søndag 10. august 2008

Jeg møtte Screppa Torill i Bulgaria


Verden er ikke så stor, tenker jeg! Har nettopp vært en uke i Bulgaria, i Albena by. En dag ved bassenget kommer noen bort til meg og spør "Heidi"? Ja, det er jo meg og jeg smiler tilbake og forteller det. Samtidig lurer jeg på hvem dette er. Burde jeg kjenne henne eller? - Jeg er screppa Torill, sier hun smilende! Aha, selvsagt, tenker jeg og blir glad for at hun har gitt seg tilkjenne. Vi er jo i samme bloggverden og på Papirgleder som brukere.
Det var kjempekos å treffe Torill og vi snakket selvsagt om både scrapping og alt annet! Torill hadde vært litt usikker på om jeg var meg og hun gikk på data og sjekket bloggen min. Der sto det at jeg skulle på ferie til Bulgaria. Godt vi har Internett. Dette fine kortet har Torill laget til meg og jeg fikk det dagen før vi skulle reise hjem! Tusen takk, flott kort og koselig ferieminne fra Bulgaria!

5 kommentarer:

 1. Så koselig å lese, Heidi!!!! Det var virkelig kjempekjekt å treffe deg! Du virker som ei skikkelig koselig dame, og med verdens beste hobby!!! Ja verden er ikke stor, og jeg er virkelig glad for at jeg gikk bort og sa hei!!! Et nytt og flott bekjentskap rikere!
  Jeg har ikke rukket og legge ut bilde, men bare vent!

  Og tusen hjertelig for awarden!!! Den setter jeg virkelig stor pris på! klemmer til Kløfta fra meg!

  SvarSlett
 2. Næh så morsomt! Jeg må jo gå langt oppi nabolaget for å møte henne *hihi* men vi er like heldige, du og jeg Heidi, for Torill er jo akkurat like blid og snill og trivelig som hun ser ut på bildet! Åsså så flott feriekort hun hadde laget til deg!!

  Håper du får en fin søndagskveld!
  Klem fra Hanne:)
  - og velkommen hjem, forresten! :D

  SvarSlett
 3. Heia vennen!
  Ta en titt på bloggen min da vel!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Var innom Torill sin blogg og fikk selvfølgelig lyst til å stikke innom din:) Morsom historie...og gøy det måtte ha vært for dere begge. Koselig kort fra Torill...og koselig LO hun lagde.

  Jeg legger deg til i mine favoritter, så er det enklere for meg å stikke innom bloggen din... Kanskje treffer jeg deg engang ved bassengkanten...eller på butikken...hehe!

  SvarSlett
 5. Så artig da! Verden er ikke så stor likevel nei ;) Koselig! :)

  SvarSlett