tirsdag 3. november 2009

Scrappehuset har lift utfordring


Scrappehuset har en lift utfordring hvor vi skal scrapplifte screppa Torill sin vinter LO. Man kan vinne NYDELIGE ark fra papirdesign - hadde jo vært kjekt (men det viktiste er å delta!). Har fått scrappet noen julebilder fra forrige julaften. Vet ikke hvorfor jeg synes det er vanskelig å scrappe julebilder, men jeg synes det. Slike utfordringer gir meg som regel et spark i baken slik at jeg kommer i gang. Takker derfor for utfordringen:=)

Her er min løsning. Barna hadde nissen på besøk. Lo'en lå på stuebordet i går og ungene kikket på den da de gikk forbi. -Det er bestefar, sa Leon og pekte på nissen og Jenny sa seg enig. Men, det er alikevel spennende å ha nisse på besøk så han kommer nok i år igjen:=)

Jeg ble forresten en av de utvalgte lo'ene hos Skissedilla med omtale - det var kjempegøy og jeg føler meg beæret av å være blant de fem utvalgte. Veldig moro!!!!

8 kommentarer:

 1. Så morsom side. Og flotte bilder av barna og nissen. Ikke rart det er moro for barna å se resultatet.

  SvarSlett
 2. Så flott side!!! Knallfin!
  Og så kjekt at du ble inspirert til å være med!! Kjekt at du likte siden min:0)

  SvarSlett
 3. Så fin juleLO!
  Synes også det er litt vanskelig å scrappe julebilder, burde vel kommet meg i gang med fjorårets bilder nå? Før årets bilder blir tatt? ;)

  SvarSlett
 4. Hihi,ja alltid stas med nissen,det er jo klart!:) Koselig LO! Likte hjertearket så godt jeg og den søte nuissen du har pyntet med! :) Gratulerer med omtalt LO da,det er kjempe koselig!:)Håper det er bra med deg idag!Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig jule-LO, brukt de nye arkene til Lene og Gudrun ser jeg;)
  Så hyggelig å bli utvalgt på Skissedilla da - gratulerer!
  Ha en flott kveld!
  Mette

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig juleside du har laget. Liker veldig godt hvordan du får en så fin ramme rundt bildene dine. Tror det må være med måten du plasserer noe over og noe under bildene. Utrolig fint blir det i hvert fall:) Så gøy med omtalen av LOén din da!:)Det har du all grunn til å føle deg beæret for.

  SvarSlett
 7. Herlig juleLO.
  Sjarmerende detaljer og flotte bilder.

  Supert at du deltar. :D

  SvarSlett