mandag 3. mars 2008

De vanskelige rosene i kinnene!Det er mange som har bursdag i mars og dette blir derfor en lage-kort måned! Det er jo fint å få øvd seg litt mere, men det er så vanskelig å lage de fine rosene i kinnene på figuren. Noen som har et forslag på hvordan denne kan gjøres bedre?

Jeg har malt figuren med distress ink og jeg har også malt rosene i kinnene med det samme. Men, det fungerer ikke helt slik det skal, synes jeg!

I dag er det 3. mars. En kald og fin mandag. Jeg har gått tur i dag og tatt litt bilder. Må laste de opp etterpå og tat en kikk. Vet dere hva - jeg fant løvetann!!! Det første vårtegnet jeg har sett på østlandet. Det er ordentlig deilig og tenke på at snart så er det vår.

4 kommentarer:

 1. hei hei
  så nydelig kort du har laget;)
  Jeg maler også med distress.. Jeg har lært av Anita Hagen at jeg skal først male med tattered rose i hele ansiktet og så litt antique linen og helt til slutt litt kritt i kinnene.. syns det blir veldig greit;) lykke til;)
  ha en fin dag
  klem elisabeth

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Takk for koselig innlegg i bloggen min :-)
  Jeg har oxo hørt at kritt i kinnene skal være bra...
  men jeg er ikke så flink med det selv :-0
  Jeg bruker H2O-maling og bruker de samme fargene elisabeth over her anbefaler. Men jeg maler veldig lite, får det rett og slett ikke til.
  Håper du har en fin dag!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min!

  Du lager koselige kort, synes jeg!

  Hilsen Bibbi

  SvarSlett
 4. Heisann.
  Hyggelig å "se" deg også i bloggverdenen.
  Nydelig kort du har laget.:D

  SvarSlett