tirsdag 17. juli 2007

Hjemme igjen!Ja, da var vi hjemme igjen etter noen dager på tur. På badet bugner det over av nesten tomme bager, en halvfull koffert og 4 soveposer. Vaskerommet er nedlesset av skittent tøy - godt jeg kan bruke morgendagen til å ordne opp i dette feriekaoset!


Vi har hatt det så fint både hos søsteren min i Arendal samt på hotell sammen med barnas besteforeldte i Langesund. Tror bestefar Magne (min far) har fått svømmehud både her og der i lpet av søndagen og mandagen - for han boltret seg veldig med barna i bassenget. Ungene elsket å ha besteforeldrene sammen med seg i en slik setting - dette er første gang vi opplever det! Kanskje på tide og det skal vi i hvertfall gjøre flere ganger, tenker jeg!


Så, egentlig skulle jeg vært i seng, men så var jeg så lykkelig at jeg bare måtte skrive noen ord om hvor fint disse dagene hadde vært! I kameraet ligger minnene i form av bilder - de skal snart scrappes! Det fine med scrapbooking er jo at man tar vare på minner, man samler på minner, man refelkterer over tid som var og tid som er! Det er takket være min venninde Bjørg at jeg fikk guts til å klippe/rive i syrefritt papir i november 2005. Nå er hobbyen blitt mer en lidenskap og noe som jeg trenger i hverdagen. Ja, jeg er veldig heldig og lykkelig og trøtt....


Nå er det på tide og sove - natta dere!

1 kommentar:

  1. Hei! Og takk for koselig hilsen på bloggen :o) Gøy at du også har blitt en blogger, kommer garantert innom deg igjen :o)

    Så koselige bilder forresten. Tomas og jentene var også på Langesund, for to uker siden;o)

    SvarSlett