torsdag 29. desember 2011

Til lille Mia

Jeg skal snart dra og hilse på babyen til Helen og Espen. Hun heter Mia. Måtte selvsagt lage noe til henne og det du ser her er forsiden på en gave eske. Hadde ikke kamera for hånden og jeg orket ikke å gå ned og finne det så jeg brettet hele gaven esken sammen og heiv den i scanneren. Den  er nå satt sammen igjen og er like fin. Gave esken har jeg fått på JC, en kles butikk. Den gave esken er kjempefin i stiv kartong, akkurat passe stor og i kraft kartong farge - helt ideelt.

Har laget denne gaveposen til utfordringen hos Papirdokkene (http://papirdokkene.blogspot.com/)

ELlers er det jo midt i romjula og her snufses det veldig. Leon var syk rett før julaften og jeg har fått det nå. Er vel på bedringens vei her jeg sitter for jeg nyser noe så forferdelig. På nyttårsaften skal jeg være frisk og feire med familien. Vi har kjøpt sånne stilige papirlaterner som man skal varme opp lufta inni helt til de flyr til værs. Ungene gleder seg masse til å sende de opp og slik vinden uler ute så går de vel fort til værs. Akkurat det gjenstår å se forresten!
Håper dere alle har det bra. Stor scrappeklem fra meg:)

søndag 25. desember 2011

Fortsatt god jul alle sammen!

Da er det første juledag og i dag har vi alle sovet litt ekstra og tatt livet med ro. Ungene leker med lekene sine, dvs at Leon har bygget Lego og Jenny spiller på gitaren hun fikk i går. Jeg gikk en tur på loftet for å blogge noe jeg lagde et par dager før jul samt så må jeg kikke på litt scrappesaker som jeg fikk til jul. Far sitter nede og surfer på Internett. En veldig rolig dag.
Dagen i går var veldig hyggelig. Vi sto opp i 9 tiden og kikket litt på tv samt spiste en koselig frokost sammen. Tore måtte jobbe et par timer og da gikk jeg og Leon ut og luftet vettet vårt i den fine vintersola. Så var det kirken og spilling i kirken - veldig koselig det også og hører liksom med til jula. Maten - pinnekjøtt, kålrotstappe, medisterkaker og poteter ble veldig vellykket og vi spiste godt og lenge. Hele familien så på "Jul i blåfjell" sammen og etter det var det pakkeutdeling etterfulgt av dessert. Koselig og veldig rolig med bare oss fire her hjemme. Håper alle dere andre også har hatt en fin feiring.

Tilbake til dørskiltet: Etter å ha laget masse kort, scrappekalendere og annet var det på tide å lage noe til seg selv. 3ndy papir har en utfordring hvor man skal lage noe annet enn kort men med juletema så jeg fant ut at jeg ville bruke en papirrest fra dem og lage et koselig dørskilt til soverommet til meg og Tore. Jeg synes jeg var litt romantisk da jeg lagde det men mannen bare smilte av hele påfunnet og har egentlig ikke sagt så mye. Men henger på døra vår, det gjør det!

Jeg vil være med i disse utfordringene med dørskiltet mitt:
1)3ndy papir - alt annet enn kort i julestil
2) Picture and scrap - snøkrystaller

Fortsatt god jul alle sammen! 

fredag 23. desember 2011

Passion for ProMarker - Mega christmas challenge

Da ville jeg bare minne om at Passion for ProMarkers har en utfordring gårende og at denne 
har tema "feiring" av et eller annet. Du kan selv bestemme om du 
vil lage et julekort, nyttårskort, bursdagskort eller noe annet 
som er verdt å feires.
Det er MANGE flotte premier til mer enn en person så dette¨
 hadde vært gøy om dere ble med på. Sjekk inne hos Passion for ProMarkers
hvor du finner ut hva som kan vinnes (http://promarkerchallenge.blogspot.com/).

I want to participate with my card in these challenge:
1)Dp2 challenge - theme die cut og punch (http://mosdigitalchallenge.blogspot.com/)

fredag 16. desember 2011

Last minute xmas make

Tomorrow i have to send my christmas lettersall around Norway and today it's time to count the recivers and the cards i have made. And, i had a lack of one card and i had to made one more card and here it is!

