tirsdag 20. juli 2010

sketchy colours


Sketchy colours har en utfordring hvor man skal følge en skisse samt ha farger i turkis, lime og litt rosa. Jeg har prøvd å få til akkurat det og legger herved ut kortet mitt som jeg lagde i går. Har vært hjemme fra ferie siden lørdags kveld men føler ikke at jeg har fått slappet av hjemme med hobby. Derfor snek jeg meg til hobbyloftet i går og det var veldig godt å komme opp dit.Motivet har jeg fargelagt underveis i ferien og har 8 andre motiver liggende klare - det blir montering av kort når jeg får noen dager hjemme igjen. Men, i dag skal vi ut igjen på båttur. Derfor dette hasteinnlegget :=)

På kortet har jeg brukt Tim Holtz bakgrunnspapir i turkis, hvit bazzil med prikker på, magnolia stempel, magnolia glasspynt, hvit blomst og sommerfugl fra kuttut.no og jeg har brukt Prima kartong i lime under motivet. Teksten "en smak av sommer" er fra northstamps (snek meg en tur til Bikuben i går etter legebesøk, he he. Ble litt trøsteshopping fordi jeg måtte begynne på enda en ny antibiotikakur :=)

10 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Herlig kort, lekkert papir, nydelig pyntet. Kommer ikke over den snodige frøkna her - du vet hva jeg tenker på, Heidi, men hun er nydelig fargelagt :-)
  God bedring (ref antibiotika), og god båttur videre !

  SvarSlett
 3. Haha, nå vet jeg hva Knerten tenker på. Det hjelper helt klart å shoppe! Nydelig kort du har laget. Motivet er kjempefint, og du har pyntet så vakkert med blomstene og glasspynt. Deilig å få litt tid til å holde på med hobbyen.

  SvarSlett
 4. For ett lekkert kort du har laget her og jeg bare synest du er råflink til å fargelegge altså. Begynner såvidt å få dreisen på å distresse selv, men fornøyd blir man vel aldri?

  Og.. jeg har bestilt meg mine første Magnoliastempler så snart kan vi byttelåne vettu!

  Håper du har en super sommer og så gleder jeg meg til å se mere til dine lekre kort.

  SvarSlett
 5. Nydelig kort Heidi! Herlige farger!

  SvarSlett
 6. Så nydelig sjørøverjenta ble... Du er virkelig flink med fargeleggingen.. Jeg prøvde meg også på den skissa,,, Den var litt vanskelig syns jeg, men du klarte det med glans:) Lekkert...
  Båttur... i dette været?? Lykke til!!!

  Håper du ikke er alt for syk... antibiotikakur høres ikke bra ut.

  Jeg skal en tur til vestlandet neste uke. Skal bl.a besøke Kristine. Gleder meg veldig:)

  Ha en fortsatt god sommer
  klem fra Angella

  SvarSlett
 7. kjempefint kort i lekre sommerfarger :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig kort. Kjekt å se at du har tid til litt hobby i ferien. Det er mer enn jeg har fått til. Mer om det får du snart via sneglepost. Den er så sein at den enda ikke har fått somla seg ned fra fjellet....

  Kos deg :)

  SvarSlett
 9. Nydelig sommerkort og så herlig med gjenbruk av Prima flowers emballasjen.
  Takk for at du deltar.
  Fortsatt god sommer :o))
  sommerklem Anne

  SvarSlett
 10. Så herlig sommerkort Heidi! Stilig med Primaemballasjen! Håper du koser deg i båten og er blitt bedre.
  Somerklem fra
  Mette

  SvarSlett