søndag 26. september 2010

Jeg har latt meg inspirere og laget meg "konvoluttmappe".

Jeg har latt meg inspirere av tutorialen til http://groshobby.blogspot.com/ og laget meg en konvoluttmappe til mine vintagemotiver. Dette ble jo en slags prøve men jeg ble veldig fornøyd med den og kommer til å lage en til konvoluttmappe til mine stempelmotiver - da skulle jeg vel ha orden i sysakene..........

Jeg har brukt skissen til utfordringen hos Sukkersøtt og jeg vil delta på scrappekammeret sin utfordring hvor man skulle bruke minst to mønsterark (det har jeg gjort) samt tekststempel (mitt personlig stempel er på baksiden av konvoluttkortet - se bildet).

Mønsterarket jeg har brukt heter Vintage og er et 3ndy papir og er dobbelsidig - så jeg har brukt begge sidene på arket. Har klippet ut navnet på arket "vintage" og brukt den som tekst under blomsten. Det var her man skulle ha tekst ifølge skissen. Har egentlig scrappet skissen både på forsiden og baksiden av dette konvoluttkortet men jeg ble nok mest fornøyd med forsiden. Lagde dette i går kveld.

I morgen blir Leon 10 år gammel - synes ikke det var lenge siden han ble født. Husker det som det var i går - det er stort å oppleve noe slikt. Fra meg og Tore får han en gitar og hjemmelaget kort, Jenny skal gi han et personlig stempel til å ha bakpå kortene han lager og gir bort og vi har kjøpt en gitarbok fra farfar og farmor som er i Spania til han. Det blir kos på sengekanten i morgen tidlig og så skal vi på høstfest i Leons klasse kl 18.00. Programmet er klart med andre ord. Vi gleder oss.
 Håper dere har hatt en fin uke og får en fin uke som kommer. Det er så mange som har vært innom og lagt igjen koselig kommentar på bloggen min - setter stor pris på det!!! Det gir energi å ha dere på besøk! Takk :=)

19 kommentarer:

 1. Så lekker mappe :-) Fikk nesten lyst til å prøve å lage en slik en. Denne engelen et bare så søt :-) Gratulerer med bursdags gutten :-) Kos dere i morgen :-)

  SvarSlett
 2. Den ble utrolig nydelig. Så gøy at du ville lage mappa "mi".
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Wow, så lekker mappe du har laget. All grunn til å være fornøyd med denne! Gratulerer med Leon imorgen. Ønsker dere en fin feiring. Klem

  SvarSlett
 4. Denne er helt skjønn Heidi! Nydelig bilde, og lekre ark og blomster! Denne vil passe perfekt til oppbevaring av Vintage bilder. Kanskje prøe å lage en sånn selv en gang! :)
  Hipp hurra for STORE GUTTEN MIN som har bursdagen sin om 30 minutter!!! Gleder meg til å komme å feire på onsdag!!! Glad i dere! Klem

  SvarSlett
 5. Kjempenydelig mappe, Heidi ! Du har all grunn til å være fornøyd med denne :-)

  Gratulerer så masse med Leon's 10 årsdag i morgen :-)

  SvarSlett
 6. Wow, så lekker mappe!! Nydelig til vintage motivene laget med vintage ark:-) Lekkert!!

  Gratulerer til Leon som blir 10 år! Ha en fin bursdags feiring! Han blir helt sikkert glad for den fine gaven:-) Kos dere alle sammen!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 7. Så nydelig mappe du har laget. Den blir hyggelig å ha med seg rundt. Og gratulerer med 10 års dagen og stor gutt. Ønsker dere en flott morgen sammen og en fin feiring. Klem

  SvarSlett
 8. Så fin mappen ble! :) Tror nesten jeg må prøve meg på noe slikt selv. Og gratulerer med 10-åring i huset. :)

  SvarSlett
 9. Woww Heidi, really gorgeous love the map idea! Also a great colourcombo!
  Have a great day!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 10. denne mappa var utrolig flott,og veldig praktisk samtidig... Du har en flott vintage stil.Og nå gleder jeg meg til å lære det av deg!... :-)

  SvarSlett
 11. Aldeles nydelig Heidi. Det der tror jeg at jeg må lære meg ved leilighet!
  Gleder meg til å se deg igjen torsdag.. og du.. det var virkelig ikke meningen å skremme deg her forleden.

  Klemmer fra Renate

  SvarSlett
 12. Gurimalla, denne var nydelig! Og så smart å bruke den til vintagetrykk da! Mine er stappet innimellom mønsterpapirene mine, og jeg har null oversikt over dem... Må prøve meg på en sånn jeg og.
  Tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt og Scrappekammeret!
  Og gratulerer så masse med gutten din. Jenta mi er like gammel, og jeg husker det og som i går da hun ble født. Himmel så fort tiden går!
  Klem

  SvarSlett
 13. Her har du virkelig vært kreativ:) Nydelig med mange krestive og flotte detaljer.
  Tillykke med bursdagsbarnet i morgen. Skremmende hvordan tiden flyr.... men er det ikke rart at det bare er barna som blir eldre og ikke vi foreldre..... hi hi. Koz dere masse i morgen;)

  SvarSlett
 14. Guri så lekker!! Nydelig motiv og herlig pyntet!! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 15. http://www.letraset.com/design/shopcontent.asp?type=tutorial-maya-promarker
  Ville bare dele denne linken til deg som bruker promarkers.. selvom du er kjempeflink til å fargelegge!
  Klemmer

  SvarSlett
 16. Rå lekkert mappe:)
  Lekre farger og detaljer.
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt:)
  God klem fra Inger Marie

  SvarSlett
 17. WOW sååå kreativt og flott laget!! Lekkert! Herlige fargekombinasjoner og flotte mønsterark og pynting!
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Anette ;)

  SvarSlett
 18. Noe så nydelig!!!! Kjempevakkert i sarte farger og nydelige mønsterark.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret.
  Klem Guro

  SvarSlett