I will join the Charisma cards challenge with my card.   http://charismacardz.blogspot.com/
----------------------------------------------------------------------------------------
Er det ikke rart at man faktisk aldri blir helt ferdig med juleposten til jul! Jeg har hatt litt problemer med å løse kabalen hvem som får hva og da skjer det at man fakisk i siste liten setter seg ned og lager et nytt kort eller gjør ferdig et kort man har begynt på men ikke fullført. I morgen skal alt sendes avgåre og det blir godt.

Håper dere har det bra der ute i Bloglandia. Jeg har det ganske så bra. Blir vel ikke helt ferdig slik jeg alltid tenker jeg skal men det blir jul fordet og jeg har fire slag kaker i boks og det er bedre enn ingen slags kaker. Gaver er handlet inn og i kveld skal jeg kose meg med å skrive de siste julekortene. Det er planen min.
Har vært i Sverige og handlet inn mat til julen og da vi kom hjem oppdaget vi at vi hadde smuglet for første gang med to kilo mer kjøtt enn det vi hadde lov til å ta med oss. Jammen bra jeg ikke visste det på grensen ellers hadde jeg vel fått et nervøst latterutbrudd ved synes av en toller. Men, det gikk bra. Vi har ikke handlet hverken røyk eller alkohol - men Pepsi Max og Cola ble det noen pakker av:)

Gleder meg til jul og gleder meg til å scrapper mer i dagene som kommer (kanskje helst i romjula). Jeg har vært utrolig sliten og har hatt høyt blodtrykk en lang stund og non stop hodepine. Men, har trappet opp medisiner og nå har det verste trykket i hodet gitt seg og nå er det bare å komme seg fysisk og mentalt igjen. Det går rette veien altså! Bra!!!! Jenny er i kirka og spiller jula inn som solist på trompeten i dag. Skulle gjerne vært der men ble hjemme med Leon og blogger dette innlegget samt har laget mat til de andre kommer hjem samt har skrevet noen julekort. Godt vi damer er god til multitasking:)
Takk for at du leste dette og takk for mange koselige tilbakemeldigner på bloggen min - det betyr mye for meg å ha slike venner og bloggevenner. Klem til dere alle

torsdag 8. desember 2011

Et lite god bedringskort (håp at du ikke blir syk!!!!).

Man kan ikke ta livet for alvorlig og noen ganger er det befriende å kunne gi bort et kort man kan le av. 
Dette er et slikt kort!!!
Jeg har hatt dette digital motivet lenge og det var på tide å prøve det ut, tenkte jeg.
Håp at du ikke blir syk - ellers kan dette kortet bli ditt!!!

Ellers er helsa noe bedre. Var hos legen og hadde høyt blodtrykk (selv om jeg går på blodtrykksmedisiner) og har nå doblet den lille dosen jeg tar. Er mye bedre i hodet og sover bedre for første gang
 på tre uker. Så hvis ikke blodprøvene viser noe annet som er galt så har jeg
vel fått riktig behandling. I morgen får vi besøk i heimen av en erfaren dame, mamma'n til en venninne av meg. Hun elsker å bake og lurte på om jeg var i rute til jul (hvilket jeg ikke er ) og nå skriver jeg en¨
liste med ting som skal bakes - godt å ha slike folk rundt seg:)

onsdag 7. desember 2011

Mitt siste julekort?

Jeg håper dette er mitt siste julekort. Tenker på alle de jeg skal skrive nå og det er litt av en jobb i seg selv  - så jeg bør ikke lage julekort lista noe lengre. Har ca 30 stykker på lista nå og det er jo noen.
Hos Scrappekammeret  (http://scrappekammeret.blogspot.com/) har de fargen RØD som tema og dette er jo et ganske så rødt julekort. Syntes juletreet måtte få lov til å være grønt. Men det finnes kanskje røde juletrær også?

søndag 4. desember 2011

peace on earth and two freebies

I've made a vintage christmascard using these beautiful angel from 3ndy paper (cut out from a pattern paper). I think pink and brown are beautiful together and i have usde a little bit of fabric underneath the layers. Snowflakes are from Martha Stewart and the flowers are from Wild Orchid Craft. I will give these card to a girl named Matilde. She is 8 yars old and she loves pink and bling and glitter - and she also loves angels (and sometimes she can be a little angel herself, but not always :)

(dette er det tredje julekortet i hjertebodens sin julekortutfordringsblogg i desember)

I would like to joint these challenges using this card:
1)Sukkersøtt(http://sukkersott.blogspot.com/)
2)Card and scrap (http://pictureandscrap.blogspot.com/)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
I would also like to share this beautiful image with you. I bought a christmas card for 20 years ago and i have never managed to give it away. So, i have scanned the image (it's in color) and i have also changed it to a sepia image. If you want it you can have it and maybe it's a great image for christmas cards (or is it to sad?).

lørdag 3. desember 2011

Et julekort til i desember


I really like the digital stamps from Mo. They have so many great stamps. I love this little
angel standing in the snow. This is a christmas card without any journaling on the front. I will stamp christmas greetings inside the card. 

