torsdag 25. mars 2010

Bursdagskort til Sukersøtt utfordring


Hos Sukkersøtt skal man skrappe et kort uten blomster i grønt og blått. Dette er et bursdagkort til mammaen til mannen min. Hun har fylt 71 år og kortet skal sendes til Spania sammen med gave. Det er mannen min som for første gang har fargelagt et stempelmotiv med Promakers. JEg utfordret han en kveld vi satt og pratet og jeg drev og fargela noen motiver. Så han har farglagt motivet og jeg har klippet det ut og komponert kortet. Vet ikke helt hva jeg synes om resultatet- Akkurat nå har jeg 39 i feber og den er stigende - så tilbake i seng! Men, har ligget i sengen i hele dag og jeg måtte bare se scrappeloftet mitt liv. Trodde jeg skulle bli friskere av akkurat det, men det var vist ikke tilfelle, he he.

Ja ja, snart helg og snart påske. Yuippi !!!!

13 kommentarer:

 1. Nydelig kort du har laget til din svigermor! Moro at mannen din har lagt hånd på verket også..flink han:-)
  Ble virkelig nydelig i blått og grønt... stilig oppsett med treet, gjerdet, den hvite benken med den søte gutten og bakgrunns arkene...ble lang denne setningen:-) Lekkert og vårlig!!

  God bedring til deg Heidi! Håper dere får en koselig kveld i morgen:-)
  Riktig god påske til deg og dine!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så moro med en manns farger.... Kjempeflott kort, Så mye flott du har fått med som tre, gjerde, eple, fugl ..osv. Ganske så mye på et lite kort,og så fint resultat. Kanskje litt handling på nettet hjelper på feberen... hahaha.. Jeg er visst skikkelig kul nå, eller kanskje litt sliten. Har vært på farten i hele dag.

  SvarSlett
 3. Dette var lekkert!! Herlige farger - og kult oppsett!! Flott:)

  SvarSlett
 4. super nydeligt kort, flot i farver og så fint motiv

  SvarSlett
 5. Kjempe fint og nydelige farger!
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Du er en god scrapper på høy feber du vennen min! Kortet ble kjempe stilig. Likte at hele kortet blir et slags lite bilde med gutten på krakken,gjerde,treet og fuglen. Herlig med grønt og blått sammen...friske farger! :) God bedring vennen. Vi sees til uka! Klem

  SvarSlett
 7. Mektig imponert over mannen din altså:)og et flott kort ble det. Men så leit at du er syk da:( ønsker deg god bedring;)

  SvarSlett
 8. Ikke værts å få gubben til å gjøre noe sånnt. Det er i alle fall ikke aktuelt her i huset. Synes kortet blei kjepefint. Liker veldig godt fargene og oppsettet.

  Håper du er tilbake til normaltemperatur og at påska blir kjempefin. Her har det gått i vasking og baking i dag. Har til og med fått meg en tur på stølen og gjort klart til innrykk en eller annen gang neste uke. Om ikke været blir helt gale, da. Fantastisk flott å være der ute i fred og ro helt aleine et par timer. Ungeen ville heller holde trampolina med selskap... Rart.

  Nå skal vi ha kaffe og boller :)

  SvarSlett
 9. Så flink mann du har da, og morsomt at an ville prøve - tror ikke det hadde vært tilfelle her i huset;)
  Flott med alt du har fått med som trær, fugler og gjerde bl.a.
  Håper formen din bedrer seg!
  Ønsker deg en god påske!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 10. Nydelig kort. Var jo som et bilde dette. Så flink mannen din er da. Håper du er blitt bedre nå. God påske! Ønsker deg noen fine påskedager med hyggelige aktiviteter. Klem

  SvarSlett
 11. Kjempeflott kort!
  God bedring til deg, og god påske!:D

  SvarSlett
 12. Nydelig kort :)
  En award venter på deg i bloggen min :) God Påske :)

  SvarSlett
 13. Har noe til deg i bloggen min:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett