søndag 28. juni 2009

Hei i sommervarmen!

Klokken er snart midnatt og jeg sitter på hobbyloftet/kontoret mitt. Her oppe er det 30 grader nå og det er veldig varmt. Tror vi må skaffe oss varmepumpe som kan svitches over til kjøleanlegg sommertid.

Har ikke besøkt bloggverden på en uke. Har hatt masse å gjøre. Jeg og Leon har vært på mamma/guttetur til København i to døgn. Vi reiste sammen med en annen mamma og hennes to gutter. Koselig. Jeg har levert bilen på service og vi har vært på båt tur en dag. Jeg badet i oslofjorden og det var 21 grader i sjøen. Kaldt men deilig. Jeg og Tore har vært i bryllup i går og i dag har vi pakket for å reise på ferie. Jeg har laget to tagbøker i uken som var. Den ene ble gitt bort som bryllupskort. Den andre skal jeg gi til et tantebarn. Men, har ikke skrevet og ordnet tag'ene enda og det blir etter ferien vår.

Har fått en morsom utfordring fra Angella om å fortelle 10 sannheter om meg selv. Nesten vanskelig å velge hva jeg skal si men men...

1)Trives sammen med familie og venner og er avhengig av harmoni rundt meg.


2)Tenker altfor mye, særlig om natten!


3)Jeg ville bli trailersjåfør eller advokat da jeg vokste opp. Helst trailersjåfør med stor snutebil!


4)Har alltid hatt lyst på en tatovering. Kanskje en sommerfugl og noen fine svirler på venstre legg (for der kjenner jeg absolutt ingen verdens ting :=))


5) Hater operasjoner, grønne folk og anestesileger. I hvertfall er jeg ganske redd for dem og det skyldes altfor mange operasjoner gjennom livet.

6) Jeg har hatt 35 operasjoner, to keisersnitt og tre blodforgiftninger så langt i livet. Tror jeg er som katta som har 9 liv.

7) Jeg har ofte mer vilje enn jeg har vett :=)

8) Jeg er veldig opptatt av rettferdighet og hater diskriminering av all slag!

9) Jeg har vært norgesmester i dans 7 ganger og har mange svært gode internasjonale plasseringer (10- dans, rock, latin og standardans sammen med mannen min). Jeg elsker å konkurrere og jeg tåler også å tape. Liker vel det å delta.

10)Jeg trenger ofte litt tid for meg selv og jeg elsker naturopplevelser, skog, dyr og blomster. Jeg foretrekker å feriere på rolige steder og vil gjerne se mer av Norge.

Ja, litt om meg. Nå må jeg bare pakke meg under dyna for i morgen reiser vi til Kypros sammen med våre gode venner. God ferie til alle sammen enten du er hjemme eller borte.

Må avslutte med et gladbilde av Leon og kameraten hans som har hatt vannsprederen koblet til trampolina i dag. Stor lykke:=)
Så har jeg også vært så heldig å få en koselig award fra Ullpurka. Hun har utrolig mye fint i bloggen sin og er ei dame jeg håper å bli kjent med etterhvert (og vi bor ikke langt fra hverandre har vi funnet ut!). Her er den flotte awarden:

Jeg vil gi utfordringen og awarden videre til Lambi, Salvie, Angella og Rønnaug! Ta utfordringe hvis dere vil eller har tid (det er ingen selvfølge i ferietiden).

Klem fra Heidi :=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar