lørdag 10. november 2012

Et posekort med tema jul


Hei. I dag sitter jeg og koser meg på loftet og lager julekort. Det er snart midten av november og jeg vet av erfaring at kortene bør lages i november hvis det skal være håp om å få laget nok kort. Har i dag kost meg med å lage et vintage julekort og jeg har brukt en pose som utgangspunkt. Har brukt de nye arkene til Pion og synes de er kjempefine. Snøkrystallene er fra Martha Stewart og jeg har brukt litt gesso i kantene på dem. Jeg vil gjerne delta på følgende tre utfordringer med juleposekortet mitt:
1)Papiravisen - tema anything goes
2)Anonyme scappere - tema posekort eller sjokoladekort
3)Kortgleder - tema jul

Setter stor pris på dere som legger inn en kommentar. Er litt hyggelig å vite at noen besøker bloggen min og leser og ser. Jeg har vel landet litt etter å ha kommet ut av høstdvalen (jeg er sånn hver høst) og har innsett at vinteren er komme og at jeg like godt kan kose meg inne (for jeg er egentlig et utemenneske:)  Og jeg lover å komme mer på besøk til dere også - for mine bloggvenner, dere gir meg inspirasjon!

5 kommentarer:

 1. so stunning heidi.i love your vintage santa and really gorgeous colours and design :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 2. Dette var et nydelig julekort i vintage stil. Liker designet med swirls, snøfnugg osteklut og kantpunch. Tusen takk for at du deltar hos Kortgleder og lykke til. Klem Bettina

  SvarSlett
 3. Rett og slett et nydelig julekort Heidi. Fin effekt med gesso på snøkrystallene :)

  SvarSlett