tirsdag 9. februar 2010

Scrappehusets utfordring med ordet "venner"


Dette er et bilde jeg har tatt av Jenny og to av hennes klassekamerater i Bjørneparken i september 2009. Vi var på tur med 4H. Bildet er blitt brukt i 4H sin avis til alle medlemmene, så jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg ikke spør om lov til å publisere akkurat dette på bloggen min.

Jenny går i en klasse hvor de er 18 gutter og 6 jenter. Samholdet i klassen er ganske så bra og jentene har fra 1. klasse vært venner med guttene. Disse tre som er på bildet koser seg alltid sammen og det er flott synes jeg.

Har brukt mønsterark som bakgrunn, klippet i stykker en overlay og pyntet over og under, qk sommerfugler med hyssing kropp og hyssing følehorn (heter det det???), prima blomster med brads, overlay med tittelen "buddies" på , punch til å stanse ut de grønne kvistene til blomstene, qk alfabet som jeg har trykket ut i foam. Ja, tror det var det? Har distresset litt her og der som jeg pleier.

Så en liten vits på slutten av dagen:

Har dere hørt om nordmannen, svensken og dansken som dro på tur sammen? Nordmannen brukte rullestol, svensken var blind og dansken var døv. De oppsøkte en helbredende kilde. Førs hoppet svensken oppi og kom løpende opp av vannet vill av glede - han kunne se. Så var det dansken som stakk hodet i vannet og fikk hørselen tilbake. De to lempet nordmannen i rullestol uti og han kom jammen opp av vannet med nye dekk!

Sånn føler jeg meg i dag - jeg har fått nye dekk og forhjul og jeg er overlykkelig over å komme meg kjapt rundt igjen. For forhjula sto bom fast og jeg trodde et øyeblikk at jeg var i veldig dårlig form (fordi jeg ikke viste det om forhjula). Så, dagen i dag har blitt en god dag på mange måter :=)

10 kommentarer:

 1. Så flott bilde.så naturlige og glade "små" ungdom..;) Nydelige farger i Loen din og overlayen passet så stilig inn! :) Nydelig blomster og sommerfugler også! :) Konge vits forresten...måtte flire litt av den ja! :) Nå skal jeg snart sove. God natt!

  SvarSlett
 2. Hi hi!!!! Grattis med nye hjul:0)
  hi hi!!

  Tusen takk for nydelig flott bidrag! De fargene var UTROLIG lekre, og det bilde var virkelig VAKKERT!!! Knallfint!

  klems

  SvarSlett
 3. Hahaha, skikkelig morsom vits. Nå fikk jeg meg en god latter!
  Og så tilbake til den flotte LO'en din. Lekkert og utrolig flott bilde, nydelig pyntet. Måtte klikke opp i stort format for å se nærmere på alt det fine du hadde gjort. Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 4. Herlig bilde! Kjempestilig satt sammen. Fine farge og stilig med overlay. Lekkert med sommerfuglene.
  Ha ha. Godt du har fått deg nye hjul:0)

  SvarSlett
 5. God tur til Thailand!! Det hørtes nydelig ut. Kos dere masse:)

  SvarSlett
 6. Lekker LO, Heidi!
  Nydelig bilde og mange stilige detaljer!
  Smart med overlayen, fint med blomstene og alt i skjønn farge kombinasjon:-)

  Hihi..artig vits en tirsdag formiddag:-)
  Så godt med nye hjul til deg også.

  Ha en fin dag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 7. Det der var et skikkelig blinkskudd. Knallfint bilde som du har latt komme helt til sin rett.

  Og gratulerer med nye hjul. Så flott at sånne ting kan fikses, med eller uten kilder;)

  Har nettopp meldt ungene inn i 4H. De skal på sitt første treff på fredag. Så får vi se da, om de greier å følge det opp....:)

  SvarSlett
 8. Å, her likte jeg så godt de gule detaljene! Fin LO!

  SvarSlett
 9. wow super flot layout med fine detaljer og super lækkert kort. Du må have en rigtig dejlig tur, oh misundelig neeeej, jeg er også træt af kulde og sne , det er 25 år siden vi har haft så meget kulde i så lang tid her i Danmark.
  varme knus Pia

  SvarSlett
 10. Hohohoo! Artig vits. Grattis med nye hjul! ;D

  Herlig layout du har laget. Det bildet bare oser av vennskap og god stemning. Lekkert lekkert!

  Takk for at du deltar og ha en riktig god helg. :D

  SvarSlett