en lidenskap og noe som jeg trenger i hverdagen. Ja, jeg er veldig heldig og lykkelig og trøtt....






Nå er det på tide og sove - natta dere!

lørdag 14. juli 2007

Endelig noen dagers ferie!
Vi er på det glade sørlandet og skal kose oss her i helga. Det regner for det meste, men inne er det godt, varmt og tørt! Jeg er hos min scrappeglade søster, men hun scrapper ikke om dagen fordi her monteres det nytt kjøkken. Kaos har overtatt for en periode og hobby må nok vike plass for alt annet!

Ellers sto vi i kø på E18 hvor fire biler kræsjet, vi kom like etterpå. Turen fra Kløfta til Arendal tok oss to timer mer enn normalt. Godt og komme frem helskinnet i hvert fall - det er så trist når slike ting skjer og folk blir skadet.

Ja ja - nok for denne gangen. Må nok rydde lørdagsgodtet til ungene fra bilen og inn i stua :=)

onsdag 11. juli 2007

Regnfull ferie!

Ja, det er 11.juli og regnet er visst blitt normen etter at skolen sluttet. Jeg får scrappet litt da og jeg har laget tre tagbøker som jeg har gitt bort til glade mottakere. Jeg begynner å bli en racer på apebuzz sammen med barna og vi har spilt spill, lest bøker, sunget og sovet. Litt av en ferie! Noen fine dager har vi hatt sammen med min søsters barn. Da dro vi til Malmøya og badet i regnværet. Det var kaldt i vannet - men skal man bade så får man ta det som det er!

Ungene hoppet og koste seg på Malmøya. Hjemme har vi montert opp en vannsklie på plenen og der har ungene hatt sklirace. Veldig morsomt både for den som sklir og den som ser på.

Nå tror jeg på denne bloggen. I dette været har jeg tid til å sette meg inn i hvordan bloggen skal opprettes, hvordan laste inn bilder m.m. Legger inn et par bilder fra sommeren så langt!