tirsdag 29. mars 2011

Passion for promaker - ny oppgave!

Hei alle sammen! Ja, da var det på tide med en ny oppgave hos 
Passion for Promarkers (http://promarkerchallenge.blogspot.com/). 
Denne gangen er temaet 
"BUGS" 
og jeg gleder meg til å se hva dere lager. Mitt bidrag ble denne lille bien som har fått alternativ farge i gult og turkist - så det er lov å bruke fantasien. Det er Ida som har laget oppgaven denne uken. Og premien, den er sponset av
 Some odd girls (http://www.someoddgirl.com/
og de har utrolig mye fint i sitt sortement. Du kan vinne tre digitale stempler - og som vanlig trekkes vinneren blant de som deltar.
¨
Jeg skal på skedsmotreffet på fredag. Håper jeg ser mange der. Kommer litt senere, ca. kl 19 da Jenny sammen med Skedsmo skolekorps skal spille i Akershusmesterskapet og det i 1.divisjonen. Gleder meg til å se og høre. 

lørdag 26. mars 2011

Love is blind - et kort med et sweat pea stempel.

Ja, da skjedde det noe her inne på bloggen min også! Har vært litt for stille her inne. Har liksom gjort det som skal/må gjøres og det var derfor deilig å bare sette seg ned i kveld og lage et kort helt uten mål og mening - bare skape noe! Jeg har fått noen nye stempler fra sweat pea og de som kjenner meg vet at jeg har en fasinasjon for sjørøvere og slikt. Jeg har derfor bestilt en liten serie med tre sjørøverstempler fra sweat pea. Synes denne sjørøverjenta ser nokså snill og vill ut på samme tid. Likte henne! Sitatet "love is blind but friendship closes its eyes" er også litt stilig. Jeg og mannen min har bryllupsdag søndag 27. mars og jeg lurer på om jeg skal skrive et litt personlig kort til han. For det er ikke tvil om at det er annerledes å være forelsket og kjærester og det å holde sammen i 21 år slik vi har nå (har vært gift i 18 av disse årene). Det viktige vennskapet har vi så absolutt og selv om forhold kan gå litt opp og ned (også hos oss) så vet vi begge at ingen av oss er perfekte og at vi må jobbe for å ha det bra sammen. Så, kanskje han får kortet - jo da, han får det!

Vil delta i Trykkpressa med dette. Temaet der er tørrembossing og jeg har tørrembosset det røde bakgrunnsarket (og så har jeg pyntet opp all embossingen). Derfor har jeg stanset ut en sommerfugl og tørrembosset mønsteret til sommerfuglen inn i sommerfuglen.

Ellers har vi hatt en flott og deilig tur til Gran Canaria. 32 grader om dagen og 16 - 20 grader om kvelden. Blitt brun og fin og kroppen har ikke verket i varmen overhodet. Deilig med et slikt avbrekk. Jenny som har kyssesyke hadde også veldig godt av turen og hun har blomstret og ikke tatt av seg flere kilo den uken vi var der. Så nå er familien vår på rett vei igjen!

tirsdag 22. mars 2011

Passion for Promarker # 92

Da var det atter en gang ny oppgave hos Passion for Promarkers og denne gangen er 
temaet: In the garden.
Sponsor denne gangen er: The secret crafter.
Husk at du må bruke Promarker tusjer på våre oppgaver!
Jeg har brukt et stempel fra Papillion og fuglene er stempller fra Magnolia.
Har brukt spellbinders rammer. Gjerdet er dies Magnolia og gresset er Martha stewart punch.
Jeg gleder meg masse til å se alt det fine dere lager og jeg skal nok få kommentert også når jeg får kommet meg hjem fra Gran Canaria. Er på ferie og kommer sent hjem den 24. mars. Tenk at jeg også har en datter som blir tenåring mens vi er på ferie - det blir nok et flott minne å scrappe senere!

Klem fra meg!


onsdag 16. mars 2011

Ny utfordring hos Kort O Mainia

Da var det det ny utfordring hos Kort O Mainia. 
Denne gangen vil vi at dere skal bruke
 dies eller punch
 på prosjektet deres. Hva dere lager er opp til dere selv:=)

Vi i designteamet har vært så heldige å bli sponset med flotte ark fra 3ndy papir og jeg har bare brukt ark fra 3ndy på prosjektet mitt. Har også brukt tre puncher. Sommerfuglen fra Martha Stewart, hjørne punch og kant punch også fra Martha Stewart.

Jeg beklager masse at jeg ikke har fått vært og besøkt dere som er på lista mi på lenge og dere har vært så flinke til å stikke innom bloggen min og gi meg en kommentar. Har bare ikke hatt overskudd med Jenny som har vært syk og som fortsatt er syk samt at jeg selv har kommet i en rehabiliteringsprosess. Men, fra og med i morgen skal jeg være en uke i Gran Canaria og jeg tror sol, varme og basseng kommer til å tine meg opp og gjøre godt. Så, jeg kommer forhåpentligvis hjem med ny energi!

Ha en flott uke alle dere andre, og tenk - jeg har ikke med meg scrappesaker denne gangen. Får nok litt abstinenser men skal heller lese bøker og spille spill med barna :=)

tirsdag 15. mars 2011

Passion for Promarker # 91



Hos Passion for Promarkers er det igjen klart for ny utfordring.
 Denne gangen skal dere jobbe utifra en skisse og selvsagt må motivet fargelegges med Promarkers:=)
Premien er sponset av Digistamp Boutique
 og en heldig vinner kan velge seg 6 - digi stamps.

