tirsdag 13. januar 2009

ATC vintermotiverHos Art pieces challenges har de lagt ut flere atc oppgaver. Oppgave 2 (som det helt sikkert er for sent å levere til) handlet om vinter-atc. Jeg har laget disse fire atc'ene med utgangspunkt i egne fotografier og jeg legger de ut selv om jeg ikke er med i konkurransen. Lagde de for over en uke siden og det er ganske så sløvt at jeg ikke har lagt dem ut tidligere!

Har i grunnen tenkt å gå på kino sammen med pappaen min i dag og kikke på filmen om Maz Manus. Jeg vet at den er sterk men jeg føler at jeg må se den. Faren min går aldri på kino lengre. Mannen min har allerede sett filmen og anbefalte den på det sterkeste! Jeg er helt fri for bil om dagen. Min gamle Merchedes Vito ble levert til Oslo bilauksjon for en uke siden (godt å være kvitt den - ikke løp og kjøp den). Den bilen har kostet meg masse utgifter på vedlikehold og den går i 60 km/t i oppoverbakker (også der farten er 100). Jeg måtte liksom ta fart på slettene og i nedoverbakkene for å komme litt raskere opp oppoverbakkene. Uansett ville jeg nok få bot både for å kjøre for fort og for sakte med en slik kjørestil! Verkstedet har i mange år prøvd å finne feilen og jeg har gitt opp til slutt (og det har Bertel og Steen også)! Sånn er livet. Ellers er det bra. Jeg har sovet hele natta igjennom uten vondt i magen forrige natt og formen er så utrolig mye bedre! Olava (Synnøve) sa dette var noe som gikk i barnehage og ellers - helt sikkert omgangssyke!

8 kommentarer:

 1. SÅ strenge er vi da ikke! ;-D
  Nydelige atc`er. Det er noen vakre bilder du har tatt.

  Takk for at du deltar!

  Klem, Lise

  SvarSlett
 2. Neida, det går så greit så:) Nydelige vinterkalde atc'er!

  Takk for at du deltar!


  Klem, Gro

  SvarSlett
 3. Så fine ATCer...
  Godt å høre at du ikke sliter med magen lenger... Det er ikke bra... Min sønn Elias hadde et eller annet på lørdag... kastet opp tre ganger og så var han helt frisk igjen...Bare det går over!

  klem
  Angella

  SvarSlett
 4. For noen nydelige bilder du har tatt. Må nok bli flinkere til å komme meg ut med kameraet, jeg også.Får se kva været sier når det lysner.

  Godt at du er blitt bedre. Det er noe hærk med sånne ting.

  Her er formen endelig på topp. Og det er jammen på tide. Hangling i fire uker er lite stas.

  Nyt dagen!

  SvarSlett
 5. så utrolig flotte ATCèr du har laga.Alle var utrolig fine.Du er så flink til å ta gode bilder:-)Synd du ikke fikk lagt ut før fristen.Men så flott at du deler de med oss nå!

  SvarSlett
 6. Fantastiske bilder, Heidi! Ser jo akkurat ut som postkort, vakkert :) godt å høre du kommer deg igjen - slitan med helsa :)

  SvarSlett