onsdag 20. juli 2011

Skissedilla oppgave

Fant dette gamle bildet av meg og min mann TOre. Tror det ble tatt ca 1984. Vi har nettopp danset en konkurranse, tipper det var Oslo Open vi hadde deltat i. Vi har danset bare et par år på dette tidspunktet men hadde blitt ganske gode. Har på meg jakken over latinkjolen på bildet. Vi danset som oftest både standard og latin på konkurransene og det var ikke rom for skifting av antrekk. Senere ble det det og da ble antrekkene helt like det som var vanlig i "nomal" standard og latin dansekonkurransene.

Scanningen er helt forferdelig her. Har blitt skygger og farger er litt feil og farger er også forsterket der de egentlig ikke er så sterke. Jeg lar det passere. Orginalen er fin nok til familiealbummet:)
Bildet har min mann gått med i lommeboka i veldig mange år. Det er derfor naturlig slitt i kanter og i farger. Nå har jeg reddet det og scrappet det. Ha en flott uke alle sammen. Jeg koser meg hjemme og været er fint i det ene øyeblikket og så regner det i neste. Jeg har derfor scrappet litt i dag.

8 kommentarer:

 1. En nydelig LO og jeg synes det er så fint å scrappe gamle bilder. Naturlig slitasje er jo skikkelig flott.
  klem :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig Lo og fin historie bak den, godt du fikk redda bildet:)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 3. That has become a beautiful LO Heidi!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 4. For en utrolig flott LO, herlig bilde av dere og kjempefint oppsett og pynting. :)

  SvarSlett
 5. Åhhh..... så søte dere er!!! Det er dere forresten fremdeles! Herlig scrappeside, og godt å se at du lager noe annet enn bare kort! Vi snakkes.

  SvarSlett
 6. Kjempefin Lo du har laget ,fint at du fikk reddet bildet !

  SvarSlett
 7. Så herlig bilde av dere to! Moro at gamle bilder får sin heder og ære. Stilig med lagene under bildet og fjæren og blomsten i hjørnet.

  Takk for at du deltar hos Skissedilla

  SvarSlett
 8. Så mye fint du lager! Jeg kommer nok helt sikkert tilbake hit.
  Ha en fin og kreativ uke.

  SvarSlett