søndag 28. desember 2008

Vel overstått jul!


Ja, endelig tid til litt data, hobby og annet. Julegjestene reiste i dag og selv om det har vært veldig hyggelig er det også litt godt å la skuldrene synke ned og bare nyte at man ikke har ansvaret for familien og gjestenes ve og vel. Tid til seg selv også med andre ord!

Før jul fikk jeg en veldig hyggelig award av Olava og den skal jeg selvsagt gi videre. Hvis du har fått den før er det jo flott og virkelig et tegn på at mange synes du har fortjent den fordi du er du! Dete er en vennskapelig award og det handler om å være medmennesker og bygge bånd: Følgende opprinnelig tekst skal være med:

"Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkselser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse. Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres".


Jeg vil gi awarden videre til:

1)Olava: for du klarer å engasjere deg i andre enda du har og har hatt en veldig tøff periode nå. Du tør å vise hvem du er også når du har hatt det vanskelig nå i en periode. Bloggere kan være en viktig del av et nettverk og det er godt å se hvor mange fine reaksjoner og oppmuntrende ord du har fått i denne perioden. Jeg tror dette absolutt kan være til hjelp i en hverdag! Jeg fikk denne awarden av deg og regner med at det fint går ann å sende den tilbake som en bekreftelse på at jeg setter stor pris på deg som menneske og håper vi kan møtes i året som kommer (bor ikke så langt fra hverandre!).

2)Salvie: Ikke bare fordi du er søsteren min men også fordi du alltid er så snill og grei og vennlig mot alle. Det du lager legger du din sjel i. Tusen takk for fint julekort!

3)Rønnaug: Fordi jeg har fulgt bloggen din og fulgt med deg (og du med meg) siden vi ",møttes" på Papirgleder for noen år siden. Du er så flink til å lage og gi bort og du er en av disse sjeldene mennesker som gleder så mange rundt deg med gode ord og hjemmelagde gaver/oppmerksomheter. Da jeg fikk din hilsen i posten i høst ble jeg så glad og rørt! Kommer altid til å ha det kortet og jeg smiler hver gang jeg kikke på det!

4)Screppa Torill: Du har et imponerende tempo inne på bloggen din og du vinner og gjør det bra. For en energi, tenker jeg og samtidig lar jeg meg imponere av at du besøker meg og mange andre og legger igjen kommentar! Det var så koselig å møte deg i Bulgaria i sommer og det var så flott at du turte å spørre om jeg var meg! Takk for nydelig julekort! Jeg vedder så veldig på at postmannen ble misunnelig!!! Jeg setter stor pris på deg!

5) Angella: Fordi Angella er et menneske som tenker på mange andre enn seg og sine. Hun lager mappekort med gangetabell i til elevene sine og til jul fikk de jammen dorull-julekort med hver sin hilsen inni! Det forteller mye om det menneske du er, Angella! Jeg gleder meg til å møte deg i Ski en eller annen gang i det nye året som kommer !

6)Åshild Ruud må få en sånn blogg-award. Jeg vet at Åshild blir bombadert med awarder fordi så mange besøker bloggen hennes. Jeg har kost meg med Åshilds julekalender og selv om jeg ikke har lagt igjen spor etter meg så altfor mange ganger så setter jeg virkelig pris på hennes refleksjoner om livet. Åshild, denne awarden får du og jeg forventer så absolutt ikke at du skal svare eller sette awarden inn i bloggen din - jeg mener det jeg skriver til dere alle og dette er bare min måte å si takk for at du er den du er og tør å være så menneskelig sårbar og samtidig så veldig sterk! Ta bare awarden til ditt hjerte og hjem den den - det er godt nok!!!

7)Gladie: Du er bare så fargerik og du lager Lo'er om alt her i livet og det imponerer meg veldig. Du er også et sånt menneske som tør å dele av gode og vonde dager. Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å besøke alle på blogglista mi men jeg har vært innom deg og oppdaget både scrappesperre, noen voldsom flotte digi lo'er fulgte deretter og nå ser jeg jammen at du har fått scrappelysten tilbake! Takk for at du er du!

8)Marens lille: Jeg er så imponert over at deg som fersk scrapper og den fremgang du har gjort siden du begynte og du er flink til å besøke blogger og har også lagt igjen kommentar hos meg mange ganger. Du er ikke redd for en utfordring og jeg håper virkelig du fortsetter å blomstre her inne i bloggverden og at jeg blir enda bedre kjent med deg her inne!
Jula har vært veldig koselig! Jeg har for første gang i år fått hjemmelagde kort fra mange der ute og det varmer så godt langt inni hjertet! ¨Tusen takk til alle som besøker bloggen min og som også legger igjen en hilsen av og til - jeg setter STOR pris på det!

Romjulsklem fra meg til dere som har fått award av meg og til alle andre på blogglista mi!

7 kommentarer:

 1. Tusen, tusen takk kjære deg...dine ord betyr mer enn noe annet. Det varmet:)
  Jeg satt og tenkte på deg her en dag, fordi jeg skulle så gjerne hatt navnet og adressen din. Jeg har et julekort liggende her som er til deg, nå kommer det selvfølgelig for sent , men kunne du sendt meg en mail... angellaro@gmail.com

  Sees i Ski:)
  Romjulsklem
  Angella

  SvarSlett
 2. Kjære deg, Heidi - tusen takk for nydelige ord. For en utrolig god start på dagen :)

  Jeg er så glad i bloggene mine, nettopp fordi det er en fin måte å bli kjent med mennesker på, så denne awarden ble jeg veldig glad for. Tusen takk.

  Nyt rolige juledager, Heidi, og så gleder jeg meg til vi sees i Ski :)

  Varm klem

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk!!!
  Det varmet meg virkelig!!! Det har vært utrolig flott å bli kjent med deg gjennom denne verden, og utrolig koselig å reffe deg i Bulgaria.-) Du er ei skikkelig godjente, med mye omsorg! Du er et virkelig varmt menneske som liker å gi:-) Tusen takk for at du er den du er, og så ser jeg fram til et nytt år med koselige kommentarer og kanskje møte også:-) ? hvem vet...
  klem klem

  SvarSlett
 4. Ååååå. Nå gjorde du det igjen. Fikk meg til å smile og være glad for å være til. Tusen takk for denne nydelige awarden. Jeg sender den tilbake til deg, rett og slett fordi du fortjener å få den igjen.

  Tusen takk for gode ors og for at du er til. Å få nye venner på nettet har ikke vært i mine tanker, men jammen ser jeg at det skjer. NOE SÅ FLOTT!

  God klem til deg, fra meg.

  SvarSlett
 5. Tusen takk Heidi, ikke minst for de gode ordene. Ble helt rørt her jeg sitter. Tusen takk! Fortsatt god romjul til deg og dine :)

  SvarSlett
 6. Fortsatt god jul og et kreativt godt nyttår til deg og dine.:D

  SvarSlett
 7. Tusen takk for denne flotte awarden.Det var en flott utmerkelse å få.Og flotte ord både til meg og de andre.Du gir mye av deg selv i den koselige bloggen din.Så du har mange som setter pris på å besøke deg.

  SvarSlett