fredag 25. oktober 2013

Flip top box fra Ett Trykk oppskrift


I det siste nummeret av Ett Trykk har Camilla Halseth laget en slags godte eske med en tutorial og den måtte jeg prøve meg på i dag. Oppskriften var i grunnen bra med uten kunnskap om hva 7/8 inch var sto jeg fast helt til jeg kom på å ringe Lena som var behjelpelig med forklaring. Sjekk ut hennes eske, den er forresten kjempefin!!!

Så, rett før fristen går ut i kveld ble jeg ferdig! Har gjort det ganske enkelt. Kartongen er et Tim Holts kartong ark som jeg synes var veldig anvendelig. har brukt en gress punch som ble sne under reinsdyret, god jul er små klistre alfabetark og det søte snøfnugget er en spellbinders som jeg har kjøpt i dag. Har nemmelig vært på koselig kafe/handletur med Hege bestevenn, Laila Pink Lady og Nina og litt shopping ble det. Scrapmagasinet på Strømmen har fått inn masse fine nye varer og der fikk jeg kjøpt både litt til meg selv og noen bursdagsgaver (for det er noen her inne på blogglandia som har bursdag i november).

Deltar med godte boksen hos Trykkpressa denne måneden. Nå har jeg fått til å lage denne søte godte boksen og de neste skal bli enda litt mere pyntet - for selv om den er liten har den plass til masse stæsj!

Ha en god helg!

3 kommentarer:

 1. Du er flink du Heidi :-) Gleder meg til å se den neste, den med enda mere pynt på :-) God bedring! Håper du snart er grodd, å kan sitte så mye som du selv gidder
  :-) Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin eske! Og koselig med lunsj i går og deretter en flott tur til shopping på Scrapmagasinet. Mye fint vi fikk med oss derfra!

  SvarSlett
 3. so gorgeous heidi.stunning design and i love your reindeer :D

  xx coops xx

  SvarSlett