søndag 31. juli 2011

Jul(i)

I dag er det den siste dagen i juli og jeg har hatt litt problemer med å finne skapelyst etter den store tragedien som tok livet av 77 mennesker og skadet så mange. Ikke bare tenker jeg på de som har fått fysiske plager men også på de som opplevde dette på nært hold og som mentalt må leve med bildene av hva de opplevde. Mange av dem var bare barn. Håper vi alle har masse empati å gi hverandre og håper han som gjorde dette aldri slipper ut igjen i samfunnet. Den mannen har jeg ikke så gode følelser for og jeg prøver derfor å ikke tenke så mye på han. Vi har hatt begge barna våre på korpsleir de siste ukene. Først var leon på Gjøvik og så var det Jenny sin tur etterpå. Utryggsfølelsen har ligget i magen og skurret mens de har vært borte. Tenk om noen kom og markerte sine synspunkt med maskingevær der våre barn var! Jeg vet at jeg ikke kan tenke slik og jeg vet at jeg fortsatt vil sende barna mine på leir i fremtiden. Vi skal leve som før!

Har laget tre julekort til hjertebodens juleblogg. Viser frem et her og sender alle tre til julebloggen. I kveld vil jeg scrappe, tenker jeg. Først skal jeg til Oslo og levere en venninne på bussen til sørlandet og så skal vi til domkirken og legge ned blomster med barna våre som nå begge er hjemme. Ha en fin søndag alle sammen.
Klem!

2 kommentarer:

  1. This is a really beautiful card Heidi!!
    Hugs Kristel

    SvarSlett
  2. Det er viktig at den som forsøkte å ødelegge heller ikke får ødelegge vår hverdag. Jeg slet også med å komme igang etter forrige helg, og ser at ikke mange var veldig aktive på bloggen de dagene. Det blir mange dager å være et medmenneske, både for de som opplevet tragedien på nært hold og for de som er rundt. Men det er også en styrke at hele samfunnet reagerte slik som de gjorde. Det har vært fint å være i Oslo å se konkret også hvordan folk føler det. Så får vi snakkes snart! Klem

    SvarSlett