Håper du også hiver deg på utfordringen. Skissen er laget av DT medlem Gro:

Ha en flott uke! Jeg har begynt å trene og er litt utslått om dagen (men hva kan man da forvente av en 41 åring som bytter hofte for n'te gang!) . Prøver å finne tilbake til det lille av muskler som jeg hadde før operasjonen. Fysioterapeuten hold på å ta livet av meg på torsdag som var. Hun tøyde hofta mi mens jeg lå på ryggen på benken ved å la foten henge utenfor benken og så presse foten nedover!!!
Jeg sa at det ikke var en god øvelse men hun fullførte øvelsen fem ganger  før jeg sa stopp. Våknet natt til fredag av korsryggen og nyrebekkenet som verket og jeg var uvanlig sur hele fredagen. Lørdagen var jeg bedre  - heldigvis. I dag har jeg vært hos tannlegen og så har jeg vært i basseng og trent. Det var veldig deilig (altså bassenget - ikke tannlegen!).

Håper alle dere andre er friske og raske og hvis dere ikke er det så ønsker jeg dere god bedring. Utenfor er det vår i lufta. Om tre dager reiser familien til Gran Canaria hvor vi skal ha en ukes ferie (hørtes ikke det godt ut?). Jenny blir 13 år mens vi er der og gleder seg til det. Hun er ikke frisk og den kyssesyken har slått henne helt ut. Hun var på skolen i går og da jeg hentet henne var hun blek, hadde vondt i hodet og magen. Gikk rett hjem og la seg. Hun har gått ned i vekt de siste ukene og er bare veldig sliten. I dag var hun hjemme fra skolen og har sovet masse. Det er godt vi skal bo i leid bolig på Gran canaria og ikke være på hotell hvor det er masse bråk og aktivitet - jenta var trenger virkelig å slappe av. Blir bekymret av å se henne slik - men, alle de som selv har hatt kyssesyken har fortalt meg at denne sykdommen virkelig slår en ut. 

tirsdag 8. mars 2011

Passion for Promarker # 90

Hi there! It's time for a new challenge at Passion for Promarker 
and this time the theme is: 

"food and drink"

The price is given by Letraset and you can win a stamping kit

Here is my contribution from the design team. Thanks to Lena (http://lenaskort.blogspot.com/
 who gave me the image. 
I have been on  a scrapbooking weekend and i am still a little bit tired. But, i really had a great time and i look forward to next time in october:=)




torsdag 3. mars 2011

Mitt første aqua marker kort

Fikk verdens flotteste trykk av Renate - et Sweet Pea trykk med blomster, fe og ugler. Smeltet helt. Siden det var trykt på akvarellpapir så måtte jeg bare hjem og prøve mine nye Aqua Marker tusjer fra Letraset. Det var bare kjempemoro og i går fikk jeg egne Sweet Pea stempler i posten (skal prøves så fort jeg får kjøpt bakstykke til dem slik at de sitter på glasskloss).

Dette kortet skal delta i følgende utfordringer:
1)Sweea Pea - theme spring 
2)Sukkersøtt - minst to puncher
3)Wild orchid craft - anything goes


Ellers fikk Jenny påvist kyssesyke tirsdag. Det slo meg natt til tirsdag at hun måtte ha noe annet enn kun virusinfeksjoner for hun blir aldri frisk og er slapp og sliten. Ikke leker hun med venner etter skolen og hun har vært mye i ro. Legen gikk motvillig med på en slik prøve men fikk beskjed om at den helt sikkert var negatiiv. Så kom den ut positiv og jeg kjente at jeg forsto alt så mye bedre. Kvinnelig intuisjon eller det å være mamma - man vet nok best selv om hva som er galt med enten oss selv eller barna. Jeg er glad jeg forlangte prøven for nå kjøres hun til og fra skolen og hun skal ikke ha gym på en stund. 

Og jeg skal på Ski treff i morra!!!!! Gleder meg og skal pakke i hele dag:=)

tirsdag 1. mars 2011

Passion for Promarker nr. 89 + Kort O Maina utfordring

 
Da var det på tide med en ny oppgave hos Passion for Promarkers og denne gangen er temaet 
Sugar Rush.
Jeg har valgt å bruke rosa sukkersøte farger men hva du velger er jo opp til deg. Hvordan tolker du oppgaven? Blir spennende å se hva dere lager! Premien denne gangen er sponset av Letraset (et stamping kit).
Her besøker du Passion for Promarkers:  http://promarkerchallenge.blogspot.com/
Her besøker du Letraset: http://www.letraset.com/

Jeg vil delta med kortet mitt i disse utfordringene:
1)A spoon full of sugar - theme "tags"


Kort O Maina har også lagt ut en ny oppgave i dag hvor du skal pynte et prosjekt. Jeg har dekorert en tom Valnøttboks (har noen slike liggende - valnøtter er godt!). Vi er sponset av 3ndy papir med flotte scrappeark og jeg har brukt et av dette arket på  boksen min og så har vi fått et stempel hver fra Stampers heaven (jeg har fått tekststemplet "gratulerer med dagen" og figurstempel av det som kanskje er en postmann med pakke? Og her er mitt prosjekt. Så nå håper jeg du også¨har noe å dekorere og at du blir med på oppgaven. 
Du besøker kort o mainia her: http://kortudfordring.blogspot.com/

Stampers heaven sponser premien denne gangen og du kan vinne stempler.