søndag 19. juli 2009

Tilbake igjen


I dag har jeg endelig scrappet igjen. Tror det er snart fire uker siden sist. Det er altfor lenge! Skulle gjerne lagt ut scrapperesultatet men scanneren er blitt gal eller noe sånt. Så, får ta bilde av Lo'en i morgen når lyset er litt bedre. Har hatt to varme uker på Kypros. Deilig med 40 grader på land og 30 grader i vann. Helt perfekt når man blir vant til varmen og har ikke hatt vondt i noen muskler i kroppen i løpet av ferien. Så, varmen gjør underverker.
Allikvel deilig å komme hjem. Farte litt rundt her hjemme i ferien. Godt å se igjen pusekatten og så har vi fått en liten kattunge til i dag. Petter pus har blitt stefar til Bajas. Håper ikke han lever opp til navnet sitt. I så fall får jeg skylde meg selv som har gitt han det:=)

Natta natta. I morgen legger jeg ut litt mer og da gleder jeg meg til å besøke bloggene til alle på listen min:=)

2 kommentarer:

 1. Velkommen hjem...
  Jeg har savnet dine koselige kommentarer:)

  God natt, vi snakkes!

  klem fra Angella

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem, det var da hyggelig med et nytt "familiemedlem". Kommer nok til å leve opp til navnet sitt den første tiden, iallefall.... kattunger er bare sånn,he,he..
  Her har mine to måtte bade, da husets datter har en venn som er allergisk.. det skal dempe det noe, iallefall, men si det til en klissblaut katt i dusjen!!!.... :-S
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett