tirsdag 30. mars 2010

Min melodi - SMN sin mars sang
Her kommer noen GAMLE bilder av meg som 16 åring. Jeg var tre uker i Brighton den sommeren sammen med ei venninne og vi tok intensivkurs i engelsk samt bodde hos en engelsk familie. Jeg har utrolig mange minner og noen bilder også. Denne gitarmannen var flink til å synge/spille og utfra blikket mitt å dømme var han også nokså kjekk. Morsomme bilder og ungene synes det var stas å se mamma'n som ungdom på bilder for en gang skyld.

Har prøvd å scanne skissa hele fem ganger men scanneren vil bare ikke virke når det er mye hvitt i lo'en. Har prøvd og feilet med det før så det ble gamlemåten - avfotografere lo'en i dårlig lys på loftet en sen tirsdag kveld!

Jeg er nesten frisk igjen av forkjølelse/influensa. Har hatt feber og vondt i ledd og vært svimmel og kvalm. Heldigvis er ingen andre dårlig så nå går vi påsken i møte nokså friske alle mann. Det er jo bra!

5 kommentarer:

 1. Utrolig morsomt bilde! Måtte le litt. Morsom og pen LO på en gang.

  SvarSlett
 2. Å,så søt du var her vennen! ;) Herlig med gamle bilder og gode minner. Fine er jo bilden også! Digger denne LOen. Arket du har brukt er jo nydelig, hjertet i notearket er en perfekt og stilig detalje, også elsker ejg alle de fine blomstene du har brukt! Lekkert! :) Gleder meg til i morgen! Klem

  SvarSlett
 3. Morsomt bilde :) du ser litt betatt ut der ja :)
  Flott Lo :)

  SvarSlett
 4. He he - du er skikkelig betatt jo:)
  Flott Lo du har scrappet her - likte så godt hjertet ditt:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 5. Koselig å scrappe "gamle" minner:-)
  Ser litt betatt ut her ja..nydelig webster ark, stilig med hjerte i noteark og så mange lekre blomster!

  Klem Laila.

  SvarSlett