tirsdag 22. januar 2013

Favourite color combo

Its a new challenge at Passion for ProMarker and this time the theme is s it’s the turn of Nic from Team 1 to set the theme and she has chosen “use your favourite colour combo” – such an easy theme this week so we are expecting lots of entries.  Please could you tell us your favourite colour combo in your post.  Don’t forget to be eligible for our prize draw you must use your Letraset products (i.e. promarkers, flex markers, aqua markers, tria markers, metallic or neon markers) and of course follow the theme.

My facourite color combo is pink, lillac and and green. Its the first time i have colored this image and i just love it!

I want to join this challenges using my card:
1)ProMarker Norge - "oppgave 8" Alt er lov (og på mitt kort finnes det mang:)
2)Wild Orchid Challenge - coming up roses 

tirsdag 15. januar 2013

J for jenter


Godt nytt-år!!!

Da var det lenge siden jeg har oppdatert bloggen min og endelig hadde jeg både lyst og tid til å gjøre akkurat det. Jula hos oss ble veldig fin men jeg hadde influensa så formen var absoulutt ikke på topp. Og det varte og rakk helt ut til nyåret. Så virus tar tid!

Og så døde en god venn av meg på nyttårsaften bare 39 år ung. Så jeg har vært i begravelse på sørlandet nå på nyåret og det var både en tung opplevelse men også en fin stund hvor man snakket om en mann som fikk folk til og smile og le. Så folk gråt, smilte og lo litt om hverandre i kirken. Har faktisk ikke opplevd det før.

Men tilbake til Loen. Har laget en Lo fra Halloween (to år siden jeg tok bildet). Og jeg har redigert bildet til sort hvitt for lettere kunne bruke hva som helst av farger. Og jeg har brukt Prima blomst, papirblomster som jeg har laget ved bruk av dies, blomster fra Papirdesign (en hvit rose) samt svirle og sommerfugl fra Prima. Den fine blonden har jeg fått av Bestevenn Hege.

Og for 2013 har jeg bestemt meg for å scrappe mere bilder - og gleder meg allerede til det!

Vil delta på følgende utfordringer med min LO:
1) Skissedilla - har brukt Skissedilla sin skisse og samlet bilde og pynt på en stripe tvers over arket.
2)Papirdokkene: Har en utfordring som heter "J for jenter" og på denne LO'en er det fire flotte jenter:)
3)Nordsalten hobbyklubb har tema: anything goes og da regner jeg med at dette bidraget passer inn:)