søndag 25. januar 2009

Jeg drar på ferie!


I morgen reiser jeg og familien på ferie til Egypt, nærmere bestemt Sharm el sheik! Har aldri vært i Egypt før og har litt reisefeber nå kjenner jeg. Med på turen er saks, lim, noen kort til å lage atc'er med, opptrykte stempler, Le plum tusjer ansiktsfarger, h20 maling, vannpensel, noen die cuts ferdig utstanset og blokk og penner. Jeg klarer ikke å dra uten å ha sakene med meg. Vi blir borte en uke og derfor kommer jeg nok ikke til å besøke bloggen min eller dere andre sin blogg. Blir godt å få sol og varme på kroppen! Vi tastes om litt over en uke folkens!


Klem fra meg :=)

lørdag 24. januar 2009

Ingen vinger?


Hos scrapping the music på norsk har de lagt ut en ny oppgave med ny sangtekst og jeg har laget en lo med tittelen "ingen vinger"? som samsvarer med tekst i sangen. Dette er ikke enkle bilder og scrappe - avissider som de er! Tok disse bildene i Hunderfossen i 2006 og det er mannen min som daler ned på det store bildet og sønnen vår som er på det litt mindre bildet. Det store bildet er egentlig litt sjarmerende for Leon har inntatt stilling forran sin far og du flyr begge to - en inni avisen og en utenfor. Synes selv bildet er sjarmerende og angrer ikke på at jeg tok det impulsivt. Det er morsomt i Hunderfossen. Tror det er vår favorittpark nr 1! Masse moro der og mye plass og løpe på. Ikke minst er det grønt og vakkert i parken med utegriller til disposisjon. Men, nå er det noen år siden sist vi var der. Kanskje til sommeren?

torsdag 22. januar 2009

Tante Janne sin go'gutt


Leon er veldig glad i tanta si. Hun har strikket piratluer til han og laget kort med sjørøvere, maur og løver helt siden han var liten. Tenkte jeg måtte scrappe noen bilder av disse to sammen og da falt jeg litt for disse som jeg tok i august 2007. Leon er nydelig brun etter to uker i Spania. Stakkars tante Janne, hun har ikke vært i Spania! Jeg fant et fint dikt inne på scrapping.no og det er gjengitt på Lo'en. Har brukt dette nydelige arket med ramme, fugl og kvist og har egentlig bare tilført tittel, tekst, sydd rundt tekstboksene og tilført hjerter. Veldig enkelt med andre ord! Diktet passet så utrolig godt til tante Janne - det er akkurat slik du er lillesøster!


Jeg har ei tante jeg!
Ei som kan bygge hus av duplo og finne det usynlige monsteret under senga mi!

Jeg har ei tante jeg!
Som kan le av tegnefilm
og gråte fordi fuglungen falt
ut av redet sitt.

Jeg har ei tante jeg!
Ei som holder meg i hånden,
løfter meg opp og klemmer meg.
Jeg har ei tante jeg!

Scrapping the music på norsk - bonus


Hvem er din nye venn?

Jeg har laget en LO med utgangspunkt i filmmusikken til Kamilla og Tyven. Det er Morten Harket som synger sangen og den er veldig nydelig! Her er linken til sangen: http://www.youtube.com/watch?v=PaLXaR8Dc7w


Da jeg gikk gravid med vårt første barn hadde jeg "dilla" på sangen som ble spillt en del på radio. Jeg foreslo for mannen min at barnet vårt skulle hete Kamilla men han var ikke enig. Vi fikk en Jenny i stedet for og det er jo så flott. Men sangen har jeg faktisk fortsatt ett litt spesielt forhold til og teksten er veldig nydelig - lytt og hør. Den handler om vennskap og tilgivelse og at man alle kan trenge en hand å holde i! Lo'en min har tittelen "Hvem er din nye venn" og handler om Jenny som alltid klarer å få seg venner når vi er på reise.

