torsdag 30. april 2009

Jeg har scrappet Mari sin lo hos Scrappemainia

JEg har scrapliftet Mari hos Scrappemainia og løsningen min ble denne søte LO'en av Leon hvor han ikke vil sove. Synes derfor at det passet godt å skrive som tittel at " du må telle sauer".
Artig LO å scraplifte og løsningen ble ganske så meg. Oppgaven finner du forresten her: http://scrappemania.blogspot.com/2009/04/scrapp-4.html

Scanneren har streiket helt så løsningen ble å ta bilde av Lo'en!

En Lo inspirert av Skissedilla


Det er så godt noen ganger å få inspirasjon utenfra og skissen laget av Lula på ukens utfordring hos Skissedilla. Jeg har faktisk fulgt skissen litt slavisk men har ikke tittel. Bildet sier alt og tittel var bare ikke nødvendig her. Men tekst måtte jeg ha og den har jeg skrevet og montert i strimler. Jeg har håndsydd sirklene og laget blomst inni den ene lille sirkelen. Denne ble litt clean and simple og det var det jeg håpet den ville bli. Clean and simple er noen ganger vanskelig å få til men her fungerte det for meg. Ser skissen igjen er litt skjevt scannet - beklager dette!


I dag har jeg kost meg ute i solen. Ligget og lest en veldig spennende bok og betynner å bli ganske brun. Jeg har det ganske så bra. Mindre vondt for å sitte og såret på sitteknoken er nesten helt grodd! Det er faktisk et mirakel at jeg gror så godt. Mirakler er bra!!!


Ha en fin torsdags kveld. Føler nesten det er helg siden det er fri i morgen. Vi skal kose oss litt hjemme og litt ute denne helgen. Blir vel litt stell i hagen og lørdag skal jeg og mannen prøve å gå ut og spise middag sammen uten barna - hvis vi får barnevakt :=)

onsdag 29. april 2009

Onsdag morgen blues


Onsdag morgen blues
Dagen startet kl. 04. null null
Mjau under senga – hva er dette slags tull?
Jeg kryper inn under og der sitter pus
Og foran han er en halvspist mus!
Jeg stønner litt oppgitt og legger meg atter
Mens han spiser musa - jeg kan høre han smatter
Så ringer mobilen ved mitt hodegjerde
Klokken er seks – hva er på ferde?
Det er mannen min som har låst seg ute
Jeg låser han inn igjen og går inn til min pute.
Klokken syv ringer klokken – onsdag morgen blues
Jeg og barna står opp, den som sover er pus!
Program for dagen, jeg har mangt på min liste
Bake en kake og smøre barnas niste.
Selvangivelsen roper på korrektur,
Jeg har mest lyst til å gå en lang lang tur.
Men det kan jeg ikke for jeg må ligge og gro,
For hvis du spør om jeg ønsker meg no’
Det må kun være at enden blir god!
Ha en fin dag :=)

tirsdag 28. april 2009

Sukkersøt utfordring - bursdagskort til min mann!

I morgen har mannen min bursdag. Han blir 41 år ung! Det må selvsagt feires litt og jeg har klart å lage kort selv om jeg egentlig ikke kan eller skal sitte så mye pga trykksår. Men, det ser veldig mye bedre ut. JEg gror og jeg blir egentlig bare gal og sur hvis jeg skal ligge natt og dag non stop! Så, jeg får prøve meg litt forsiktig frem. Kortet malte jeg i dag tidlig og jeg har pyntet det nå, Jeg har brukt fargene som er på Sukkersøts utfordring - brunt, grønt og blått. Motivet har jeg malt med distress! Har pyntet litt på innsiden også men må nok finne på noe å skrive i morgen mens han er på jobb! Her er baksiden og innsiden også - ble ikke så spennende. Men tok det med jeg!




søndag 26. april 2009

Storslagen blog candy fra Debbi


Debbi has a great blog candy and of course a great blog too! It's possible to join in and the 30th of April there will be a very lucky winner! Visit her blog here: http://passionforcrafts.blogspot.com/


I feel a little bit better today. My sitting wound looks a little bit cleaner and not that infected as yeasterday. I still have to lay down and i sit 30 minutes at the most. I read, i watch television and i make phone calls. My husband and children are out playing music and will not be home before afternoon! So, it's cind of lonely here! But i mangage.....

fredag 24. april 2009

Mitt bidrag til oppgave 4 hos Skissedilla


"Akkurat passe" er tittelen på skissen og det er denne gedigne tripp trapp stolen i København jeg sikter til. Den sto bare der ute på gaten forran en butikk og da måtte vi jo ta bilder. Jeg har brukt et nydelig ark fra sassafras og har klippet ut tekstfelt, valmuene og treet fra arket. Blonden er også fra papiret og den falt jeg veldig for! Mattingen under bildet er baksiden av arket. Bølgepapp og litt søm samt en qk tittel- og da var skissen akkurat slik jeg vil ha den! Dette er en litt leken siden til meg og være og jeg liker den!


