tirsdag 30. mars 2010

Min melodi - SMN sin mars sang








Her kommer noen GAMLE bilder av meg som 16 åring. Jeg var tre uker i Brighton den sommeren sammen med ei venninne og vi tok intensivkurs i engelsk samt bodde hos en engelsk familie. Jeg har utrolig mange minner og noen bilder også. Denne gitarmannen var flink til å synge/spille og utfra blikket mitt å dømme var han også nokså kjekk. Morsomme bilder og ungene synes det var stas å se mamma'n som ungdom på bilder for en gang skyld.

Har prøvd å scanne skissa hele fem ganger men scanneren vil bare ikke virke når det er mye hvitt i lo'en. Har prøvd og feilet med det før så det ble gamlemåten - avfotografere lo'en i dårlig lys på loftet en sen tirsdag kveld!

Jeg er nesten frisk igjen av forkjølelse/influensa. Har hatt feber og vondt i ledd og vært svimmel og kvalm. Heldigvis er ingen andre dårlig så nå går vi påsken i møte nokså friske alle mann. Det er jo bra!

torsdag 25. mars 2010

Bursdagskort til Sukersøtt utfordring


Hos Sukkersøtt skal man skrappe et kort uten blomster i grønt og blått. Dette er et bursdagkort til mammaen til mannen min. Hun har fylt 71 år og kortet skal sendes til Spania sammen med gave. Det er mannen min som for første gang har fargelagt et stempelmotiv med Promakers. JEg utfordret han en kveld vi satt og pratet og jeg drev og fargela noen motiver. Så han har farglagt motivet og jeg har klippet det ut og komponert kortet. Vet ikke helt hva jeg synes om resultatet- Akkurat nå har jeg 39 i feber og den er stigende - så tilbake i seng! Men, har ligget i sengen i hele dag og jeg måtte bare se scrappeloftet mitt liv. Trodde jeg skulle bli friskere av akkurat det, men det var vist ikke tilfelle, he he.

Ja ja, snart helg og snart påske. Yuippi !!!!

søndag 21. mars 2010

Et vårkort til Jenny som har bursdag 23. mars


Jeg har laget et kort i duse pastellfarger og jeg har overrasket meg selv med å like fargene. Jenny fyller altså 12 år på tirsdag. Det er utrolig at jeg har ei datter som har blitt så stor allerede. Husker den dagen hun ble født på Rikshospitalet. Hun ble tatt 17 dager for tidlig med keisnersnitt og var ei stor jente på 3400 gram og 54 cm lang. Ute var det aldeles nydelig vår vær. Krokusen sto i full blomst på nedsiden av kvinneklinikken og sola varmet og fuglene sang. Det var en flott tid å få barn på. Derfor syntes jeg det passet så godt å lage et vårlig kort til henne. Hadde ikke ark med krokus på men fant dette flotte arket fra webster paiges med blåklokker på. Blåklokker og jo også en av de tidlige vårblomstene som dukker opp på denne årstiden og det ble utgangspunktet for kortet. Jeg deltar på kortomainia sin vårkonkurranse med dette kortet.

Har fargelagt med Promakers. Nå skal jeg scrappe litt tror jeg. God søndag!

fredag 19. mars 2010

Vårkort til Kort O'mainia utfordring


Dette vårkortet har jeg puslet med et par dager nå. Noen ganger gjelder det å ikke forhaste seg :=)
Vår for meg er for det første at sneen smelter og blir borte. Lengre dager og lysere dager. Krokus og tulipaner i solveggen. Insekter som virrer rundt litt ut av kontroll er også sjarmerende. Jeg pleier å plante solsikker, tomater og andre små ting i krukker på terassen - så driver vi og bærer det ut og inn en stund til det er frostfritt om natten. Solen som varmer gir liv til både mennesker. planter og dyr. Våren er en hærlig tid!

