tirsdag 30. november 2010

Scrappehusets julepakke og "borte bra men hjemme best"!

I dag vil jeg melde meg på julepakkeutfordringen hos Scrappehuset. Hver dag fra 1. desember til 23. desember vil de legge ut en ny post med en ny sponsor og så kan man vinne hele pakka som lages den 24. desember. Gjett om det hadde blitt årets julegave!!!


Bli med du også da - for jeg skal garantert delta:=)


Nå i kveld har jeg kommet meg hjem fra nesten en ukes tur til New York og Washington DC. Klokken var ca 19.00 da jeg sliten entret dørstokken hjemme. Da hadde jeg vært på reise i 23 hele timer - takket være forsinkelser med snøstorm i Danmark dagen før. En lang reise hvor jeg stort sett har vært trøtt og blid. Litt sur ble jeg i Danmark da jeg ikke fikk min rullestol men måtte fraktes rundt i en haug av en manuell rullestol som var 14 størrelser for stor (og jeg har det ikke med å overdrive :=). Da jeg kom til Norge gledet jeg meg til endelig å få beveget meg rundt på min måte i min stol - men da sto stolen igjen i Danmark!!! Så der satt jeg da igjen i en ny lånt rullestol som var 14 størrelser for stor og jeg hadde mest av alt lyst til å banne høyt og stygt (men det gjorde jeg ikke!). Så satt jeg da der og ventet på at et nyt fly fra Danmark skulle komme med stolen min. Har jeg nevt at jeg de tre første dagene i New York ikke hadde kofferten min med all klær, sminke og annet - den sto igjen på Købehavn flyplass!

Ja, men bortsett fra alt det har turen vært veldig vellykket og jeg storkoste meg med mange nye opplevelser samt fikk shoppet litt. Referat og bilder kommer etterhvert! I morgen skal jeg gjøre ferdig bidraget mitt til Korto Mainia og så skal jeg oppdatere meg i bloggverden.

Nei, nå skal jeg pakke inn adventskalender til barna og så er det i seng. Tidsforskjell og reisetid på 24 timer er ganske slitsomt i grunn - men jeg er endelig hjemme og gleder meg til desember med barna mine og blogging og hobby og mye annet som skal presses inn i timeplanen.

Klem fra meg

søndag 21. november 2010

Vintage utfordring hos Benita!

Dette er forsiden på et posekort hvor jeg har brukt notepapir under. Dette er kriteriet hos Benita for å delta på hennes utfordring!

Nå kommer det IKKE flere innlegg på bloggen min i kveld! Ja, tåa mi er helt i orden men det er typisk at man slår den og lager blodspor etter seg fordi man ikke kjenner noe - men den båten jeg krabbet meg inn i hadde ikke tepper - gudskjelov!!!
:=) Nå skal jeg se på TV og så er det natta!

Magnolia Down under!

I have followed a sketch and made this christmas card using a Magnolia Santa Claus. This is my first entry on Magnolia Down Under and i have colored my image with Promakers!

Rødt og hvit julekort

Dere blir sikkert lei av denne masseutleggelsen av bidrag - men, skal jo reise om noen dager og må bare få ut bidragene mine. Synes det blir så dumt å legge mange bidrag sammen når man bruker Mr. Linky derfor blir det ett bidrag om gangen - dette blir det siste innlegget mitt i kveld altså. Promise!!!

Et rødt og hvitt julekort som skal til to utfordringer:
1)Sketchy colours vil se røde og hvite julekort
2)DT Renate i Vintage utfordringsbloggen vil se blomster og snøkrystaller sammen!

I dag har vi forresten vært og kikket på båtmesse i stedet for alle andre messer som også går i dag. Vi konkluderte ganske fort at de nye båtene var både større og finere enn vår båt men at vår båt faktisk har mer karisma og er praktisk nok i massevis og at det jammen er kjekt å kunne ha den båten vi har i mange år fremover. Jeg krabbet meg inn i en 37 fots Marex båt og den var ganske så fin. Har nok slått borti beinet mitt på noe underveis for da jeg kom meg tilbake igjen i stolen min så jeg blodstripa etter meg der jeg hadde krabbet og tåa mi var ganske blodig gjennom sokken. Da var det på tide å dra!!!!!
:=)

Vintage utfordring hos Renate


Renate, en av dt hos Vintage utfordringsblogg, har en egen liten utfordring hvor man skal bruke blomster og snøkrystaller på prosjektet sitt.  Jeg deltar med denne lille posen hvor jeg har brukt et nydelig bakgrunnsark med snøkrystaller (tror arket heter vinterkyss) og jeg har brukt snøkrystall bakpå posen samt roser. Håper dette kvalifiserer. Besøk vintage utfordringsbloggen her (http://vintageudfordring.blogspot.com/) og du finner oversikt over utfordringene og kriteriene.

Vintage utfordring hos Anne Bente


Hos Vintage utfordringsbloggen har hver designer sin egen utfordring og denne gangen har jeg laget en pyntet toffee eske med  bruk av bazzil, 3ndy papir ark, blomster og blonder. Julestempel og knapp. Jeg deltar hos Anne Bente som vil se blonder og vintage sammen. Kjempefin utfordring og skal prøve å få med meg flere av DT teamets utfordringer :=)

Nå er det bare tre dager til jeg flakser avsted til New York sammen med en venninne! Jeg teller ned dagene og gleder meg masse!!!!

lørdag 20. november 2010

Toffee eske - pyntet

I've decorated a toffee box and want to participate on a couple of challenges.
1)Promaker challenge blog - want to se sewing and distressed edges.
2) A spoon full of sugar - wants to see distressing

Great challenges, by the way :=)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her har jeg dekorert en tofee eske på alle kanter og inni skal jeg lage en tag som stikker ut slik at mottaker ikke bare får sjololade men også en hilsen fra meg. Jeg har brukt Magnolia stempel og jeg har sydd med maskin. Morsomt å kle slike esker og det blir nok noen slike små julegaver fra meg til venninner i år. Toffee er dessuten en veldig god sjokolade så det er faktisk vanskelig å scrappe esken uten å åpne den!

