torsdag 28. februar 2008

Jeg lager også kort!


Jeg prøver også å lage kort. Jeg er ikke sånn kjempegod på det enda, men jeg ser at jeg blir bedre etterhvert som jeg prøver meg frem. Dette er det siste kortet jeg har laget. Laget det til en utfordring på Papirgleder, og det er tantebarnet mitt som har fått det!

Jeg elsker scrapbooking!


Dette er den siste Lo'en jeg har laget til en utfordring på Papirgleder. Det er min eldste datter Jenny som er på bildene. Hun blir snart 10 år og på bildene er hun en skjønn nissunge på 9 mnd. Hvor blir egentlig tiden av ?

Hærlig vinterferie på sørlandet

Vi hadde vinterferie fra 18.- 23. februar og dagene brukte vi på Sørlandet. Hærlige dager og veldig mye varmere i Arendal enn her på Kløfta. Ungene storkoste seg. En dag gikk de på skøyter, men det var så varmt og isen smeltet og de ble ganske våte av vannet på isen.

Solveggen ble flittig brukt, så ruslet vi rundt og kikket etter blåveis og løvetann. De eneste jeg fant var disse som var i blomsterbedet. Men, vakre var de!

Og dere - hvis dere finner på å få akutt øretrøbbel så er Havblikk øresenter i Arendal stedet. Skummelt med leger som roter inni hodet ditt (kjennes det ut som) men ører kunne de faktisk veldig mye om og jeg fikk akutt hjelp. Det syntes familien var fint for da sluttet jeg å si "hæ" hver gang de snakket til meg.....

Takk for en fin vinterferie til min søster og hennes familie.