fredag 17. september 2010

Orange og grønn utfordring

På scrappehuset har de en utfordring hvor man skal scrappe med grønt og orange. Grønt er ikke helt min farge men orange er jeg veldig glad i og sammen så ble dette gode farger for meg. Man kunne lage både lo'er og kort så jeg laget både en lo og et kort. Lenge siden jeg har scrappet nå - det var deilig å lage noe med bilder igjen. Det er nevøen min Håvard som er på bildet og Leon (sønnen min) har pyntet han med grønne blader og tatt bildet av han :=)

Denne uka har gått så fort. Den har såvidt begynt før den er over. Mandag og tirsdag hadde vi besøk av min søster, en kusine av oss og hennes kjæreste. Mandag var vi på konserthuset og så på Lisa Williams - et omdiskutert medium i avisene i etterkant. Vi fikk også møte dama før konserten (bare sånn hei og ha det sak) og den dama er virkelig full av energi. Så utrolig imøtekommende og blid. Legger ved et bilde av meg, Lisa Williams og min søster som bevis her på siden. Så lurer nok mange på om jeg tror på dette jeg har vært med på. Tja, jeg vet i hvertfall at det er noen få mennesker som har evner som ikke jeg har og som jeg aldri kommer til å få - og Lisa Williams imponerte på scenen og kom med opplysninger som hun umulig kunne ha visst i forkant. I salen satt det 1400 mennesker. Det eneste hun hadde problemer med var de norske navnene. Uttalen var ikke enkelt så hun stavet ordene på de menneskene hun ville komme i kontakt med blant publikum etter hvert som "åndene" kom og ville kommunisere. Litt av en opplevelse!!!

Tirsdag var det kjøring hit og dit med barn. Tore forsinket og i tillegg skulle vi kjøre slektninger til Gardermoen og jenny skulle på spilleøvelse tidlig den dagen etterfulgt av bursdag og så spilling igjen. På vei til bursdagen kjørte vi på E6 og fikk plutselig en motorsykkelist mot oss i vår kjøreretning - jeg fikk Jenny til å slå nummeret til politi, sette på høytaler og så snakket jeg med politiet mens jeg kjørte. Da jeg var på vei tilbake så jeg at flere utrykningskjøretøy hadde stoppet mannen og motorsykkelen ikke så langt fra der jeg oppdaget han. Skummelt. På kvelden besøkte jeg Renate (ullpurka) og det hadde jeg gledet meg til. Var sliten men merket det ikke før dagen etter!

Onsdag var jeg bare helt kake og slappet av mesteparten av dagen. Rester til middag. Laget et kort også på kvelden- så det var litt kos. Men ellers drev jeg bare dank hele dagen :=)

I går var Leon dårlig og vi dro til legen. Da vi kom hjem virket pusekatten rar og jeg så det rant noe fra hodet hans - hvitt puss!!! Da jeg ikke kommer meg inn hos dyrelegen (trapper) måtte jeg få pusen inn hjemme og holde han der og bestille time til han hos dyredoktoren til Tore kom hjem fra jobb. Han hadde et bra stort sår i hodet etter slagsmål som det var gått betennnelse i og han hadde en lang fistel innover. En liten operasjon for å få bort verken måtte til og han kom hjem veldig dopet senere den  kvelden. Så nå må han være inne og ta det med ro resten av uke. Han piper og mjauer og synes fryktelig synd på seg selv - og for et nederlag å gå på kattedo inne!!!!! Skulle ønske jeg kunne kattespråk for å si til han at vi ikke gjør dette for å være slem mot han.

I dag har det vært kontor dag med mangt på listen. Nå skal jeg pakke litt scrappeutstyr og så skal jeg til Nina i morgen sammen med mange andre. Fredagskvelden blir rolig og jeg tipper vi skal se på bit for bit og tape x-faktor - det blir musikkunderholdning  og god mat i kveld. Veldig koselig, synes jeg :=)

Ha en god helg alle sammen. Klem fra meg til dere :=)

10 kommentarer:

 1. Alt i alt; høres ut som om du har hatt en fin uke, Heidi ! Så spennende med den seansen med Lisa Williams; jeg har sett litt av henne, og hun er vel et fyrverkeri på scenen, vil jeg tro. Må har vært fascinerende uansett om man tror eller ei :-)
  Herlig kort og LO har du også laget; regner med det er din kjære som har fått øynene grønne ? Kortet ble ekstra lekkert med den søte perleraden :-)

  Kos dere masse i morgen !

  (Det VAR en teine min kjære dro opp av havet :-))

  Klem
  T.

  SvarSlett
 2. Nei da, det er ikke min kjære som har fått grønne øyne - det er nivøen min Håvard på 15 år. Leon på 9 år har tatt bildet :=)

  SvarSlett
 3. Nydelig kort og kjempeflott Lo.

  God helg, klem :)

  SvarSlett
 4. Jammen godt å få roe ned med litt scrapping/kortlaging når hverdagen blir litt hektisk. Og både kortet og LO'en din var kjempefine. Grønt og orange fungerer jo utrolig bra sammen.
  Sees i morgen :o)

  SvarSlett
 5. Åå, så hektiske dager du har hatt da Heidi!
  Orker du en hel scrappedag imorgen?...håper det:-) Gleder meg masse!
  Nydelige prosjekter, både kort og LO!
  Utrolig lekkert bilde og pynt sammen på kortet!
  Regner med Leon og din nevø hadde en fin sommerdag her:-)...artig bilde og flott layout.

  Ha en fin fredags kveld med familie kos.
  Klem Laila.

  SvarSlett
 6. Oi, du har hatt en travel og innholsrik uke-jeg blir nesten annpusten her jeg sitter hi hi. Men du høres fornøyd ut, og så har du fått laget flott kort og LO:) Håper pus blir kjapt bra. Kos deg med scrapping i morgen og ha en fortsatt flott helg;)

  SvarSlett
 7. For en uke du har hatt! Nå fikk jeg med meg dette innlegget, etter en travel dag! Herlig den LO'en og kortet er kjempefint. Hadde nesten glemt både kort og LO etter å ha lest hele innlegget!

  SvarSlett
 8. This things are fabulous Heidi!!
  Hugs Nicolet

  SvarSlett
 9. Aldeles nydelig kort, og kjempeartig Layout. Så bra at du fikk laget en layoit også.
  Takk for at du ble med på utfordringen.

  Ha en fin dag videre.

  Iselind

  SvarSlett
 10. Nydelig kort og herlig LO. Morsomt å se bilde av av dere og Lisa Williams, spesielt etter å ha hørt deg fortelle om det også.

  SvarSlett