onsdag 27. august 2008

Kort til utfodring, en Lo og litt annet!

Jeg lager litt om dagen, men er ikke helt i form og har litt for liten inspirasjon. Derfor er utfordringsblogger litt kjekke - der får man ideer og kommer i gang. Jeg har laget et kort til en utfordringsblogg på 2 sketches 4 you.
Så har jeg laget en LO med fri fantasi av et gammelt bilde av barna fra 2004. De sitter på fanget til giraffen Lollo og bjørnen Bernie. Gjett om de koser seg!
Ellers er formen litt dårlig. Har nå gått på en antibiotika i juli, begynte på en kur i begynnelsen av august og så kom legen min innom meg i dag med en ny resept på nye tabeletter fordi bakteriene ikke var av den mest vanlige snille sorten! -Det er typisk deg, Heidi sier mannen om den saken. Jeg må liksom få noe som ikke er helt vanlig og som er vanskelig å få bort! Men, håper jo at den urinveisinfeksjonen blir borte snart og at jeg ikke er så fryktelig trett lengre! Det går nok bra.
I morgen skal jeg jobbe på skolen for første gang etter ferien. Har ikke hjerte til å ringe å si at jeg er dårlig. Tror ikke jeg blir verken bedre eller verre av å jobbe, så den saken er grei :=)
I have made one card for the blog 2 sketches 4 you and one layout of my children on vacation fore years ago in Tenerife. They are sitting on the lap of the giraff and the bear and enjoying life. They just loved it and they still giggle if they see the piceture i took of them. I try to recover from a urininfection but it isnt easy. So i have taken three antibiotic cures since july. It's hard for my body to go like this. But, if i wait i am sure this cure is the right one! It must bee!

8 kommentarer:

 1. This is a darling card! Your friend will love it:)
  Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  SvarSlett
 2. Adorable card!! :) Love the image! Great job on the 2S4Y!

  SvarSlett
 3. Love your card...too cute! Great work with this week's 2S4Y sketch!

  SvarSlett
 4. Så nydelig LO... Det har jeg ikke begynt med ennå, for da tar det vel helt av:)
  Jeg skal på kurs 11/9- Bakgrunnskurs, 23/9 ATC, 5/11 Julekort med vri og 27/11 snupelinske julekort. Arti om du hadde dukket opp på ett av dem:)
  Så har jeg lenge hatt lyst til å være med på 17-19 oktober helga... Der du skal. Nå viser det seg at det koliderer med en købentur med kolegaene mine. Vil jo ikke gå glipp av det heller. Vi får se!

  Kanotur gleder jeg meg til... Det er bare at jeg får panikk om hodet havner under vann...hehe. Den perfekte lærer!
  Bare det ikke regner!!!

  vi snakkes!
  Angella

  SvarSlett
 5. Kjære vene!!! Håper du føler deg bedre snart, og at gnisten er tilbake!!! Trenger det nå, når det blir høst! God-varm klem fra meg iallefall! Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
  Ja, det er filt i bokstavene - "tickers" filt.
  Du har klart å få til en nydelig LO. Fint minne å ta vare på!!
  You go girl!!
  klemmer fra meg!

  SvarSlett
 6. endelig får jeg til å skrive komentarer her inne!fint kort du har laga fra den utfordringen.håper du får noen fine scrappedager og en bedre helse..

  SvarSlett
 7. Så søte prosjekter, særlig LOen er helt herlig - du er så utrolig dyktig med farger og pynt som passer så godt i hop og denne var virkelig helt kanon :) Håper legen får tatt knekken på inntrengerne snart, og at du får piffen tilbake.
  Stor klem, Irene

  SvarSlett
 8. PS! Gratulerer med scrappesnopet fra Scrappemania! Det er deg virkelig vel unt :)))

  SvarSlett