Nå må jeg avlaste baken litt. Har jammen fått litt sittesårproblematikk igjen og skulle ikke ha sittet og scrappet i kveld. Fant det ut rett før jeg gikk til loftet og ble i grunnen i så dårlig humør at jeg bare måtte scrappe. Men etter denne LO'en og en Mamma Mia cd er jeg litt blidere. Nå må vi håpe på sol hele helgen siden jeg må ligge og avlaste. Kan jo like gjerne sole meg og lese bøker ute. Ja, det er mine pllaner for helgen.........Ha en fin fredagskveld der ute.

onsdag 22. april 2009

Award og to kort til 2 sketches 4 you

Av Nancy har jeg fått denne koselige awarden. Jeg takker så mye for den, Nancy og jeg er imponert over bloggen din og kortene du lager (Nancy begynte denne korthobbyen i romjula 2008 og er kjempeflink). Prisen fortjener du i retur for koselige kommentarer i bloggen min, Nancy!

Jeg har laget to kort til 2 sketches 4 you. Jeg ble fornøyd med babykortet men er litt usikker på "painting chic"kortet. Tror jeg tok litt av i fargesammensetningen. Skal tenke litt over det kortet for det er egentlig en akvarell venninne av meg som skal få

























I've made two cards to these weeks challenge at 2 sketches 4 you. One of the cards is the bonus card these week. On these card i have used a patterned paper with a bathing baby and punched out the motiv. The bobbles i have hand cutted.

The painting chic card i was planning to give to a friend of mine who paints.

mandag 20. april 2009

Utfordring hos Sukkersøtt


Utfordringen hos Sukkersøtt handler om å lage noe til seg selv! Jeg har lenge hatt behov for et sted å ha mine atc'er og de atc'er jeg har byttet til meg. Min datter ga meg sin brukte Pkermon perm og jeg tok ut forsiden og brukte størrelsen som mal. Men, jeg laget en forside av papir i strimler, et stemplet og utklippet rådyr og et qk fugl og tre. Dette er forsiden og den passer ferpekt forran i mitt nye Pkermon ATC album! Nå har jeg styr på atc'ene og godt er det!

søndag 19. april 2009

Om litt av hvert!

Jeg har hatt besøk hele helgen og det har vært kjempekoselig. Min søster Janne, hennes datter Frida og vår far har vært her. Vi har både scrappet litt og vært på Hadeland Glassverk og litt annet. Jeg skulle hatt familen boende nærmere oss - men det er godt vi kan dra på tur til hverandre av og til.
Noe annet som er veldig koselig er awarden jeg har fått av Angella! Jeg ble veldig rørt over Angeallas begrunnelse og det er veldig koselig å bli satt slik pris på! Jeg er så glad for å ha denne hobbyen og det er veldig flott å ha slike bloggvenner der ute - for det føles på en måte som om jeg kjenner flere av dere etterhvert som jeg besøker bloggene deres jevnlig. Jeg føler meg heldig!

Må legge ut litt arbeid jeg har gjort også. Dette kortet lagde jeg til min søster som hadde bursdag i april. Jeg ville så gjerne lage et vintage kort til henne men jeg synes faktisk vintage er litt vanskelig. Jeg brukte lang tid på kortet og jeg synes at dette er det første vintage kortet jeg har fått til og som jeg er veldig fornøyd med. Min søster ble veldig fornøyd og det er jo det viktigste.





Så må jeg bare legge ut en ny LO til "Scrapping the music på norsk". Fant dette bildet av min far i dag og da tenkte jeg på teksten som ylvis synger og strofen "jeg er på bånn". Her sitter min far på bånn og det er sikkert ikke mer enn 16 grader i vannet på Skottevig utenfor Lillesand. Bildet ble tatt for 6 år siden. Litt morsomt å scrappe det bildet med en så overraskende tittel. Blomsten har jeg laget selv - og svirler har jeg visst litt dilla på om dagen :=)

Sengen kaller! Natta til alle der ute :=)

fredag 17. april 2009

Han ble betatt av deg!


Dette bildet har jeg lenge tenkt på å scrappe. Det ble tatt på ferie i Spania juli 2005. Den spanske gutten kunne nok være to til tre år eldre enn Jenny og han ble virkelig betatt av hennes lyse hår. Bildet viser virkelig det og teksten " a smile takes but a moment the memory lasts forever" passet så godt inn (rub-ons).


Dette er et bidrag til Skissedilla sin oppgave nr 3. Jeg har fulgt skissen som er gitt.

