mandag 8. mars 2010

Sketchy colors - easel kort etter skisse.
Jeg har laget mitt første easel kort. Motivet er fargelagt i sengen med Promakers og jeg har brukt pigmentfarger med white sprit for å lage sjateringer. Dette nydelige stemplet er et digi stamp fra Moias Hobby og tekststempelet er fra en annen plass (husker ikke hvorfra). Selve hovedmotivet er laget etter skissen hos Sketchy colors.

Tror det er ei lita prinsesse på 7 år som skal få kortet så jeg kommer til å stanse ut navnet hennes og dekorere det på kortet sammen med tallet "7". Derfor avventer jeg å gjøre ferdig kortet til jeg har bestemt meg.

Jeg har nesten grodd!!!! Jeg har ligget og ligget og ligget og dette går mye bedre enn det vi kunne ha forventet oss. Er kanskje grodd til helgen men må fortsatt ligge en del og scrappe i Ski. Hege skal også drive gulvscrapping så det går nok bra.

10 kommentarer:

 1. Lekkert easel-kort, Heidi!!
  Nydelig fargelagt motiv og stempel teksten passer perfekt til:-)
  Lekre farger...et ekte prinsesse kort!
  Ha en fin kveld!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så koselig kort! Er nok en fornøyd liten frøken som får dette! :) Herlig prinsesse motiv og fine sjateringer! :) Gleder meg til helgen og er så glad for at du gror! :) Klemklemklem

  SvarSlett
 3. Så flott easelkort Heidi!
  Imponerende maling i senga;)
  Håper du blir enda bedre til helga!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Hei. Et utrolig vakkert kort. Med teksten til det stempelet er det komplett! Flott malt, - tror jeg må prøve å ligge når jeg maler jeg også!!!! Ha en god dag.

  SvarSlett
 5. Flott kort altså, masse arbeid som ligger i det!

  Flott å høre at du blir bedre! ☺☺☺

  SvarSlett
 6. Nydelig kort, Heidi! Flotte farger og søtt motiv!
  Takk for at du deltar hos SC denne uken - masse lykke til!
  Go'klem
  PS! Håper vi ses på Ski til helgen :)

  SvarSlett
 7. Nydelig easelcard du har laget! Så flott du har fargelagt, for ikke å snakke om så nydelig du har pyntet. Teksten er virkelig flott, bruker den selv og.
  Ha en fin helg :-) Trodde jeg var følger hos deg, men det varjeg vist ikke, så jeg legger meg til nå.
  Klem Guro

  SvarSlett
 8. et utroligt nydeligt kort, flot farvelægning af motiv

  SvarSlett
 9. Hei Heidi!
  Takk for et fin fint treff! Hyggelig å hilse på deg.
  Klem fra Maria:-)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for sist. Veldig hyggelig. Gleder meg allerede til neste gang:) Fikk ikke sagt ha det før du dro, så du får få en klem her.
  For et lekkert kort. Nydelig fargelagt motiv og vakkert pyntet med blomster og bling. Passet veldig godt med den søte hjerteborden. Ha en fortsatt fin søndag. klem fra Nina:)

  SvarSlett