I will join these challenges:
1)DPD 2 http://mosdigitalchallenge.blogspot.com/  - the great outdoors
2)Sukkersøtt - http://sukkersott.blogspot.com/  snøkrystaller og glitter
3) Charisma cardz challenge - seeing spots http://charismacardz.blogspot.com/
Dette er mitt andre bidrag til hjertebodens julekortblogg utfordring.

------------------------------------------------------------------------------------
Dette er det andre kortet med samme motiv som forrige blogg innlegg. Synes Mo har så fantastiske fine stempler og masse fint å velge i. Denne lille engelen er nok en av mine favoritter om dagen. Sitter hjemme og blogger litt jeg. Skulle vært på scrappetreff i dag og møtt mange jeg hadde gledet meg til å møte. Men, så ringte min far i går og sa at han plutselig tok turen til oss fra sørlandet. Er lenge siden han har vært her og jeg måtte bare prioritere familien og han - valget var vanskelig og enkelt på samme tid.

I morgen er det 2. søndag i advent og skal si at tiden flyr! Må begynne å strukturere meg litt mer før jul og sette opp prioriteringslister slik at jeg rekker det jeg skal gjøre:)
Håper dere alle har det bra.

fredag 2. desember 2011

Et julekort i duse farger

Jeg er egentlig ganske glad i farger og det er sjeldent det kommer virkelige duse farger i det jeg gjør. Men her er et lite unntak. Stemplet er digitalt fra MO (og det er helt vidunderlig vakkert!). Kortet er forøvrig et posekort hvor jeg skal lage en tag å skrive på. Har brukt snøkrystall punch og hatt glitter på samt jeg har brukt blonde, en dies til å ta ut juletre med samt restebling svirle. Motivet er SELVSAGT fargelagt med Promarkers:)

Formen min er litt mye nede for tiden og jeg burde ha bestilt en time hos legen. Men, da jeg ikke helt er sikker på om det feiler meg noe så lar jeg det være! Møter aldri opp hos legen uten selv å vite diagnosen!. Sånn er det med den saken. Kan jo hende jeg er værdeprimert eller bare sliten etter å gå non stop på antibiotika i hele år eller kanskje det er et virus som er ute og går - ikke mye å få gjort med slike ting. Jeg har bestemt meg for å gi helsa en uke til på å komme seg og hvis den ikke gjør det så skal jeg vurdere saken på ny.

Men ellers er vi i rute til jul - julekortene er laget men ikke skrevet. Julekortbilde er ikke tatt. Dessuten har vi eller har hatt mus i hus. Min gode mann vekket meg for to døgn siden brått. Han kastet seg opp i senga og skrek (ikke særlig mandig det da!!!) og tok seg til hode. Litt bestyrtet så han på meg og jeg så like bestyrtet tilbake på han. Klokken var 05 og på den tiden av døgnet skal han ha god grunn til å vekke meg!
- "Jeg blir spist levende, sa han".
-Hva, sa jeg!!!
-"Først krafset noe i hodet mitt og jeg trodde det var du som drev og pelte på meg, sa mannen. Men så beit noe meg hardt i hodet, jeg ble spist levende, sa han. Det må være en mus eller en rotte. Og dermed var musejakten i gang. I går ettermiddag gikk musa i fella på soverommet og mannen han går med musebitt i hodet sitt og jeg kan ikke helt for det, men jeg ler av det hele gang på gang. Det skal sies at han ikke klarte å sove etter musebittet og at jeg har sovet på rommet alene i to døgn nå i frykt for at musa skulle ha en medsamensvoren musevenn. Regner med at mannen flytter inn igjen i ektesenga i dag for nå har svigerfaren hans kommet på besøk og da er det vel på tide å te seg som en mann igjen (kan jeg si som ikke ble bitt av den hersens musa).

Ja ja, nok om det. La  meg komme til sakens kjerne her. Kortet over legges til følgende utfordringer:
1)Sukkersøtt - vil se snøfnugg og glitter
2)DP2 challenge - outdoor image
3)Hjertebodens julekortutfordringsblogg - mitt første julekort i desember:)