fredag 20. mai 2011

Enda et konfirmantkort

Ja, måtte på loftet i dag og prøve å scrappe litt og da ble det et konfirmasjonskort til. Så nå har jeg de to kortene jeg trenger den nærmeste fremtid (tror jeg). Har brukt et Kenny K motiv og dette kortet er litt annerledes enn det jeg til vanlig bruker å lage. Men, jeg likte resultatet.

Deltar i følgende utfordringer:
1)Kort og godt - har brukt hjertecharm fra dere.
2)Kenny K crafty girlz - die cut and punches - i have used both!
3)Nordsalten hobbyklubb - bruk perler

Nå skal jeg forte meg i seng. Har veldig vondt i halsen og kjenner at jeg har riktig så dårlig smak i munnen. Ned og ta en kopp varm beroligende natt te, pusse tenner og prøve å ikke puste på noen med min vonde ånde (man får faktisk dårlig ånde av å ha vondt i halsen eller er det noe jeg bare tror?). Jeg har fått min skriver tilbake i dag fra reperasjonen og det er byttet mange deler på skriveren. Har skrevet ut stempler og bilder i dag og resultatet er bare kjempefint! Jeg er lykkelig altså og har funnet frem noen bilder jeg skal prøve å scrappe i helgen:)
God natt!

13 kommentarer:

 1. Så stilig :-) Denne jenta er er så tøff!Herlig farge valg og nydelig pynting :-)Blir så flott når det er mange lag syns jeg.Så bra att du har fått ordna skriveren din igjen :-) Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 2. Flott konfirmasjonskort Heidi! Herlige farger og stempel. Fint med lag-på-lag!
  Håper du er bedre i halsen!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 3. Veldig fint konfirmasjonskort! Godt å bli ferdig med kort man har litt tidsfrist med.Håper du kommer deg raskt.Ikke noe godt å ha halsbetennelse. Du skulle fått en kopp med min spesiallagde urtete.den bruker å hjelpe godt.Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 4. kjempe nyyydelig kort! er så tøfft det motivet i fra Kenney K (tror jeg har det selv faktisk hihi) . likte oppsettet ditt og fargebruken her veldig god :D
  klemmmm

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så flott kort du har laget!
  Massse stilige detaljer, og flotte farger.
  Håper formen er grei, så du får scrappet i helgen!:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig! Så herlig de fuglene var og motivet er skikkelig flott fargelagt. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 7. Veldig fint kort, med et av de stemplene jeg "ikke" liker.... Har jo fått sansen for litt av hvert pga. bla deg.. Håper ånden er bedre.... Ønsker deg en fin helg med tid til scrapping. Tror ikke jeg får gjort mye med alle som er i huset nå!

  SvarSlett
 8. Nydelig kort Heidi!! Motivet er bare så tøøft og vakre farger/mønster ark!!! Er fuglene fra Hobbykunst? Kjempefine:-)
  Fikk ikke gjort halvparten av det vi skulle i dag..offentlige kontorer er noe herk!:-)Et sted tok 4,5 timer!!!!! Isj altså:-)
  Ønsker deg og dine en fin helg! Ser ut som det blir fint hobbyvær også..kos deg!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 9. Herlig konfirmasjons kort! Tusen takk for at du deltar hos NordSalten hobbyklubb!

  Klem fra Mari

  SvarSlett
 10. What a gorgeous sweet card! Thanks for joining KKKG!

  Hugs,
  Renata

  SvarSlett
 11. Hei kjære venn! Takk for flott fredagskveld hos dere! Var så godt å være litt sosial igjen og takk for hjelpen med "du vet hva"! ;) Og den gode store kosen fra Leon gjorde dagen min altså! Akkurat hva jeg trengte!!!! :) :) :) Men til kortet... Liker dette motivet ditt jeg! Hun er jo kjempekul! :) Og veldig ulikt utrykk på disse to kortene under hverandre med sammen motiv og det er jo artig! Mer mykt dette kortet enn det under men liker begge to jeg! Morsomt at du har satt rammen bak motivet på skakke, det er ikke så typisk deg også er den Prima-papp taggen kjempe søt! Har tatt vare på en sånn en jeg også til gjenbruk! :) Vi sees snart igjen!! Ha en fin uke så lenge! Klem klem

  SvarSlett
 12. Herlig kort, digger det stepmlet!
  God bedring, håper du ikke ble syk... :)

  SvarSlett
 13. Kjempeflott! Likte fuglene du hadde satt på også :)

  klem

  Carina
  Nordsalten Hobbyklubb

  SvarSlett