tirsdag 20. januar 2009

Min last! ATC oppgave og tips om blog candy



Ok, jeg har vel flere laster tror jeg! Nr. 1 er nok Pepsi Max. Det er og har vært en last en ganske lang tid nå. Har scrappet en last om pepsi max som dere kan se her. En annen last er nok at jeg liker å være alene oppe sent om kvelden/natten og scrappe! Det er jo ikke alltid lurt for man skal jo stå opp dagen etter. Skal prøve og lage en atc om dette også. Men, last nr. 1 er herved offentliggjort :=)


Forresten, Merete har en knallfin blogcandy som du kan vinne! Gå inn i bloggen hennes og du vil finne reglene der :http://alltidklartildropp.blogspot.com/

torsdag 15. januar 2009

Vintage kort - Sukkersøtt


Sukkersøtt har en utfordring hvor man skal lage et vintage kort. Jeg har laget et kort til ei lita jente som nettopp har kommet til verden. Har brukt gammelt papir, gamle knapper og en gammel blonde (slike man brukte til oppheng av gardiner tidligere, tror jeg!). Ble brunt og gammel rosa dette.


I dag er det torsdag og hos oss lades det opp til nyttårskonsert med skolekorpsene i Ullensaker denne helgen. Ungene gleder seg til å spille og jeg gleder meg til å høre på. Skal bli godt med mindre øving og styr etter dette. Musikk fem ganger i uka og ungene sent i seng i snart to uker er litt i overkant mye. Men, de klager ikke borsett fra om morgenen når de skal stå opp!

tirsdag 13. januar 2009

ATC vintermotiver











Hos Art pieces challenges har de lagt ut flere atc oppgaver. Oppgave 2 (som det helt sikkert er for sent å levere til) handlet om vinter-atc. Jeg har laget disse fire atc'ene med utgangspunkt i egne fotografier og jeg legger de ut selv om jeg ikke er med i konkurransen. Lagde de for over en uke siden og det er ganske så sløvt at jeg ikke har lagt dem ut tidligere!

Har i grunnen tenkt å gå på kino sammen med pappaen min i dag og kikke på filmen om Maz Manus. Jeg vet at den er sterk men jeg føler at jeg må se den. Faren min går aldri på kino lengre. Mannen min har allerede sett filmen og anbefalte den på det sterkeste! Jeg er helt fri for bil om dagen. Min gamle Merchedes Vito ble levert til Oslo bilauksjon for en uke siden (godt å være kvitt den - ikke løp og kjøp den). Den bilen har kostet meg masse utgifter på vedlikehold og den går i 60 km/t i oppoverbakker (også der farten er 100). Jeg måtte liksom ta fart på slettene og i nedoverbakkene for å komme litt raskere opp oppoverbakkene. Uansett ville jeg nok få bot både for å kjøre for fort og for sakte med en slik kjørestil! Verkstedet har i mange år prøvd å finne feilen og jeg har gitt opp til slutt (og det har Bertel og Steen også)! Sånn er livet. Ellers er det bra. Jeg har sovet hele natta igjennom uten vondt i magen forrige natt og formen er så utrolig mye bedre! Olava (Synnøve) sa dette var noe som gikk i barnehage og ellers - helt sikkert omgangssyke!

søndag 11. januar 2009

Scrapping the music på norsk!


Endelig er scrapping the music kommet som norsk utfordringsblogg. Har du ikke vært innom og kikket på bloggen enda er det noe du bør gjøre! Ikke minst kan du vinne en blogcandy der selv om du ikke deltar med løst oppgave. Jeg har linket til "srapping the music på norsk" under utfordringsblogger på høyre side i bloggen min!
Artige oppgaver med norsk tekst vil være utfordringer fremover og jeg har benyttet anledningen til å scrappe en side med Jenny ved bruk av ukens sangtekst. "Endelig fred å få" er sitatet jeg brukte fra sangen. Synes det passet godt til bilde av Jenny som koser seg i sola iført trafikkampanjens "stopp og sov i 15 minutter" øyemaske! Litt vittig side egentlig!


