torsdag 30. juni 2011

Juni-julekort:)Da var det på tide å legge ut ny utfordring hos Kort O Mania. Denne gangen varer utfordringen en hel måned og temaet er : Alt er lov!!!

 Jeg velger å vise frem et juni julekort her og dette ene kortet er ett av tre kort som jeg deltar med hos hjertebodens juleutfordringsblogg. Beklager scanningen og redigereingen av det ene kortet. Uansett hva jeg gjør så vil det bare ikke bli rett!!! Til slutt ga jeg bare opp!

Nå tar jeg en lenge etterlengtet ferie langs kysten av sørnorge med båt sammen med familie. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre i mai og juni og atpåtil har jeg ikke vært i form og reagerer på antibiotika med bivirkninger . Egentlig er det helt utrolig at man får behandling av infeksjon i nyre og så ender opp med skader i lungene! Jeg har vært og tatt røntgen av lungene men det tok i hvertfall en uke for fastlegen å få svar. Regner med å måtte bytte medisiner og at alt normaliserer seg da. I hvertfall er det lov å håpe:)

Så vil jeg ønske dere alle en riktig god sommerferie. Jeg savner mine blogg-venner og jeg skal heldigvis være masse hjemme fra rundt midten av juli og da blir det tid til litt papir og blogging, håper jeg. Kommer litt ann på formen også, men jeg er optimist.
Sommerklem til dere alle fra meg.

7 kommentarer:

 1. SÅ kult med julekort i juni!!

  Håper du får en fin ferie og at formen bedrer seg

  SvarSlett
 2. Flotte julekort Heidi. Ønsker deg god ferie og god bedring. Håper ferie og familiekos hjelper på formen.
  klem Sissel

  SvarSlett
 3. 3 aldeles nydelige julekort :-) Er imponert over alle dere damene som henger med i denne utfordringen :-) Flink du Heidi :-) Håper formen din snart blir bedere, å att du for en flott sommerferie :-) Gleder meg til nye treff utover høsten :-) Ha god sommer :-) Klem

  SvarSlett
 4. 3 flotte kort dette her Heidi! Sånn lag på lag som du har gjort på det øverste tror jeg du må lære meg en gang...får ikke det til! ;) Flotte var de iallefall alle 3! :) Nå skal jeg stupe i seng før riksen i morgen tidlig...veldig spent! :) Sommerklem fra meg! :)

  SvarSlett
 5. Så fine julekort,de likte jeg godt !!!
  Du lager så mye fint,legger meg til som følger jeg ;0)
  God sommer og riktig god bedring til deg !!!

  SvarSlett
 6. så flotte julekort du har laget, -jasså, du henger også fremdeles med på denne utfordringen. Nå klarer vi det frem til jul! Ønsker dere en knallbra ferie.

  SvarSlett
 7. så flotte julekort. Du må have en dejlig sommer
  knus Pia

  SvarSlett