onsdag 20. juli 2011

Endelig fått scrappet litt!

Hei alle sammen. Endelig har jeg fått scrappet litt og dette bidraget er til sketchy color sin juli utfordring. Oppgaven var å bruke brunt, beige og lys blått. Iguanen mått få lov til å bli grønn, vet ikke om det finnes brune iguaner og tok meg heller ikke tid til å finne ut av det (må jeg inrømme). Jeg har laget kortet etter oppgaveskissen som følger med fargeutfordringen. Det var kjempefint å få laget noe igjen.

For jeg har vært lenge borte. I hele tre uker har vi vært på båttur. Vi startet reisen i Son og dro til Lillesand. Hendte vi sov samme sted et par dager men som oftest ble det et nytt sted å oppleve. Vi overnattet mest i uthavner (steder som ikke er organisert) men det ble heldigvis noen byhavner også slik som langesund, risør, Arendal og Horten. Jeg har ikke hatt med scrappesaker (og hadde abstinenser underveis) men fikk lest mye. Dessuten ble det en del fisking (vi har spist mang en selvfisket fiskemiddag på turen). Ungene var kjempegode til å fiske (særlig Leon) og han lærte seg å sløye fisken selv. Jenny overlot dette med glede til guttene. Vi kjørte på tur sammen med en annen familie og vi hadde tilsammen 3 gutter og en jente på tur. Men Jenny klaget ikke og hun storkoste seg med å utforske nye øyer, nye svalberg, fiske fisk, fange krabber og andre små fisker i bøtte. Det er så godt å se at vi har en 13 åring som fortsatt leker og som ikke er så stor. Håper det varer lenge enda. Så har det blitt en del bading da og kjøring med den lille gummibåten, som jo er den ungene kan kjøre og lære sjøvett i. Det har vært så mange tragiske ulykker på sjøen denne sommeren. Det er kjempeleit at så mange som 16 i båt har dødd og ingen av dem brukte vest. Bruk av vest på båt er VIKTIG!!!

Ellers var jeg litt sliten etter 3 uker med å krabbe meg inn og ut av båten alene samt krabbe meg rundt om kring i båten. Varmtvann er noe man kun har når man har kjørt langt og derfor ble det mang en hårvask og vask av rattat i iskaldt vann (primtivt er bra). Det var luksus å komme hjem til dusj med varmtvann i!!!
Vi har hatt mye fint vær på turen og har blitt brune og fine og vi har møtt mange koselige mennesker på vår reise. Norgesferie er flott og jeg kjenner at jeg gleder meg til å dra på båttur igjen snart (må bli en helg for mannen min jobber resten av sommeren). Hjemme koser vi oss med korpsleir for begge ungene. Jeg og to scrappedamevenner skal på Gøteborgtur i August sammen og jeg og ungene må vel på en dag i Tusenfryd sammen slik vi pleier. Jo da, det er mangt som har skjedd så langt i ferien og mangt som skal skje. Vi nyter skolefri og samvær med familie og venner. Og tenk - i går møtte jeg Bodil (Bojose) på Bikuben! Det var veldig koselig og damen var bare like koselig som jeg hadde inbilt meg (og praten vår gikk veldig naturlig). Dette fine bildet tok Bodils svigerdatter med Bodils kamera og jeg har lånt det for det var litt koselig å legge det ut her:)

Håper dere har det bra og jeg skal nok få besøkt litt blogger nå som jeg er hjemme og håper jeg får scrappet litt og laget litt kort også i disse ustabile værdagene:=)
Klem til dere alle!

7 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist!
  Koselig å lese feriehistorien din, hørtes ut som en deilig og avkoblende ferie. Du ser så fresh og flott ut på bildet fra Bikuben.
  Stilig guttekort og lekker grønn iguan.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. Takk for sist, så koselig det var å treffe deg på Bikuben :) Har sendt bildet på mail til deg.

  Kjempefint kort du har lagd :

  Det høres så fint ut med båttur.
  Sikkerhet og fornuft er like viktig på sjøen som på veien.
  Ha en fortsatt fin sommer, klem :)

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake fra tur Heidi!
  Vi legger snart ut på 3 uker i båt langs svenskekysten og ned til Göteborg denne gangen. Flott på norskesiden også. Elsker disse feriene.Opplever noe nytt hele tiden, og så kan man velge om man vil ligge for seg selv eller i havner! Litt lettere å finne steder for seg selv på svenskekysten som ikke er så "ødelagt" av hyttebygging som i Norge. Greit med litt primitive forhold i ferien;)
  Så koselig at du traff Bodil da! Så også flott bilde i bloggen hennes i går;)
  Herlig kort du har laget - uansett farge på iguanen;)
  Ønsker deg en fortsatt flott sommer!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Woww that is a gorgeous card Heidi!! And I enjoyed your story of your vacation! Welcome back home! Hope you are doing great!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 5. Så flott kort (først), Heidi. Digger de stripene og enkelheten i kortet. Flott motiv - fargelagt til perfeksjon :-)
  Hyggelig at dere har hatt en bra ferie, og godt at dere lærer barna sjø- og båtvett. Det er viktig ! Ha en fortsatt flott sommer, og kos dere på tur til Gøteborg når den tid kommer.
  Artig med bildet av deg og Bodil, hun var lett gjenkjennelig - så hyggelig å treffe bloggvenner på Bikuben :-)
  Klem
  T.

  SvarSlett
 6. Herlig bilde av deg og Bodil, så gøy at dere traff hverandre på Bikuben, - bare litt misunnelig.... Deilig å ha deg hjemme igjen også!!

  SvarSlett
 7. Så herlig med ferietur i båt..wow og så lenge.
  Godt å få ladet batteriene.
  Heldige du som har vært på Bikuben...og så flott bilde av dere to.
  Så flott kort du har laget! Herlig motiv du har brukt :o))Nydelig pyntet med sommerfugl og blomster.
  Takk for at du deltar hos SC og ha en fortsatt god sommer...i morgen reiser vi til Sørlandet og Flekkerøy :o))
  KLem Anne

  SvarSlett