Jeg har malt en Hanglar figur med promakers. QK gjerde, tulipaner, gress og sol. Embosset tre sommerfugler og en fugl forran på kortet og har også embosset en liten fugl og svirler inni kortet på skrivefeltet. Ordet "spring" er embosset og hatt på brunt pulver (hva heter det pulveret mon tro?? Har noen ganger litt vanskelig for å finne riktig ord på alt i scrappeverdenen). Har distresset litt her og der på kortet for å få dybde.

I dag har jeg vært på Ahus (Akershus sentral sykehus) og tatt noen nyrefunksjonsprøver. De traff på 4. forsøk med veneflon og da var jeg lettet. Har noen saftige blåmerker etter et par av stikkene og det er fint det ikke er t-skjorte vær ute. Hjemme igjen begynte jeg å sortere stempler og sette alle inn i fine plastlommer med glidelås som jeg har kjøpt hos Clas Olson. Veldig praktisk og jeg ser at jeg ikke trenger noen nye stempler på noen år. Hadde fler enn jeg trodde !

Ha en fin helg folkens! Klem til dere som vil ha en :=)

torsdag 18. mars 2010

Astrid har blog candy!!!


Astrid feirer 1 år i blog verden samt hun har bursdag 25 mars - en god grunn til å ha blog candy spør du meg! Hun har virkelig flotte saker å gi bort - se bare selv på bildet over og gå inn i bloggen hennes og delta du også! http://astridslillestempelverden.blogspot.com/2010/03/min-frste-blog-candy.html

søndag 14. mars 2010

Blomstergutten sover - skissedilla utfordring


Jeg har vært på Ski-treff hele helga og det var bare så koselig. Har vel aldri laget så lite som denne gangen men det sosiale kan jo være vel så viktig. Har laget tre små kort i størrelsen 10x10 cm, ett bursdagskort og gjorde denne lo'en ferdig i dag. Jeg hadde skissedilla i tankene da jeg laget denne og var veldig spent på om jeg husket riktig oppsett. Alle utfordringene jeg skulle deltatt på lå selvsagt hjemme på kontoret. Ha ha, litt distre i pakkingen her.

Bildet er fra mai 2004. Hele familien var på Steilene - en øy i Oslofjorden. En hel dag med mange fine intrykk ble litt mye for Leon på 3 år og han sovnet på brygga i en sakkosekk med blomster i hånda si. Han er bare så søt der han ligger. Leon var veldig glad i blomster når han var liten og er fortsatt den av mine to som kommer med blomster han har plukket. Håper det varer noen år til jeg!

Ski treffet var kjempekoselig og jeg begynner å huske navnet på mange av de andre deltakerne. Takk for sist til dere som var der :=)

mandag 8. mars 2010

Sketchy colors - easel kort etter skisse.




Jeg har laget mitt første easel kort. Motivet er fargelagt i sengen med Promakers og jeg har brukt pigmentfarger med white sprit for å lage sjateringer. Dette nydelige stemplet er et digi stamp fra Moias Hobby og tekststempelet er fra en annen plass (husker ikke hvorfra). Selve hovedmotivet er laget etter skissen hos Sketchy colors.

Tror det er ei lita prinsesse på 7 år som skal få kortet så jeg kommer til å stanse ut navnet hennes og dekorere det på kortet sammen med tallet "7". Derfor avventer jeg å gjøre ferdig kortet til jeg har bestemt meg.

Jeg har nesten grodd!!!! Jeg har ligget og ligget og ligget og dette går mye bedre enn det vi kunne ha forventet oss. Er kanskje grodd til helgen men må fortsatt ligge en del og scrappe i Ski. Hege skal også drive gulvscrapping så det går nok bra.

søndag 7. mars 2010

10 Blog candy's! Join in!!!

Jeg fikk så lyst til å finne noen blog candyer rundt om kring. Besøke nye blogger og inspirasjon samtidig som man kan vinne premier - ja takk til begge deler! Jeg ligger her og gror. Jeg gror virkelig og i dag sa mannen min at " nå er jeg ikke så redd lengre". Dette går bra. Yuippi!!!

