onsdag 16. september 2009

Et bidrag til skissedilla - Trysil 2008


Ja, jeg savner fortsatt ikke vinteren. Men, vinteren har jo sine gode opplevelser og fine turer - og en av dem har jeg scrappet her. Vi dro til Trysil i november 2008 og kjørte slalom sammen med barna for første gang. De elsket det! Leon ble selvlært med en gang og hadde overhodet ingen betenkeligheter med noe. Han skremmer noen ganger livet av meg med slike holdninger. Jenny er mer observant og kjører forsiktig en bakke hun aldri har vært i før. Ja, vi har noe å jobbe med! Tore kjørte en del med Leon alene - for han hadde større fart enn Jenny. Så tok vi jentene turer sammen og det var veldig koselig. Hun fikk opp farten litt etter hvert.

Hærlig skisse som jeg egentlig har scrapliftet ganske nøyaktig på mange måter. Jeg fant de fine metall-bokstavene og synes de passet godt inn og tok inn fargene på hjelmen til barna. Lo'en ser litt delt ut i fargene på den blå bazzilen - det kommer av at scanneren min ikke liker metall og at lo'en med chippboard og diverse pynt bygger litt mer enn det scanneren min liker. Denne Lo'en hadde kanskje vært bedre å fotografere, men jeg er sylta forkjøla og orker ikke tanken på å finne kamera, gå ut og ta bilde i godt lys for så å laste ned bildene og legge dem ut på bloggen min. Får heller bli litt dårlig scannet dette!

5 kommentarer:

 1. hvor er det super nydeligt, flot og stilligt i farver og opsætning

  SvarSlett
 2. Kjempefin LO. Så fint med bilde av Leon i midten og illustrerende situasjonsbilder rundt, både det nære og hva som skjer i ett. Blått var helt riktig farge her! Ser kaldt ut!

  SvarSlett
 3. Kjempefin LO du har laget. Herlig blåfarger. Og ikke minst fine bilder.

  SvarSlett
 4. Herlig LO!
  Liker den kalde vinterfølelsen den gir meg!
  Takk for at du deltar! Og god bedring!

  SvarSlett
 5. denne var kjempestilig, likte hyssingen med perlene på.
  veldig morsomt å se alle tolkningene av skissa mi.
  håper formen din er bedre.
  se innom bloggen min en tur, der er det en candy og noe greier.
  ha en flott helg.

  SvarSlett