Blog candy from Bev


Bev has a great blog candy and you can win it if you go to her blog and follow the rules. I really loved the items she is giving away and i had to take part even though it's difficult to win. But, if you don't participate you will not have a chanse winning. She makes stunning cards so take a look in her blog while you visit her!
Visit her here:

torsdag 16. april 2009

Scrapping the music på norsk - bidrag nr. 7


Jeg måtte prøve meg på oppgave nr. 7 og det var lett å finne bilder til tittelen "kjempesjarm" - altfor lett. Så mange bilder passet og dette landet jeg på. Bildet av Jenny er mitt første forsøk på portrett fotografering med dagslys som lyskilde. Jeg tok bildet i 2001. Jenny er her 4 år gammel. Jeg ser jo i dag at bildet ikke er perfekt. Kravene har blitt større med årene. Men, jeg liker bildet og historien bak. Jeg elsker blikket hennes og det litt tann løse smilet hennes. Ikke minst liker jeg fargene i bildet! Absolutt et bilde som var verdt å scrappe! Beklager litt skjev scanning! Den scanneren og jeg krangler når jeg putter på blomster og pynt som bygger litt. Men, jeg vinner som oftest!


Jeg har fått ny blogg design. Ble så inmari lei min sorte bakgrunn og fant noe som passet meg bedre.

Lei av påske candy?


Kan vel hende at vi er litt lei av tradisjonell påskegodt men hos min navnsøster Heidi kan du vinne en en koselig candy med både stempel og annet godt. Besøk bloggen hennes for å finne ut hvordan du deltar. Du finner hennes blogg "kort og godt" her: http://heidi-kortoggodt.blogspot.com/2009/04/want-some-easter-candy.html

onsdag 15. april 2009

Bidrag til april utfordring hos Ett trykk


Hos Ett trykk er det en vårutfordring og man skal i tillegg bruke striper (minst 5). Jeg har brukt 16 strimler og flettet bakgrunnen på et vårlig bursdagskort som ei jente skal få, Har malt figuren med distress og stemplet teksten inni den fine ovale die cut formen. To små filt sommerfugler har også fått plass på kortet. Et ganskel enkelt kort - men veldig moro å lage!


Jeg koser meg med våren ute og veldig snart har snøen smeltet rundt huset vårt. Tipper det skjer innen denne uka er over! Deilig.......

torsdag 9. april 2009

Påskepose til ei venninne




Med sykt barn i huset har jeg laget litt av hvert i dag ved siden av å spille monopol og yatzy. Denne påskeposen har jeg laget til ei venninne på Kløfta. De lånte Jenny i hele dag og det var litt koselig for Jenny siden Leon var syk. Jeg pyntet posen i påskestil og bakpå stiftet jeg en tag med til og fra på. Jeg fylte posen med sjokolade, påskelys, bilder av hennes yngste sønn som nettopp har hatt bursdag, kakao-pose og en prima blomst med nål bakpå. Jeg stiftet den igjen på toppen og ga posen da jeg hentet min datter hos dem.

Påskebonus oppgave


Scrapping the music på norsk har en påskebonus oppgave og jeg har brukt ordet "påsketur" i tittelen. Beklager litt dårlig fotografering av denne - jeg prøvde først å scanne Lo'en men den Prima blomsten er litt stor og det gikk slettes ikke bra. Jeg som aldri fotograferer lo'ene mine måtte gjøre akkurat det i kveld. Får se om jeg tar et nytt bilde i dagslys i morgen og erstatter det. Kanskje???

Disse bildene ble tatt 6. april 2007.

Et bidrag til Skissedilla sin 2. oppgave




Inspirert av den flotte skissen har jeg laget et bidrag hvor min datter Jenny mater et lam for første gang. Det var en flott opplevelse. Lo'en er blitt veldig rosa og rød - aner ikke helt hvordan det gikk til! Noen ganger scrapper man kanskje litt for sent på kvelden og får slike vanvittige infall. Men, Jenny likte den og hun var veldig rosa og rød i klærne på den tiden. Så, det passer seg jo på den måten.
Hjemmepåske og omgangs syke her i gården. Jeg og Jenny var ferdig før påske og Leon begynte å kaste opp i går og har feber. Når Tore begynner vet vi ikke - hadde håpet vi kunne få litt opplevelser ute denne påsken. Men, jeg må få Leon frisk først. I dag har jeg laget et bursdagskort men det kan jeg ikke legge på bloggen min før mottaker har fått det i posten. Hun leser nemmelig bloggen min av og til!

søndag 5. april 2009

Hjemme påske for 4 år siden


Jeg hadde så lyst til å scrappe noen påskebilder og fant disse fine av Leon som jeg tok for fire år siden. Da var han 4 år gammel og ivrig på ski i påskesola. Vi var hjemme da som nå og det er veldig kos hvis været er litt medgjørlig.

lørdag 4. april 2009

Prima lam - veldig søte


Jeg har vært innom bikuben i dag og gjett hva jeg fant - Prima har fått en dyreserie og deriblant søte lam! Her er et av dyrene. Kunne ikke gå forbi og jeg må finne frem bilder av barna mine som koser med lam - har noen jeg tok for noen år tilbake!


Så, Elise - her er de lammene du gikk glipp av i går. Men, du går nok ikke glipp av dem neste gang du besøker Bikuben (som blir etter påske fordi de har stengt hele uka som kommer!).