fredag 22. november 2013

Pakkelapp i vintage stil


I have made a gift tag for christmas present this time. Left overs are great for this project, and i have used a lot of different leftovers making christmas gift tags today. Its really fun work and i really love the results.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har laget pakkelapper i kveld og har fått brukt mange små rester fra både papir kurv samt blonderester.
Det er virkelig morsomt å lage slike små prosjekter og når motivene er så fine som her er det en fryd å leke seg på hobbyrommet!

Jeg vil delta på følgende utfordringer:

  1. Vintage utfordring - christmas
  2. Card and scrap - pakkelapper
  3. Scraphaugen - julemerker/tags
  4. KortoMania - jul

onsdag 20. november 2013

Et grønt julekort

Har latt meg inspirere av Sketchy Color sin utfordring som utgangspunkt og her skulle man lage et prosjekt i fargene grønt, sort og hvitt. Faktisk veldig vanskelig utfordring synes jeg som egentlig ikke er så begeistret for grønt. Derfor var det en stor overraskelse at dette kortet var så lett å lage - forbausende lett!

Det nydelige motivet er fra Cottage Cuts (dies) og så har jeg brukt remser i strimler, puncher, bånd og restepapir.

Jeg vil delta på følgende utfordring med kortet mitt:

  1. Sketchy color - grønt, hvitt og svart
  2. Kort O Mania - julekort

søndag 17. november 2013

En jule-tag fra meg:)


Jeg har lekt meg litt med en tag denne gangen. Er ganske sjeldent jeg gjør det men når det skjer så synes jeg det er morsomt å lage slike tag'er. Jeg har brukt Tim Holtz Distress Stain og laget bakgrunnen med tre ulike farger. Har pyntet med en liten rest blonde, en utstanset svirle som er juleinspirert i bladene sine, har brukt puter under motivet, teksten "gledelig jul", Martha stewart punch er de små stjernene og har brukt sirkel dies til å ta ut motivet og mattingen. Tror det var alt:)

Ønsker å delta på disse tre utfordringene:
  1. Card and scrap -juletags / Pakkelapper
  2. Vintage utfordring: jul
  3. Kort O Mania - jul

torsdag 14. november 2013

Et brettekort og tre utfordringer


På Ski treffet lærte jeg å lage dette hærlige brettekortet av Pink Lady og fikk lyst til å lage et julekort med denne teknikken. Hadde et dobbelsidig mønsterark som er veldig jul men som også har litt utradisjonelle farger og derfor ble dette løsningen på kortet. Oppi kortet står et brettet kort som man kan ta opp og skrive en hilsen inni. Hadde liggende et Bildmålerna motiv som passet til fargene til mønsterarkene og da ble motivet på det lille kortet istedenfor på selve brettekortet.

Jeg kvalifiserer til å delta på disse tre utfordringene:
  1. Ett Trykk - vil ha brettekort
  2. Stamp Artic sier - anything goes
  3. Nordsalten hobbyklubb - har bingo (dies, mønsterark og perler)

mandag 11. november 2013

Ett vinterlig " god jul" kort:)




Da har jeg laget et "easel" kort som jeg vil delta med på noen utfordringer.  Takk til utfordringer, de får en til å ta oppgaver man ellers ikke ville tatt. I utgangspunktet var det Trykkpressa som utfordret med oppgaven om å lage et julekort med mer enn tre bretter og da ble ideen om et easel kort til virkelighet. Og så er det mange andre utfordringer som også inspirerer og har klart å kombinere utfodringer til å bli ett kort:)

Har brukt Magnolia stempel som er fargelagt med ProMarkers (of course:), kartong, pion mønsterark, spellbinders snøstjerner dies, ramma rundt motiv er spellbinders dies, vimplene er dies (har ikke bestemt hva som skal være inne i vimplene enda men tror jeg kommer til å stanse ut J U L og sette inn der), Ski og staver er dies, har en Magnolia svirle dies som er brukt på kortet, et reinsdyr i tre har fått plass ved skrivefeltet, blomster fra her og der og en kantepunch fra Martha Stewart er også brukt på kortet.

Jeg ønsker å bli med på disse utfordringene:
1) Ett trykk, minst tre bretter
2)Card and scrap - lag et julekort
3)Hjerteboden -jul
4)Stamp Artic - alt er lov :)
5) I love ProMarkers - all that glitters (snowflakes are glittering)
6)Simply Magnolia - Anything goes