søndag 9. august 2009

Pappa'n min og jeg:=)

Her er et bilde av pappa'n min og jeg. Det er Jenny som har tatt det. Vi er ganske så slitne på bildet for vi har vært i dyreparken i Kristiansand hele dagen sammen med ungene og min søster og hennes familie. Etter at vi var ferdige der satte jeg og ungene oss i bilen og kjørte hjem til Kløfta. Det ble ca 32 mil den kvelden. Da jeg lå hodet på puten ved midnatt den dagen falt jeg i koma - bokstavelig talt.

Jeg er på scrappeloftet mitt og har ordentlig behov for å scrappe litt igjen. Men hvordan skal jeg begynne og hvor skal jeg begynne? Har i tillegg hatt masse besøk på loftet og bør vel få bort dyner og senger. Tror det blir morgendagens prosjektet. Håper dere alle har det bra:=)

3 kommentarer:

 1. Så koselig bilde av deg og pappan din Heidi! :) Kr.sand Dyrepark er en flott park som man går i i mange timer så forstår godt at du var utslitt når du etter en lang dag i parken også kjørte de 32 milene helt hjem!;)Takk for koselig besøk igår.Satte stor pris på de koselige timene vi hadde sammen!!!Har kost meg med å pynte litt på tag-boka i kveld,men er ikke ferdig riktig enda!Takk for at du ville lære meg å lage den og for den SUPER KOSELIGE utgaven jeg fikk i posten.Den varmet skikkelig,spesielt på nåværende tidspunkt!Glad i deg kjære venn!Klem

  SvarSlett
 2. Hei..., kjempefint bilde av dere begge to... :O Det må du ihvertefall scrappe...
  Skjønner foresten at du ble sliten etter sånn maraton dag, man blir jo sliten bare av å ga i parken...

  Det har desverre blitt dårlig med scrapping for meg, kommer liksom ikke i ggan. Bruker tiden til andre hobbysysler i stedet.

  Ha en scrappende flott søndag!

  SvarSlett
 3. Hei
  Så flott bilde da! ...og velkommen tilbake i bloggverden. Her har det egentlig vært litt stille.Det virker som om flere har tatt seg en lang ferie. Jeg har selv ikke gjort så mye i sommer. VI fikk en liten ferie i Danmark (Legoland og Dyreparken), men det var også det hele. Har pusset opp annekset, så der er det bare rot nå... Ellers starter jeg på jobb igjen på onsdag. Det blir spennende:)

  VI snakkes
  klem ANgella

  SvarSlett