onsdag 11. februar 2009

Valentiner'lo - bonusoppgave scrapping the music på norsk!


Det er altfor få bilder av oss sammen som par og da må man scrappe de få man har - det er i hvertfall min konklusjon. Her har jeg scrappet et bilde av meg og min mann som ble tatt på Gardermoen flyplass 26.januar i år. Jeg har dratt bildet inn i photoshop og lagt til et filter som gjør bildet mer om til en tegning. Jeg synes bildet ble bedre for det opprinnelige bildet var litt flatt og kjedelig.


Jeg har brukt bølgepapp igjen. Jeg er litt glad i bølgepapp for jeg synes resultatet blir litt røffere- Ellers har jeg brukt qk hjerter, qk font og ikke minst qk plate med tekst på. Teksten er selvsagt Halvdan Sivertsen sin. Hvis du ikke har vært inne og sett på alt det fine deltakerne har laget burde du gjøre det! Jeg ble dypt imponert over fantasien og alt det fine som produseres. Jeg tror jeg er den eneste så langt som har laget en LO - for man kan lage absolut det man vil bare det inneholder en setning fra en kjærlighetssang! Du har fortsatt tid til å delta! :=)

9 kommentarer:

 1. Kjempeflott LO du har laget:) Og morsomt å scrappe bilder av seg og mannen også. Må bare å huske å ta bilder av seg selv som par da;)

  Utrolig gøy at du deltar inne hos oss - vi setter stor pris på det.

  Ønsker deg en flott onsdag videre:)

  SvarSlett
 2. Inspirasjonen kommer sigende her. Men bilder av oss to finnes det få av. Kanskje det er et vanlig fenomen? Må nok leite godt...

  Enig med deg i at bølgepapp er fint. Er på utkikk etter noe, men har ikke helt hatt lykken med enda. Det kommer nok.

  Nå er dagens møter over og kvelden lister seg på tå. I morgen er det atter en dag. Om det blir tid til scrapping vil tida vise. Noe sier meg at det kan holde hardt. Snuppa skal i bursdag på fredag og jeg trur jeg må lage et kort... Det får ha første prioritet.

  SvarSlett
 3. Så nydelig kjærlighetsside :) Artig bilderedigereing - og så flott å røffe det med bølgepappen :)

  SvarSlett
 4. Et rigtig nydeligt valentines layout

  SvarSlett
 5. Nydelig LO. Romantisk og røff på en gang:)

  SvarSlett
 6. kjempeflott!! likte godt den hjerte-borden og selve oppsettet!!
  Takk for at du deltar!!:)

  SvarSlett
 7. Du har helt rett - jeg har også alt for få bilder av meg og mannen... Denne inspirerer ihvertfall til å få tatt noen flere bilder:) Og bølgepappe erjo bare så stilig!

  Takk for at du deltar, og håper dere får en fin Valentin-dag:)

  SvarSlett
 8. Nydelig LO du har laget, og den hjerteborden løftet siden skikkelig.

  Takk for at du deltar, og kos dere på Valentin-dagen i morgen. :)

  Elllen Karin
  STM på norsk

  SvarSlett
 9. Hei. Denne var flott. Likte det du hadde gjort med bildet. Så flink du er til å skrive hva du bruker. Det syns jeg er moro å følge med på

  SvarSlett