søndag 8. november 2009

Et nostalgisk julekort


Motivet på dette kortet er et kort jeg kjøpte rundt 1988 og jeg har spart på det siden da og ikke klar å verken bruke det eller gi det bort. Nå har jeg scannet det og jeg har kjørt ut slike små miniatyrer av kortet til bruk på egne kort sider. Ville så gjerne laget noe vidunderlig flott av dette motivet men så er motivet så fint i seg selv og det vil jeg ikke prøve å forstyrre. Så første kort ut i "nostalgisk julekort" er dette og så får vi se om jeg klarer mer når kreativiteten er litt mer oppe og går. Dett er et bidrag til scrapping the music på norsk sin julekortbonus.

12 kommentarer:

 1. Så herlig! Lekre farger du har brukt!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig julekort, Heidi. Og flott motiv.

  SvarSlett
 3. Kjempefint julekort. Koselig motiv. Skjønner at du har spart på dette. Så lurt å scanne det da:)

  SvarSlett
 4. Ja så var vi i gang med julekortene da! Er litt morsomt med denne fargelegingen av stempler med promaker altså. :) Koselig med gammel nisse motiv og såå fint noteark du ahr brukt! :)

  SvarSlett
 5. super herligt julekort, dejlige farver

  SvarSlett
 6. Helt nydelig kort. Ikke ofte jeg ser en nisse med så mye høytid over seg. :)

  SvarSlett
 7. Hei kjære venn!!
  Tiden flyr fra meg og jeg får ikke besøkt deg så ofte som jeg skulle ønske i disse dager... I neste uke starter vi med heldagsprøver og da sitter jeg med nesa i elevstiler frem mot jul:(((

  Jeg har tenkt mye på deg og sønnen din. Hvordan har det gått med prøvene... Ikke gi deg. TING BLIR IKKE BEDRE PÅ UNGDOMSSKOLEN... få en diagnose nå, få til et vedtak på gutten slik at arbeidet rundt han kan begynne nå. Det er for sent når han begynner i 8. For da er det ofte for mange hull i opplæringen og i bruk av strategier for å mestre skrivingen. MAS, MAS, MAS!!!

  klem fra meg
  Angella

  SvarSlett
 8. Det er bare meg igjen...
  Nydelige kort du har laget i det siste...Regner med at du var på messe i helga. Jeg måtte bare holde meg unna. Brukte litt for mye penger på klær forrige uke:)))

  Angella

  SvarSlett
 9. For et vakkert julekort! Skikkelig nostalgisk! Motivet var såååå koselig!

  Takk for at du deltar!
  Hanne

  SvarSlett
 10. Å, disse kortene var fine! Ordentlig julestemning! Har våget meg på å legge ut noen jeg også. Kort er ikke helt min greie, men julekort syns jeg er koselig å lage da!

  SvarSlett
 11. Utrolig flott julekort!Skjønner godt at du har gjemt på det flotte motivet.Det var spesielt flott:-)

  SvarSlett