1)Første blogcandy finner du her:http://felixiren.blogspot.com/. Felixir har vunnet to blogcandyer selv og nå ville hun lage en som du kan vinne. Hun har snart 2000 besøkende på bloggen sin og hun scrapper og lager kort. Besøk henne du også :=)

2.Blogcandy: MonaV's blogcandy: Mona feirer 10 000 besøkende og har en superduper fin blogcandy. Du kan besøke henne her: http://monavscrappeblogg.blogspot.com/2010/03/blogcandy.html 3) Mette har passert 10 000 besøkende og har laget en flott blogcandy - faktisk flere pakker som vi kan vinne. Du må besøke henne i bloggen for å finne ut hvordan du deltar :=) http://metteskortverden.blogspot.com/
4)http://clairebsd.blogspot.com/ :Here you can find a great blog candy and you have to hurry up if you gonna participate. Next sunday is the last day you can sign in for this candy.

5)http://mypaperhugs.blogspot.com/2010/02/candy-to-celebrate-spring-and-life.html

Here you visit Di and she is celebrating spring and gives away a lot of flowers and other nice items.Visit her and look how to join!
6)Denise is giving away two candys and you have to visit her too. If you don't paricipate you can't win!!!http://kc242designsbydenise.blogspot.com/2010/02/blog-candy-with-2-winners-ends-march.html


7) Green blog candy! Michelle is giving away a very nice blog candy and the theme is about green in honor of St. Patricks day. Visit for yourself and you'll find how to take part:http://michellesscrap.blogspot.com/



8)Melissa celebrate over 20 000 marks on her blog and will give away one or maybe two blog candys. Really a nice price and i join in and hope for luck!http://mmedesigns.blogspot.com/2010/02/blog-candy.html




9)Michelleo is giving away a blog candy and if you havent visit her before you should! She lives in a farm among many animals for instant donkeys! They are so cute!!!http://donkeysmiles.blogspot.com/


10)Lilos feirer at hun har blogget i 4 år og gir bort en stor pakke med masse hærlige saker til en heldig vinner. Jeg skal i hvert fall delta!
http://liloscrap.blogspot.com/2010/02/utlottning.html



lørdag 6. mars 2010

Nemi!!!!!


Måtte bare vise dere denne stripen her. Den var morsom og midt i blinken for oss som driver med denne hobbyen. Trykk på bilde av tegneserien og den kommer opp i stort.
Jeg har forresten nesten tenkt å scrappe i senga i dag. Skulle jeg hente litt papir, lim og utstyr hit hvor jeg ligger og gror. Men, vet ikke helt om mannen min vil sette pris på å finne glu'dots i senga når han skal legge seg. I kveld skal jeg til nabo Connie og ligge på sofaen hennes og spise middag og prate. LEon skal være med og han og Snorre kommer til å ha det like fint sammen som mammaene. Godt å ha venner i gata der man bor :=)

fredag 5. mars 2010

Et lite bidrag til kortomainia


Jeg som var så scrappe syk etter ferien og så oppdaget jeg at de 23 timene på reise hjem fra Thailand hadde gitt meg et trykksår på størrelse med en 50 øring. Gjett hvor jeg har vært hele uka - jo , til sengs! Veldig kjedelig og nå satte jeg meg på loftet en liten halv time og monterte en kort jeg begynte med forrige søndag. Har brukt blonder som var Kortomania sin utfordring. Slik ser altså et litt hurtig sammensatt kort ut. Nå må jeg tilbake til sengs og neste helg drar jeg til Ski med madrass på lasset. For hvem har sagt man må sitte og scrappe? Her blir det scrapping i vannrett stilling - så det så :=)

Takk Hege (bestevenn) for visitt i dag. Du heiv deg oppi dobbeltsenga og der kikket vi på de nydelige bryllupsalbumene du har laget. Utrolig flott å se dem "live". Takk for flotte Prima ark også.