fredag 30. november 2012

Et bokmerke / a bookmark

I have made some bookmarks now before christmas and this bookmark is for a lady that loves to bake and also decorate cakes - with  really impressing results! And of course she needs a cupcake bookmark for her cookbooks:)

I have used a rubber stamp from La La land and i have used a Martha Stewart heart punch, some pearls, a patterned paper with spots and some cake text stamps. I have colored the rubber stamp with my ProMarkers/Flexmarker.

I want to join this challenges using my card:
1) Totally gorjuss- dont be square
2)party time tuesdays - anything goes
3)Deep ocean challenge - pastel colors
4)OLLCB - spots and dots
5)I love Promarker challenge blog - anything goes
6)Simon says stamps - anything goes


tirsdag 27. november 2012

A christmas card - new challenge at Passion for ProMarkers:)

Its time for a new challenge at Passion for ProMarkers and this time the theme is "distress".
So i hope you will be joining our challenge and having fun fulfilling the theme. Remember to use your ProMarkers/ FlexMarkers or Markers from Letraset.

Our generous sponsor this week is Pink Gem Designs and Janet is offering one lucky winner a prize of 4 digi images of their choice from her lovely store.  I have used one of their images, Jodie with a gift, and i had really difficulties trying to pick one image for this task. Pink Gem Designs have really great digital images - go and see for yourself:)

I want to participate in these challenges using my card:
1) Wild orchid challenge - theme is "childs christmas"
2)Divas by designs - use 2 patterned papers or more

mandag 26. november 2012

Et nostalgisk julekort


Jeg har laget et julekort etter en skisse hos Scetchy colors. Det er snart desember og jeg trenger flere kort som skal sendes til familie og venner. Dette kortet her sender jeg til en venn i utlandet. Da er det greit å ha tekst på engelsk. Synes motivet er så fint. Hadde en rest av et gammelt 3ndy papir ark og det fikk jeg brukt som motiv på dette kortet. Har brukt kraftkartong i selve kortet og har brukt rester av ulike mønsterark til de ulike deler på kortet.

Jeg vil delta med kortet mitt hos sketchy colors sin utfordring denne uken samt hos picture and scrap som har tema jul denne uken.

søndag 25. november 2012

Et posekort med en gave oppi



I have made a little christmas project and its a decorated paper bag. I have used the cute new image from magnolia. I got the image when i bought the last Magnolia magazine (it came with the magazine). I colored Tilda in untraditional colors and i made a christmas project that are far from traditional for christmas.
I want to enter this challenges using my card:
1)Marvellous magnolia challenge - theme is untradiotional colors for christmas
2)Tilda Town - theme anything goes
3)Sweet stampin challenge - flowers


tirsdag 13. november 2012

Sleeping on the moon :) A PFP challenge!

Its time for a new challenge at Passion for ProMarkers and this time the theme is:
Stars and moon. I have made a card using Penny Johnsons`s image "sleeping on the moon". This is a Stampvie-image and i think its super cute!!!

Our sponsor this week is DigiStamp Boutique and Sally-Ann is generously offering one lucky winner a prize of 6 digi images of their choice from her store. 

By the way, i have made the card following a great sketch made by Marianne. If you visit Sketchy Colors you will find the sketch on the last challenge!

I want to join these challenges using my card:
1)Sketchy colors - i have used their sketch for this week
2)Charisma Cardz challenges - feeling blue

søndag 11. november 2012

gjenbruk av embalasje - en juleeske ble til:)






Beklager dårlige bilder, men med iphone kl 23.50 om kvelden kan man ikke forvente mer!
Dette er en boks (se første bilde) hvor det har vært hudprodukter i og denne har jeg da malt kantene på og så dekorert med bazzil og mønsterark fra Panduro. Fargene går i vinrødt, hvilket er en koselig julefarge.
Ble inspirert av oppgaven inne hos trykkpressa til å lage denne - de vil nemelig se noe som er laget av embalasje og med tema jul. Vet ikke helt hva som skal være oppi her så derfor er ikke innhold av hverken ord eller gave lagt oppi enda - men det kommer:)

Vil delta med denne esken (som faktisk måler 20 cm x 11 cm og har dybde 7 cm) hos:

Ha en fin søndag. Jeg skal høre ungene og korpset spille konsert med totningen Leif Anders (kom på 2. plass i the voice). Blir masse fin musikk og sang i den store Kong Rakne salen hos Jessheim kulturhus. Gleder meg..................  :)

lørdag 10. november 2012

Et posekort med tema jul


Hei. I dag sitter jeg og koser meg på loftet og lager julekort. Det er snart midten av november og jeg vet av erfaring at kortene bør lages i november hvis det skal være håp om å få laget nok kort. Har i dag kost meg med å lage et vintage julekort og jeg har brukt en pose som utgangspunkt. Har brukt de nye arkene til Pion og synes de er kjempefine. Snøkrystallene er fra Martha Stewart og jeg har brukt litt gesso i kantene på dem. Jeg vil gjerne delta på følgende tre utfordringer med juleposekortet mitt:
1)Papiravisen - tema anything goes
2)Anonyme scappere - tema posekort eller sjokoladekort
3)Kortgleder - tema jul

Setter stor pris på dere som legger inn en kommentar. Er litt hyggelig å vite at noen besøker bloggen min og leser og ser. Jeg har vel landet litt etter å ha kommet ut av høstdvalen (jeg er sånn hver høst) og har innsett at vinteren er komme og at jeg like godt kan kose meg inne (for jeg er egentlig et utemenneske:)  Og jeg lover å komme mer på besøk til dere også - for mine bloggvenner, dere gir meg inspirasjon!

torsdag 8. november 2012

A card for fathers day

I have made a card for my father because this firstcomming sunday it's fathers day. I have used papers from Pion, Bazzil, the flowers are die cuts from Tim Holts, i have used some bling, pearl inside one of the flowers.

I want to take part in these challenges using my card:)

tirsdag 6. november 2012

Et grønt og hvitt kort

Jeg må innrømme at jeg faktisk synes det er vanskelig å lage kort eller Lo'er hvor fargen grønn er en hovedfarge men jeg må faktisk også innrømme at jeg liker en utfordring! Utgangspunktet for dette kortet er det nydelige motivet som var en del av en emballasje på et brett med hvite perler. Har tatt vare på bildet og nå var det vel på tide at jeg fikk brukt det.

Jeg deltar hos Sketchy colors med kortet mitt. Temaet for utfordringen er nettopp grønn og hvitt:)

Vil også delta hos Anonyme Scrappere der jeg mener temaet skal være metall charms (får ikke opp siden deres, så det kan hende temaet er noe annet). og får heller ikke lagt inn bidraget mitt dit før inleggene kommer opp på siden deres.

fredag 2. november 2012

kort og godt blog candy

Kort og godt har laget egen blogg og i denne sammenhengen deler de ut en kjempefin blog candy! Synes du skal besøke dem og se selv - her er det mye fint. Kort og godt har de fineste charms, de flotteste stempler (som ikke går i stykker enda de blir gamle og godt brukte!) og de har papirer og mye annet. Besøk både bloggen og butikken/nettbutikken og se selv - det er helt sant:)