søndag 19. juli 2009

Her en vår lille Bajas og så et bidrag til skissedilla!

Her er vår nye Bajas, en 10 uker gammel hann katt som vi fikk i går. Han er ganske så skjønn og heldigvis trives han veldig godt.
Måtte lage et bidrag til skissedilla. Er ikke så god på blomsterpynt men har forsøkt å bruke det som litt pynt her. Denne Lo'en er en del av en dobbel lo. Nå skal jeg på grilling hos noen venner. Heldigvis skal vi sitte under tak for her bøtter det ned:=)

Tilbake igjen


I dag har jeg endelig scrappet igjen. Tror det er snart fire uker siden sist. Det er altfor lenge! Skulle gjerne lagt ut scrapperesultatet men scanneren er blitt gal eller noe sånt. Så, får ta bilde av Lo'en i morgen når lyset er litt bedre. Har hatt to varme uker på Kypros. Deilig med 40 grader på land og 30 grader i vann. Helt perfekt når man blir vant til varmen og har ikke hatt vondt i noen muskler i kroppen i løpet av ferien. Så, varmen gjør underverker.
Allikvel deilig å komme hjem. Farte litt rundt her hjemme i ferien. Godt å se igjen pusekatten og så har vi fått en liten kattunge til i dag. Petter pus har blitt stefar til Bajas. Håper ikke han lever opp til navnet sitt. I så fall får jeg skylde meg selv som har gitt han det:=)

Natta natta. I morgen legger jeg ut litt mer og da gleder jeg meg til å besøke bloggene til alle på listen min:=)