tirsdag 1. mai 2012

PFP 147

Passion for ProMarker har en ny utfordring gående og denne gangen er temaet "Bright and Light". Jeg har derfor brukt et fargesterkt motiv og en lys bakgrunn. Så er det spennende hvordan dere tolker oppgaven:)

Og premien dere kan vinne er fra satured Canary - hun har virkelig fine motiver!!! Vinneren kan velge seg to diugi stamps!Skulle lagt denne ut for mange timer siden. Men våknet til sjeldent fint vær og har hatt en deilig dag med både litt arbeid og mye kos. Måtte sy noen nye trekk til madrassene i båten og Leons gamle sabeltann sengetøy kom til nytte - kraftig stoff og gjenbruk av tekstil. Er fornøyd med det. Resultatet ble akkurat slik det skulle bli. I morgen må jeg ta madrassen til den store senga i båten og den er ikke formet som en madrass så det blir litt mer jobb med akkurat den. Tore pusser båt og koser seg med det i finværet og jeg skal lage to konfirmasjonskort denne uken - bestillingskort (og kommer til å kose meg med det).

Og til helga er det meld snø!!!!! Brrrr……….

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort du har lagd.

  Finværet må nytes mens vi har det og i dag har det vært helt strålende her også.
  klem :)

  SvarSlett
 2. God kveld til deg! :) Dette var kjempe fint altså! Liker de lilla tonene du har fått i fargeleggingen din utrolig godt! De er nydelige! Ellers flott med osteklut, swirler, retroblomst og fine spellbinders rammer! :) Og forøvrig krysser jeg fingre for at vi sees ute i frisk luft et eller annet sted i morgen...hihi, neida jeg har enda ikke gitt meg, fnis... ;) Klem

  SvarSlett
 3. so gorgeous heidi.really stunning colours and details and i love the sweet image :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 4. Hei!
  Kjempefint kort, og nydelig fargelagt i fine farger!:))
  Ida

  SvarSlett