søndag 20. september 2009

bursdagskort, utfordring korto'mania


Ja, den nye kortutfordringsbloggen, kortomania, får her mitt bidrag. Dette kortet skal min nabo og venninne få. Hun elsker disse fargene og har bursdag i oktober - så det måtte bli et kort inspirert av årstiden. Jeg har stemplet "gratulerer med dagen" sirkelen, brukt passer for å lage den rund og klippet ut. Stempelet er fra Papirgleder. Jeg har brukt qk høstblader, Prima solsikker, bling, hjertenåk med hvit hjerte og selve det grønne hjertet er skåret ut. Litt distress her og der i kantene, bazzil og resteark mønsterark fra basic grey.

Et enkelt kort og egentlig veldig meg. Jeg ender opp med litt enkle kort, klarer ikke å putte for mye på dem men prøver å få til farger som matcher. Morsom utfordring og veldig ok å få laget et kort som jeg snart skal gi bort! Har vært på scrapbookmessa lørdag og det var veldig morsomt selv om formen slettes ikke var på topp. Traff mange kjente (og noen jeg ikke hadde truffet før og som jeg har hatt lyst til å treffe). Nattscrap til slutt og i dag har jeg vært sliten. Bilder kommer litt senere;=)

10 kommentarer:

 1. kjempeflott kort du har laget.

  takk for at du deltar.

  klem fra Benedicte

  SvarSlett
 2. Kjempe flott og enkelt kort! nydelige høst farger!! :)

  tusen takk for at du deltar!
  klemmm

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort. Når man vet hvem som skal få det og hva mottakeren liker av farger, er det et supert utgangspunkt. Enkelt? Mange detaljer og omtanke.

  SvarSlett
 4. sååååå nydelig kort du har lavet der, i skønne høstfarver.

  10000000 tak for at du deltager.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for helgen Heidi. Var kjempemoro å møte på deg igjen på nattscrappen.
  Håper du har anledning til å bli med på ett av treffene vi kjører her oppe. Skal nok gjøre plass til din rullestol.

  Lekkert kort du har laget. Nydelige farger. Elesker orange jeg da!!

  Ha en nydelig uke. Klem

  SvarSlett
 6. Et perfekt kort til denne årstiden... Flotte farger og detaljer.
  Ja, det var utrolig gøy å møte deg på messa. Det er lettere å kjenne igjen deg med rullestolen enn alle andre, jeg forstår godt at du ikke kjente meg igjen..hehe! Men nå må vi jo bare bli bedre kjent:)

  Ikke gi deg ang. det med med Leon. Lærerne gjør ikke mye hvis ikke foreldrene er pågående og maser litt mer enn andre... og han har rett på hjelp! Men ting tar dessverre tid i systemet.

  Vi snakkes vennen!
  Angella

  SvarSlett
 7. Lekkert kort i nydelige høstfarger!

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 8. Så herlig høstkort! Og så fikk jeg idè til å bruke det runde gratulerer-stempelet mitt som bare ligger og støver ned!

  SvarSlett
 9. Hei kjære venn! Så flott kort du har laget! Liker så godt disse fargene jeg også! :) har akkurat tittet gjennom de innleggene dine her jeg ikke har fått sett på i det siste og du har legen masse fint! Konklusjonen min er at du scrapper mye nydelig og jeg savener Leon,Jenny,Tore og Heidi Rahm! :) Glad i deg vennen min og takker deg for vårt flotte vennskap! :) Klem

  SvarSlett