fredag 2. desember 2011

Et julekort i duse farger

Jeg er egentlig ganske glad i farger og det er sjeldent det kommer virkelige duse farger i det jeg gjør. Men her er et lite unntak. Stemplet er digitalt fra MO (og det er helt vidunderlig vakkert!). Kortet er forøvrig et posekort hvor jeg skal lage en tag å skrive på. Har brukt snøkrystall punch og hatt glitter på samt jeg har brukt blonde, en dies til å ta ut juletre med samt restebling svirle. Motivet er SELVSAGT fargelagt med Promarkers:)

Formen min er litt mye nede for tiden og jeg burde ha bestilt en time hos legen. Men, da jeg ikke helt er sikker på om det feiler meg noe så lar jeg det være! Møter aldri opp hos legen uten selv å vite diagnosen!. Sånn er det med den saken. Kan jo hende jeg er værdeprimert eller bare sliten etter å gå non stop på antibiotika i hele år eller kanskje det er et virus som er ute og går - ikke mye å få gjort med slike ting. Jeg har bestemt meg for å gi helsa en uke til på å komme seg og hvis den ikke gjør det så skal jeg vurdere saken på ny.

Men ellers er vi i rute til jul - julekortene er laget men ikke skrevet. Julekortbilde er ikke tatt. Dessuten har vi eller har hatt mus i hus. Min gode mann vekket meg for to døgn siden brått. Han kastet seg opp i senga og skrek (ikke særlig mandig det da!!!) og tok seg til hode. Litt bestyrtet så han på meg og jeg så like bestyrtet tilbake på han. Klokken var 05 og på den tiden av døgnet skal han ha god grunn til å vekke meg!
- "Jeg blir spist levende, sa han".
-Hva, sa jeg!!!
-"Først krafset noe i hodet mitt og jeg trodde det var du som drev og pelte på meg, sa mannen. Men så beit noe meg hardt i hodet, jeg ble spist levende, sa han. Det må være en mus eller en rotte. Og dermed var musejakten i gang. I går ettermiddag gikk musa i fella på soverommet og mannen han går med musebitt i hodet sitt og jeg kan ikke helt for det, men jeg ler av det hele gang på gang. Det skal sies at han ikke klarte å sove etter musebittet og at jeg har sovet på rommet alene i to døgn nå i frykt for at musa skulle ha en medsamensvoren musevenn. Regner med at mannen flytter inn igjen i ektesenga i dag for nå har svigerfaren hans kommet på besøk og da er det vel på tide å te seg som en mann igjen (kan jeg si som ikke ble bitt av den hersens musa).

Ja ja, nok om det. La  meg komme til sakens kjerne her. Kortet over legges til følgende utfordringer:
1)Sukkersøtt - vil se snøfnugg og glitter
2)DP2 challenge - outdoor image
3)Hjertebodens julekortutfordringsblogg - mitt første julekort i desember:)

8 kommentarer:

 1. Å, så ekkelt å våkne til det der da. Skjønner godt reaksjonen jeg. Grøss.

  Det motivet har jeg sett ett annet sted også, og det er bare så nydelig. Lurer på om ikke jeg må inn å kjøpe det, men da blir det vel ikke bare med det ene kjenner jeg meg selv rett...
  Og så - God bedring til deg. Klem :o)

  SvarSlett
 2. Tøffe deg, da, som tydeligvis er kvinne nok til å holde deg kald ! Kult, Heidi :-) (Enda godt musa ble tatt, og håper ikke der er flere..)
  Nydelig posekort du har laget her også, flott med duse farger og motivet er helt herlig.
  Ønsker deg en fortsatt god helg (og må du bli frisk fort) !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 3. This is so pretty! I love all the delicate embellishments and the soft colors! Glad you joined us in Mo's Challenge.

  SvarSlett
 4. Fantastisk kort og morsom (haha ja hvertfall for oss som ikke er musebitt!)historie!
  Godt å høre at musa er overmannet og forhåpentligvis er mannen straks tilbake i ektesengen :)
  God bedring til deg, håper det nå snart er over med virus og sykdom og elendighet.. Her har ungene vært syke på skift siden oktober, så lei, det er bare forbokstaven...
  Ha en herlig helg og kos deg :)
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Såååååå nydelig julekort, Heidi:0) Lekre, sarte farger, flott oppsett, søtt motiv som du har farget helt nydelig!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt, lykke til!
  Ønsker deg og din mann god bedring, håper musedilla gir seg snart;0) Ha en trivelig adventstid.
  Klem, Nancy;0)

  SvarSlett
 6. What a gorgeous Christmas card! You've used such beautiful pastel colours and that lace is so feminine and delicate! Great image choice too!
  Glad you shared it with us at Mo's this week!
  Hugs, Iulia- new follower:)

  SvarSlett
 7. Aldeles nydelig julekort! Og jeg ler med deg av den historien :D

  SvarSlett
 8. Kjempeflott julekort i nydelige farger.
  Motivet er så herlig.
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt, lykke til!

  SvarSlett