søndag 28. juni 2009

Hei i sommervarmen!

Klokken er snart midnatt og jeg sitter på hobbyloftet/kontoret mitt. Her oppe er det 30 grader nå og det er veldig varmt. Tror vi må skaffe oss varmepumpe som kan svitches over til kjøleanlegg sommertid.

Har ikke besøkt bloggverden på en uke. Har hatt masse å gjøre. Jeg og Leon har vært på mamma/guttetur til København i to døgn. Vi reiste sammen med en annen mamma og hennes to gutter. Koselig. Jeg har levert bilen på service og vi har vært på båt tur en dag. Jeg badet i oslofjorden og det var 21 grader i sjøen. Kaldt men deilig. Jeg og Tore har vært i bryllup i går og i dag har vi pakket for å reise på ferie. Jeg har laget to tagbøker i uken som var. Den ene ble gitt bort som bryllupskort. Den andre skal jeg gi til et tantebarn. Men, har ikke skrevet og ordnet tag'ene enda og det blir etter ferien vår.

Har fått en morsom utfordring fra Angella om å fortelle 10 sannheter om meg selv. Nesten vanskelig å velge hva jeg skal si men men...

1)Trives sammen med familie og venner og er avhengig av harmoni rundt meg.


2)Tenker altfor mye, særlig om natten!


3)Jeg ville bli trailersjåfør eller advokat da jeg vokste opp. Helst trailersjåfør med stor snutebil!


4)Har alltid hatt lyst på en tatovering. Kanskje en sommerfugl og noen fine svirler på venstre legg (for der kjenner jeg absolutt ingen verdens ting :=))


5) Hater operasjoner, grønne folk og anestesileger. I hvertfall er jeg ganske redd for dem og det skyldes altfor mange operasjoner gjennom livet.

6) Jeg har hatt 35 operasjoner, to keisersnitt og tre blodforgiftninger så langt i livet. Tror jeg er som katta som har 9 liv.

7) Jeg har ofte mer vilje enn jeg har vett :=)

8) Jeg er veldig opptatt av rettferdighet og hater diskriminering av all slag!

9) Jeg har vært norgesmester i dans 7 ganger og har mange svært gode internasjonale plasseringer (10- dans, rock, latin og standardans sammen med mannen min). Jeg elsker å konkurrere og jeg tåler også å tape. Liker vel det å delta.

10)Jeg trenger ofte litt tid for meg selv og jeg elsker naturopplevelser, skog, dyr og blomster. Jeg foretrekker å feriere på rolige steder og vil gjerne se mer av Norge.

Ja, litt om meg. Nå må jeg bare pakke meg under dyna for i morgen reiser vi til Kypros sammen med våre gode venner. God ferie til alle sammen enten du er hjemme eller borte.

Må avslutte med et gladbilde av Leon og kameraten hans som har hatt vannsprederen koblet til trampolina i dag. Stor lykke:=)
Så har jeg også vært så heldig å få en koselig award fra Ullpurka. Hun har utrolig mye fint i bloggen sin og er ei dame jeg håper å bli kjent med etterhvert (og vi bor ikke langt fra hverandre har vi funnet ut!). Her er den flotte awarden:

Jeg vil gi utfordringen og awarden videre til Lambi, Salvie, Angella og Rønnaug! Ta utfordringe hvis dere vil eller har tid (det er ingen selvfølge i ferietiden).

Klem fra Heidi :=)

søndag 21. juni 2009

Hvor blir tiden av?


Jeg har virkelig savnet bloggingen og jeg har ikke besøkt andre bloggere heller de siste tre ukene! Det er nok rekord og det er ikke en rekord jeg liker! Hvor blir tiden av? De siste tre ukene har jeg jobbet litt med kursing og ligget på hotell i tre omganger. Veldig givenden og gøy men også ganske vanskelig å få kabalen hjemme til å gå opp. Slik blir det kanskje når den som er hjemme faktisk ikke er hjemme i perioder. I uke to opplevde jeg for første gang på hotell at jeg måtte evakuere midt på natten. Våknet av en fryktelig uling. Tv og lys slo seg på og på tv-skjermen sto det!Brann, evakuer"! Aldri før har jeg kledd på meg så raskt og så var det å finne nødutnangen. Den lå selvsagt i en trang trappesjakt og det var svingtrapp ned. Jeg ble bært ned av en kjekk norsk mann (han luktet godt) og en svenske (som luktet øl). Veldig spreke karer. Imponert over både fart og utheoldenhet. Jeg bodde i 8 etasje og det må ha vært tungt og bære meg. Men, ned kom jeg og der satt jeg i en vinduskarm av stål med barbeinte bein på asfalten i 45 minutter før jeg kom meg inn igjen. Halsvondt etter ett døgn og så kjente jeg det i nyrebekkenet. Neste kurs på hotell hadde jeg feber og gikk på antibiotika. For sikkerthets skyld la jeg meg med både sokker, pysjbukse og genser den natta. Aldri mer evakuering uten sokker eller sko på bena!


Ja ja, det gikk jo bra og det var ikke brann. Det skyldtes lekkasje over lang tid i sprinkelanlegget og brannvesenet og hotellet brukte lang tid på å faktisk finne feilen.


Har scrappet en LO i kveld og brukt skissedilla sitt oppsett. Måtte bli dette fine bildet av ungene i pinsen. Ship o'hoi - skip forut, ble tittelen. Jeg og Leon er hjemme alene denne helga. Tore og Jenny er i Sandefjord hvor Ullensakerkorpsene har deltatt på NM. Det ble en flott 3.plass og de var veldig fornøyde. Jeg og Leon har vært på kino i dag og i morgen har jeg planer om en utflukt. Men, det er litt væravhengig for jeg orker faktisk ikke å dra hvis det er regnvær. Nå vil jeg bli frisk til ferien. Skal innom og besøke blogger nå før jeg hopper i seng. Har savnet dere alle sammen!


mandag 1. juni 2009

Stemningsrapport fra pinsen




Sol, sommer og østland! Vi har vært på båttur flere dager denne pinsen og ungene har badet og fanget krabber og reker. Stor stas og kjøre egen båt igjen og selvsagt må også jeg bak rattet litt - for det er jo ikke bare gutta som skal få kjøre båt. Eller hva? Nå er klokken midnatt så dette ble en mini rapport med tre bilder!