søndag 21. juni 2009

Hvor blir tiden av?


Jeg har virkelig savnet bloggingen og jeg har ikke besøkt andre bloggere heller de siste tre ukene! Det er nok rekord og det er ikke en rekord jeg liker! Hvor blir tiden av? De siste tre ukene har jeg jobbet litt med kursing og ligget på hotell i tre omganger. Veldig givenden og gøy men også ganske vanskelig å få kabalen hjemme til å gå opp. Slik blir det kanskje når den som er hjemme faktisk ikke er hjemme i perioder. I uke to opplevde jeg for første gang på hotell at jeg måtte evakuere midt på natten. Våknet av en fryktelig uling. Tv og lys slo seg på og på tv-skjermen sto det!Brann, evakuer"! Aldri før har jeg kledd på meg så raskt og så var det å finne nødutnangen. Den lå selvsagt i en trang trappesjakt og det var svingtrapp ned. Jeg ble bært ned av en kjekk norsk mann (han luktet godt) og en svenske (som luktet øl). Veldig spreke karer. Imponert over både fart og utheoldenhet. Jeg bodde i 8 etasje og det må ha vært tungt og bære meg. Men, ned kom jeg og der satt jeg i en vinduskarm av stål med barbeinte bein på asfalten i 45 minutter før jeg kom meg inn igjen. Halsvondt etter ett døgn og så kjente jeg det i nyrebekkenet. Neste kurs på hotell hadde jeg feber og gikk på antibiotika. For sikkerthets skyld la jeg meg med både sokker, pysjbukse og genser den natta. Aldri mer evakuering uten sokker eller sko på bena!


Ja ja, det gikk jo bra og det var ikke brann. Det skyldtes lekkasje over lang tid i sprinkelanlegget og brannvesenet og hotellet brukte lang tid på å faktisk finne feilen.


Har scrappet en LO i kveld og brukt skissedilla sitt oppsett. Måtte bli dette fine bildet av ungene i pinsen. Ship o'hoi - skip forut, ble tittelen. Jeg og Leon er hjemme alene denne helga. Tore og Jenny er i Sandefjord hvor Ullensakerkorpsene har deltatt på NM. Det ble en flott 3.plass og de var veldig fornøyde. Jeg og Leon har vært på kino i dag og i morgen har jeg planer om en utflukt. Men, det er litt væravhengig for jeg orker faktisk ikke å dra hvis det er regnvær. Nå vil jeg bli frisk til ferien. Skal innom og besøke blogger nå før jeg hopper i seng. Har savnet dere alle sammen!


10 kommentarer:

 1. Så fint å se deg i bloggverden igjen. Og denne LOen var så sommerlig og deilig!!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde av to flotte barn. Bilde av rygger er ofte talende, her kan man se at barna trives. Har ventet på innlegg i bloggen din.... er innom hver dag og sjekker!

  SvarSlett
 3. Hei du!
  ...og jeg som trodde du hadde dratt til syden igjen:)
  Fint å ha deg her igjen... Fott LO du har laget. Det er et nydelig motiv.

  Nå skal vi slappe av og ta ferie... Kanskje vi skulle møtes:) Bikuben eller Minnehjørnet? og så går vi på café etterpå?

  Vi snakkes
  klem Angella

  SvarSlett
 4. Hei du!
  ...og jeg som trodde du hadde dratt til syden igjen:)
  Fint å ha deg her igjen... Fott LO du har laget. Det er et nydelig motiv.

  Nå skal vi slappe av og ta ferie... Kanskje vi skulle møtes:) Bikuben eller Minnehjørnet? og så går vi på café etterpå?

  Vi snakkes
  klem Angella

  SvarSlett
 5. Utrolig koselig bilde av barna Heidi! Stilig at de sitter med ryggen til og ser utover veren forran i båten. Virkelig smak av sommer dette her...og hva er vel bedre når det er sommer enn å komme seg ut på sjøen!:)Takk for koselig døgn med deg og Leon i helgen!Alltid koselig å være hos dere!:)Klem

  SvarSlett
 6. Jammen har det vært travle tider både her og der. Kom nettopp heim fra fotballcup og er stiv som en stokk i ryggen. Men heime sto eldste menn med de bedende øynene og lurte på om det ikke gikk an å sette opp lavvuen...

  Sier ikke mer om den saken, men nå holder ungene på å pumpe luftmadrasser...

  Kjekt å ha deg tilbake i bloggverdenen. Nå er min jentetur over, håper gutteturen din blir minst like kjekk som den vi har hatt.

  Snakkes. Klem :)

  SvarSlett
 7. For noen hotell-opplevelser du har hatt,da.. Huff..
  Har kikket litt rundt på bloggen din, og i tillegg til denne fine LO`en du har her, med en kjempeflott fargebruk, så likte jeg veldig godt minibank-LO`en fra 17. mai, den var kjempestilig!
  Skynd deg å bli ordentlig frisk til ferien!
  ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Flott LO du har laget! Fine farger og koselig bilde.
  Hørtes ut som en dramatisk hotell overnatting. Håper du er blitt bra igjen.
  Ha en flott uke.:D

  SvarSlett
 9. Hei snuppa.... bare meg igjen:)

  Jeg har en utfordring til deg i bloggen min:)
  Angella

  SvarSlett
 10. For en aldeles nydelig LO Heidi.
  det liger noe å venter på deg i min blog. Klem

  SvarSlett