onsdag 31. august 2011

Julekort i august


Jeg har laget tre julekort også denne måneden. To av dem er inspirert av Anne Kristines tutorial ( http://annespaperfun-aksh.blogspot.com/ ) og det er disse to kortene jeg viser frem her. Disse er brettekort og man bruker et papir som er dobbelsidig. Det øverste kortet har papir fra Martha Stewart. Men jeg sender alle tre kort til hjertebodens julekortutfordring. Håper dere alle har det bra.Jeg er en dårlig kommentarblogger om dagen. Det er nok skolestart og start på alle aktiviteter som tar så mye tid. Gleder meg til roligere dager.

10 kommentarer:

 1. Flotte kort i stilig teknikk:)
  Jeg hadde planer om å lage et julekort hver mnd i år....gjett hvor mange jeg har laget????? 0 ZERO 0 :(

  SvarSlett
 2. Flotte kort Heidi! Denne brette teknikken er stilig og dekorativ! :) Nydelige julefarger og koselig med vintage bildene! :)

  SvarSlett
 3. Det var stilige kort! Jeg hadde jo håpet å lede over deg med julekort, men jammen kom du også i havn! Kanskje jeg må ta opp denne ideen. Du er jo skyld i min dilla på konvoluttkort! Og om du bare er dårlig blogger og bra ellers så er det greit at du ikke er helt aktiv her!!! Klemmer sendes.

  SvarSlett
 4. Sååå stilige julekort du har laget.
  Nydelige.
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Så nydelige disse kortene er :-)Flott brette teknikk og nydelig pynting :-) Så kult med korte innenfor :-) Tror jeg må ta en titt på den linken :-) Ha en flott kveld Heidi :-)

  SvarSlett
 6. wow så flotte julekort og smart med den runde til at skrive på, alt så flot dekoreret
  knus Pia

  SvarSlett
 7. Nydelige kort Heidi, stilig brett.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 8. Hei! Så fine julekort, fin pynt og motiv.
  Trommisen min spiller ikke i korps. Han går på musikkskole, 3 året nå. Iår skal det settes sammen band, og det er rock som gjelder! AC/DC, Iron Maiden er helter, og han har vært på konsert m begge!:)
  Det ligger nok et lite talent og lurer, for det finnes ingen så unge på hans nivå, så han må spille m de store gutta. Da er det kult med storebror på 15 som spiller el gitar. Så her er det liv!
  Håper du foler deg i fin form.
  Klem

  SvarSlett
 9. Nydelige begge disse julekortene, Heidi, og tøft guttekort nedenfor også :-)
  Klem
  T.

  SvarSlett
 10. Så herlige julekort, Heidi. Håper at du snart får bedre tid, det er slitsomt med alt for mye å gjøre. Selv om det noen ganger er slik. Håper du får slappet av litt innimellom slagene. Klem Jeanette :)

  SvarSlett