søndag 6. november 2011

Det 3. julekortet i november.

Dette laget jeg for en ukes tid siden og får bli det tredje julekortet i november (hjertebodens juleutfordringsblogg). Ble liksom ikke helt fornøyd med dette kortet - det er ikke alltid man får det til og stemme og slettes ikke klarer å sette fingeren på hva som er feil. Men, Mimosa er i alle fall søt der hun står med englevinger og med liten gaveboks i hånda. Bildmålarna har jammen fine stempler!
I dag er det søndag og helgen har vært ganske så stille og rolig. Skulle egentlig vært på sørlandet denne helgen men jeg orket ikke og har heller ikke orket så myer annet. Men i dag har jeg i hvertfall sittet og scrappet litt- Er ikke helt ferdig og resultatet får dere se om noen dager tenker jeg.

Ha en fin søndag.

7 kommentarer:

 1. Synes det ble nydelig, kjempefine farger og motivet er så søtt. Har ikke det, må kjøpe :)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. Hvorfor må det så mye mer til ? Syns dette kortet ble veldig fint jeg. Blått er favorittfargen min, og motivet er bare helskjønt :-)
  Gratulerer også med DT plass hos PMN !

  SvarSlett
 3. Et lekkert blått julekort og Mimosa er jo bare søt:)
  Klem Gunn

  SvarSlett
 4. Synes dette ble kjempefint jeg :)
  klem :)

  SvarSlett
 5. Helt nydelig :-) Flotte farger og søt pynting rundt en vakker Mimosa :-) Ha en toppers uke :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig kort! Liker oppsettet jeg. Og liker elementene du har satt sammen! Flott med blått julekort! Klem

  SvarSlett
 7. Hei igjen du, hihi! ;) Glemte å kommentere at din nye Mimosa er utrolig søt!!! :) Må låne den den 19.nov, hint hint! :) Den mld du skrev i bloggen min ble jeg noe forvirret av men det var vel meningen,haha... ;) Mente du at du har kjøpt en kombi gave og om jeg vil ha den til bursdag eller jul? Eller mente du om jeg ville ha jul og bursdags gave til motsatte datoer?? Hihi.... Du kan få lov til å bestemme om du vil bytte om, gjør det som passer best du... ;) Men om du har en kombi burdag/jul velger jeg til burdag, hihi...får flere gaver til jul enn bursdag så stas å få til burdag! ;) Hihi....eller har jeg missforstått det du skrev? ;) Klem

  SvarSlett