mandag 30. august 2010

Several blog candys!!!

Amy is giving away a thousand sheets of paper together with many favourite stamps - and she makes five winners. I think you should visit her blog yourself and see the fab price. I really would like to win 200 sheets of paper together with more stamps. What a huge price to give away. Many have joined her blog candy. Wisit her here: http://athousandsheetsofpaper.blogspot.com/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hege gir bort en STOR og flott blog candy! Måtte jo bare bli med på den også. Lenge siden jeg har vært med på blog candys nå og jeg har en gang i min blog karriere vunnet en blog candy (og det er så morsomt) så det vil jeg jo gjerne oppleve igjen. Men, da må man jo delta!!!!! :=)
Besøk Hege her: http://hegeskortogsaant.blogspot.com/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anne Lene gir bort en flott candy og hun er også blitt sykepleier student denne høsten (håper hun får tid til hobby ved siden av lekser). Besøk Anne Lene og finn ut hvordan du kan vinne denne flotte premien!
http://anelene.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hege Annie har også en flott blog candy! Hun feirer to års blog jubileum og du bør virkelig sjekke ut bloggen hennes - den var eksotisk flott!!!! Besøk henne her og finn ut hva du skal gjøre for å være med på sjansen til å vinne: http://hegeas.blogspot.com/

søndag 29. august 2010

Høstkort (autumn card)

I've made this card for two challenges
1) Promaker challenge blog has a sketch and a theme i have tried to follow both. The theme was autumn colors and i have made a automn card.
2) Sukkersøtt wants us to use flowers and pearls and i have done that.


Today i feel so much better! I have slept the whole night trough and tomorrow is my last day on antibiotic. Outside it's a little bit of summer and a little bit of autumn. I really whish summer would last a little bit longer! I am not ready to see leaves falling from trees and before that they change color to brown and red and orange - it's a beautiful time of year but it remindes me that winter is also comming. And i don't think i want the same long winter as last season. It's to cold and to long - give me more summer and a nice autumt and a short winter and a beautiful spring! Maybe i need to move to another contry? This is not how it works in Norway!

Well, have a nice sunday everyone.

torsdag 26. august 2010

Sketchy colour - en skisseoppgave + pay it forward

Ja - to kort på en dag, ikke verst til meg å være. Begynner definitvt å bli frisk ;=)
Dette er til venninnen min som skal gifte seg og jeg har laget kortet etter skissen (som jeg likte veldig godt) og med farger som jeg vet min venninne liker. Jeg er ikke veldig glad i grønt. Bruker vanligvis å kjenne en scrappesperre hvis jeg scrapper med grønt som hovedfarge. Maja arket i grønt som jeg har brukt er så fint så det var lekende lett å lage et grønt bryllupskort. Motivet og tekststemplet er fra North Stamps.

Så et tips til alle Promaker-fans! Tidligere Binders, nå Staples, har tilbud på Promaker til 19,- stk. De reklamerer med å ha alle 148 fargene! Det er ikke verst!!!!!

Pay it forward: Jeg fikk for en stund siden en hyggelig pakke fra Gro med masse fint inni. Hadde meldt meg på "pay it forward" hos henne. Det jeg må gjøre nå er å sende scrappe pakke til tre andre og har du lyst til å få pakke fra meg samt sende tre pakker til noen andre etterpå så kan du melde din interesse under her. De tre første som melder seg på "pay it forward" hos meg blir med på moroa!

Natta alle sammen :=)

Nordsalten hobbyklubb utfordring - til en mann

Jeg har ikke skrevet noe på lenge, men det har jo ikke Shakespeare heller! Tror det får være unnskyldning god nok :=)
Har hatt noen fæle uker og den ene nyra mi har vist bestemt seg for å sette tolmodigheten min på prøve og jeg som ikke har tid til å gå rundt og hangle sånn da gitt - dårlig kombinasjon akkurat det!
Ellers er skolehverdagen her og rutinene begynner så smått å synke inn hos familien Rahm. Leon synes det er pyton med lekser igjen og prøver å overtale mammaen sin til å la han gjøre så lite som mulig (de har ulike leksenivåer) mens mammaen pga litt kort lunte (forbaska nyre) glatt overhører slik surmuling og har satt han på det midterste trinn på de fleste fag. Livet er en kamp og noen ganger må man bare vinne!

Jenny synes leksene så langt er mye mer morsomme enn forrige skoletrinn og jeg håper det fortsetter. Hun er vanligvis flink til å gjøre lekser men hun har aldri uttalt at matte er morsomt før - så håper det varer.

Jeg har ikke klart så mye den siste tiden bortsett fra det mest nødvendige. Har prøvd å lage et par kort siden sist jeg var innom her og det resulterte i veldig dårlige resultater begge gangene. Men i dag har jeg laget et kort og det er etter en skisse hos Nordsalten hobbyklubb - til en mann er temaet. Har nemmelig en venninne som skal gifte seg neste helg og hun ville gi mannen et morgengave sammen med et kort. Har laget teksten selv på pc og motivet er Northstamps. Kortet ble ganske enkelt og stilrent og nå håper jeg bare at hun liker det. Inni kortet har jeg pyntet med mønsterark, sitatet "Føler meg beæret for at du valgte meg" samt " jeg elsker deg masse, mannen min" og selvsagt skrive plass slik at hun selv kan skrive det hun føler for.

onsdag 4. august 2010

Sukkersøtt sommerutfordring


Sukkersøtt har en utfordring som handler om hva vi gjør om sommeren. Jeg har laget et kort hvor temaet er "Play". For vi leker masse om sommeren!!! Er det godt vær ute leker vi ute og er det dårlig vær leker vi inne - feks har ungene mine en stor eske med utkledningstøy som fortsatt er populært fra tid til annen og i den esken finnes både engelvinger og slik som her "magiske tryllestaver" samt kroner til både gutt og jente.

Så dette er mitt bidrag til sommerutfordringen. Kortet lagde jeg da jeg var sammen med Lambi for en uke siden og endelig får jeg lagt det ut (det ble bare plutselig borte og jeg endevente en del saker i går og da lå det selvsagt et lurt sted).

Jeg har begynt på min 4. antibiotikakur siden mai i dag og denne gangen har jeg overtalt legen til å gi meg dobbel dose og det i tre uker! Hun lurte på om jeg tålte det og det gjør jeg. Det er verre å gå rundt å ha vondt i nyra og kjenne at kroppen går på tomgang. Hvorfor ble jeg ikke lege? Da hadde alt vært litt lettere. Jeg later forresten som om jeg er lege for jeg vet altid hva jeg feiler når jeg går til legen - jeg går da ikke til legen hvis jeg ikke er sikke på diagnosen. Urinveisinfeksjoner som er på vei opp til nyrene er enkle diagnoser. Der har jeg visst kompetanse - litt for mye kompteanse. Men nå blir jeg bra igjen. Jeg bare orker ikke flere runder akkurat nå. Men ellers har jeg det ganske så bra. Det er deilig med sommer og jeg spiser bringebær som dessert hver dag. Heldig er jeg som har villbringebær bak hekken i hagen og mannen min har slått greset der og laget stier slik at jeg kommer til bringebærene fra alle kanter. I går plukket jeg en halv kilo bringebær og laget syltetøy. Nam nam - det er bare hærlig!

mandag 2. august 2010

Promaker challenge - main color green


I just have to edmit it - green is not my favourite colour! But i wanted to try to make a card in green colours because i have made this stamp during my summer holiday and green was maybe a nice colour to the stamp?