onsdag 31. august 2011

Julekort i august


Jeg har laget tre julekort også denne måneden. To av dem er inspirert av Anne Kristines tutorial ( http://annespaperfun-aksh.blogspot.com/ ) og det er disse to kortene jeg viser frem her. Disse er brettekort og man bruker et papir som er dobbelsidig. Det øverste kortet har papir fra Martha Stewart. Men jeg sender alle tre kort til hjertebodens julekortutfordring. Håper dere alle har det bra.Jeg er en dårlig kommentarblogger om dagen. Det er nok skolestart og start på alle aktiviteter som tar så mye tid. Gleder meg til roligere dager.

onsdag 24. august 2011

Et bidrag til trykkpressa

Da fikk jeg tid til å lage et guttekort og denne gangen laget jeg det med utgangspunkt i Trykkpressas oppgave å lage et guttekort med minst tre stjerner. Vet ikke hvor mange stjerner det er på dette kortet, men det er i hvertfall minst tre der:)

Så håper jeg dere alle har det bra. Har ikke fått scrappet mye eller laget kort den siste tiden. Hektiske dager med skolestart og litt av hvert. Et lite sittesår etter Gøtebort turen sendte meg i seng i fem dager og da jeg endelig begynte å sitte låste ryggen seg (det er nok fordi jeg lå så lenge passivt, ikke bra for ryggen) og det medførte sterke smerter i fire dager hvor jeg ikke orket så mye mer enn å sitte litt, ligge mest og sove når smertestillende virket litt, Men i går var jeg hos mirakelmannen Kjell Braathen. Han er min kiropraktor og har vært det i 21 år nå. Hadde ikke time men fikk komme inn som øyeblikkelig hjelp (jeg får altid lov til det). Han kikket på meg der jeg satt og ventet og endelig inne på kontoret hans spurte han:"-hva i alle dager har du gjort? Fortell!". Han så på måten jeg satt på at noe var ille galt i nakke og rygg. Han er virkelig en mirakelmann. I 1997 var jeg veldig dårlig i rygg og nakke og selv om han behandlet meg hjalp det ingenting. Sunnås sykehus som jeg hører til ville ikke sende meg til MR av rygg fordi de ikke kunne gå god for at jeg hadde blitt verre (hadde aldri tatt MR av ryggen før, slik fantes ikke da jeg vokste opp). Men min kiropraktor så på meg og sa at her var noe alvorlig galt. Han klarte å sende meg til akutt MR på Ullevål via en nevrokirurg venn og tre dager etter undersøkelsen ringte han og sa at det ikke så bra ut i ryggen min. Jeg trengte behandlig nå og to uker etter det var jeg operert på nevrokirurgen på Riksen. Jeg kan ikke forklare engang hvor mye det betyr for meg å ha slike "faglige" dyktige personer rundt meg som ikke bare hører på meg men tar meg på alvor når jeg trenger det. Vet at dette er en historie som ikke har så mye i en scrappeblogg å gjøre men jeg føler meg så takknemmelig i dag som er blitt så mye bedre i ryggen og smertene er igjen normale og ikke ekstreme. I dag har jeg laget ordentlig middag og så har jeg vært ute med en god venninne og shoppet litt og spist lunsj. jeg har til og med laget et kort!  Livet er hærlig dere!!!!

Og så er det ikke så lenge til hverken stempelscrapmesse og Ski treff. Jeg gleder meg og håper mange jeg kjenner kommer. Håper dere alle har det bra og hvis det er noen i oslo og omegn som har vondt i rygg/nakke så er mitt inntertier tips å ringe Med Oslo og kiropraktor Kjell Bråthen.
Klem fra meg til den som vil ha

fredag 19. august 2011

Et bursdagskort -sketchy colors


 Kaia hos Sketchy colors har laget en skisse til denne ukens utfordring og den har jeg brukt da jeg laget dette kortet. Motivet har jeg stemplet opp av Hege bestevenn og jeg har som vanlig fargelagt med mine Promakers tusjer. Fargene på motivet er ikke helt meg men hun som er mottaker av dette kortet kommer til å like dem. Dessuten kunne hun stått motivet til dette stempeltrykket. Hun kommer garantert til å flire når hun ser dette kortet.
Skal på Skedsmotreffet i kveld. Det blir koselig. Ungene begynte på skolen i går og Jenny syntes det var stor stas å begynne på ungdomsskolen. Jeg som mor lurer veldig på hva dette kommer til å bety for videre utvikling - og grugleder meg til å finne det ut!
Leon syntes nok det var noe stort tull å begynne på skolen igjen. Så mye bedre å kunne være hjemme og leke og være ute. Men, han vet at det slaget er tapt og har vært flink til å komme seg avgårde disse to dagene og er veldig sliten når han kommer hjem fra skolen. 
Håper dere alle har det bra. 
Klem

lørdag 13. august 2011

Janne har blog candy

Janne feirer sommeren med en blog candy og man har tre vinnersjanser - og det er dermed tredobbel sjanse til å vinne (tror jeg)! To av premiene har hun laget selv og en premie er en scrappe premie. Veldig koselig candy, Janne, og jeg vil gjerne ha et lodd og en sjans til å være med på trekningen om godsakene:)

Du kan besøke Janne her:
http://jannes-hobbyblogg.blogspot.com/2011/07/sommer-candy.html