Var hos Nina i går og scrappet sammen med noen andre damer. Det var bare veldig koselig. Fikk laget et kort og to posekort og dessuten spiste jeg en rød ost - og den var god! Så nå må jeg ut og finne den her hjemme også. I dag er det Sibir vind og veldig deilig å være hjemme. Må ut og handle litt men tror jeg og Tore gjør det i sammen. Den dumme ryggen min er så mye bedre i dag og det er jeg jammen utrolig takknemlig for. Passer ei lita frøken på 6 år og hun har laget kort og forelsket seg i all glitterlimet mitt - så hos meg glitrer det i dag:=)
Når hun kommer hit på besøk så vil hun altid at jeg og henne skal gå på scrappeloftet. Synes det er litt koselig jeg!


Klem fra meg!

torsdag 18. november 2010

Christmas card!

I've made a christmas card for two challenges.
1)Sketchy colours had a great sketch to work with
2) Promaker challenge blog wanted to se distressed edges and sewing
3)Sukkesøtt wants to se christmascards

I have both used my sewing machine on the card and i have also stitched by hand. I think you can see where the stiches are :=)

Today i have been on Bikuben and i have shopped together with Renate ("Ullpurka" in the blogworld). You can visit her here: http://ullpurka.blogspot.com/
The title on this card i bought today - its from North Stamps . It's very nice to go shopping with someone and Renate is a lot taller than me and she showed me things high up - and i bought severeal of the items :=)
Shopping scrappbooking items makes me really happy:=)
We also took a cup of coffe together before we went home - it's really nice to do things like this together with friends.

In six days i am going to New York and i have a lot to do before i leave - and i am going to be in New York and Washington DC for almost a week. I REALLY look forward to it and i am traveling together with a friend of mine.

Otherwise, my back hurts and i am still eating antibiotic. But i am still going strong:=)
Hope you all are fine!

tirsdag 16. november 2010

En julepose i light vintage stil :=)

Jeg og en venninne har vært på hyttetur sammen med våre 10 års gamle gutter - det var utrolig koselig! Vi dro helt til Renåfjellet, en tur på ca 4 timer med bil. Vi dro på fredag og skulle hjem på søndag. Men min venninne ble syk og kastet opp på søndagen - så vi fikk langhelg og kom hjem først på mandag ettermiddag. Guttene jublet da de forsto at vi ikke kom oss hjem og jeg var veldig glad for at vi hadde med oss mer enn nok mat. Så vi klarte oss!

 Hadde med noen promakers tusjer og motiver og litt restepapir og noen gråposer. Denne gråposen ble ferdig på hytta. Jeg hadde kun saks og ikke papirskjærer så vintage stilen passet bra til prosjektet mitt. Blomsten har jeg laget og den søte knappen i midten er brads som jeg har hatt liggende lenge og som tilfeldigvis ble med på hyttetur!

Deltar på tre utfordringer med  juleposen  min:
1)Nordsalten hobbyklubb - inspirert av engler
2) Sukkersøtt - tema førjulstid/ jul
3) Anonyme scrappere - deres koselige juleutfordring

søndag 7. november 2010

A green christmas card

I have made a card for two challenges:
1) clp has a sketch i have followed
2)Sketchy colors want us to use two colours only - green and silver

Ok - so i needed a challenge tonight and i also find green very difficult to use. Therfor i couldn't resist trying to make a card using these recepies. I have used a stamp from Panduro (i think). I have used paper piecing and "dressed" the stamp with patterned papers.

Et mappekort sent en lørdags kveld!

Jeg har i kveld laget et lite mappekort ved hjelp av skissen til Nordsalten hobbyklubb . Dette er også et kort til en jeg er veldig glad i, som er kriteriet til Sukkersøtt denne uken. Laget denne mappen på Ski treffet men har ikke ant hva jeg skulle bruke den til før i kveld - kanskje min far skal få en liten hilsen i posten fra meg. Vet han kommer til å sette pris på det. Har pyntet og fulgt skissen og det var en liten utfordring å finne et bilde som var lite nok for denne mappen. Mappen måler ca 15 cm x 10 cm. Inni skal jeg ha et lite brev, sjokolade eller noe annet som jeg finner på. Får ta meg en liten tur til butikken til uka igjen. Tror faren min kommer til å like motivet. Hans første motoriserte kjøretøy var en motorsykkel men så måtte han som så mange andre ta fornuften fatt og kjøpe noe annet for transport av seg selv og senere en familie.


Nå må jeg legge meg. Natta klem :=)

torsdag 4. november 2010

A grily christmas box with flowers and something recycled

I have decorated a box using a sketch from Sparkle dreams challenge. It's a very new challenge blog and i am a little bit confused if you can use other images than stamps - but i hope my contribution will be accepted. I have used a text stamp - "god jul og godt nyttår" means "merry christmas and a happy new year.

I have made these for the following challenges:
1)Sparkle Dream challenge - use a sketch
2)Sukkersøtt - use something recycled (chocolate box, button and "bølgepapp") What is bølgepapp in english???
3)Kort o'mainia - flowers
4)Scrappekammeret - girly
5)Anonyme scrappere - rødt er tabu
6)Anonyme scrappere-årets koseligste juleutfordring