Ellers har jeg hatt en litt slitsom helg med vondt i hode og veldig vondt i magen. Det er visst noe som går, men det er slitsomt fordet. Sov hele lørdagen og alt man spiser gjør vondt. Blir litt småspising med andre ord! Ellers har jeg og mine det bra. Tore og ungene har vært på korpsseminar i helgen og jeg har vært mye alene. Egentlig godt når man ikke er frisk! Men, jeg er bedre i dag så det går den rette veien :=)

torsdag 8. januar 2009

Kazan sketch 17 (and bonus sketch) and challenge at Sukkersøtt






I have made both the main sketch at 2s4u and the bonus sketch. It was not easy making cards this time. I had many ideas and i tried to make Kazan's sketch with colours that did'nt work. But i started over again today and made this green and brown owl card.
The bonus sketch was a lillte bit more easy to work it. I knew i wanted the colours blue and brown and i kept the card simple. I am goving to give it to a friend of mine on saturday at his birthday!



The cup-cake card is made after a sketch i found at Sukkersøtt. I also had a little bit problems making this card and i wounder if i ain't in the mood of making cards these days. Sometimes i want to make something but soloutions doesn't come easy to me! Thats how we all are, i think!

tirsdag 6. januar 2009

Utfordring på ATC bloggen - vinterminne



Hvis det er noe som virkelig er søtt om vinteren så er det snømenn! Snømenn med alle slags fasonger, med eller uten skjerf, hår eller ikke hår og gjerne kvister til armer og stener til knapper! Finnes det noe bedre!
Mine to ATC'er handler om snømenn. Det handler om glede og kjærlighet! Lykken er å være to, heter det og det tror jeg mine atc'er gjenspeiler denne gangen!

søndag 4. januar 2009

Scrappe en julesang - scrappemainia

Scrappemainia har en utfordring hvor man skal scrappe en julesang og den fristen går ut i dag! Jeg har lenge tenkt å være med og jeg rakk det også :=)
Jeg har scrappet "julenissen kommer i kveld" sammen med noen gamle julekveldsbilder fra 2004. Bilder og tekst passer så godt sammen og denne sangen kan jeg stadig vekk finne på å synge før jul. Den er en sånn sang som sitter plantet inni hodet når man først har begynt å synge på den. Ungene liker sangen veldig godt og det var morsomt å scrappe bilder og julesang sammen. Så, dette er i hvert fall mitt bidrag!

lørdag 3. januar 2009

2 ATC'er om ønske for året som kommer




Jeg måtte bare være med på utfordringen hos den nye ATC utfordringsbloggen og oppgaven går ut på å lage atc med tanker om året som nå har startet. Jeg har laget to atc'er og den grønne atc'en handler om å tro på seg selv. Det er det eneste nyttårsforsettet jeg foreløpig har bestemt meg for å gjennomføre - jeg skal få mer tro på meg selv og kanskje det vil utløse magiske hendelser. Hvem vet?


Møte alt og alle som der er handler om å stå i utfordringer og ikke vike unna hvis noe er ukjent eller kanskje usikkert - møte alle utfordringe og alle mennesker som de er og der de er. Fuglene på atc'en har i hvertfall funnet tonen sammen og harmoni er resultatet!

torsdag 1. januar 2009

Happy new year!











I dag sov vi til halv tolv og vi spiste lunch istedenfor frokost. Vi er kanskje ikke alene om det? Bare noen bilder av oss fra nyttårs aften feiringen. Elise er en av mine beste venner og hun er fadder til Leon. Hun feiret kvelden og natten sammen med oss og i dag sitter vi og scrapper på loftet! Veldig bra start på det nye året!
Jeg fant en utfordring på bloggen " Ett trykk" hvor man skal lage bokmerke. Jeg har laget et bokmerke til meg selv med et tekststempel som er veldig fint og viktig. Tror nesten det er mitt eneste nyttårsforsett - ha mer tro på meg selv! Så det så!
We slept to half past elleven in the morning, we got up and eat lunch instead of breakfast! We celebrated new year tonight and had great fun. Here are some photos of me and my familiy and Elise (she is one of my best friends and also and we have "adopted"her in our family. Today Elise and i have scraped toghether! It's a great start of the new year!