fredag 4. november 2011

Et november julekort

Et kort som skal til hjertebodens juleblogg for november, men kommer ikke til å sende det inn før jeg har de to andre kortene også. Desember er snart her og jeg er klar for årets julekortsesong takket være hjertebodens juleblogg!

I dag er det fredag og helgen skal nytes hjemme. I kveld er det mamma samling (i klassen til min datter) så dit må jeg jo for å hilse på de jeg kjenner og de jeg ikke kjenner men som jeg da kan bli kjent med. Tore holder på å pusse opp to rom i huset så han bor vel nesten der i helgen mens jeg tar meg av barn og mat og alt det andre som måtte komme. Har ryddet på kontoret i dag og det er jo også en god ting - nå står scrapperommet for tur. Drøyer det til i morgen, tror jeg!

God helg alle sammen og klem fra meg!

9 kommentarer:

 1. Nydelig julekort du har lagd :)

  Det er ikke så vanskelig å bruke strikkemaskin, men det er en del å sette seg inn i så bruksanvisningen blir flittig brukt, hihi.. Jeg har ganske mye utstyr til den. Glemmer mye når det går så lang tid imellom jeg bruker den. Hadde jeg ikke hatt den hadde det ikke blitt noe strikking med meg, for det klarer jeg ikke lenger med mine vonde ledd.

  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 2. For et vakkert julekort Heidi! Nydelige farger og herlig bilde.
  Jeg har nå fått såpass mye julefølelse av alle disse julekortene at det har smittet over på eldstemann. Så da jeg spurte hva han ville ha til middag i dag, sa han ribbe... :)
  Så nå er grisen ferdig krydret og klar for ovnen ;) Gleder meg vilt!
  Ha en herlig helg Heidi :)
  Klemmer fra Jill

  SvarSlett
 3. Så nydelig stil og fargebruk. :) Flott motiv, fine former og pynt.

  Ha en deilig helg.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 4. Ååååå så nydelig julekort.
  Bare så lekkert.

  Ha en fin helg.
  Klem Connie

  SvarSlett
 5. KJempeflott julekort du har laget. Herlig å være så i rute med noenting til jul! Deilig å ikke få alt på en gang. Pusse opp rom, ja,.. skal bli spennende å se hvordan det blir hos dere. Jeg jobber så hardt jeg kan, og er på god vei til å bli ferdig her også. Gleder meg til vi treffes snart. Klem

  SvarSlett
 6. Piękna, bardzo nastrojowa, świąteczna:)

  SvarSlett
 7. Nydelig Heidi, lekre farger og så fint pynta.
  God helg.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 8. Å, så fint dette er, Heidi, deilig og rolig å se på, og så fint at du har kombinert rødt og grønt panel - veldig flott ! Nydelig med de grønne blomstene også; dette likte jeg !
  Ha en god helg :-)
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 9. Hi sweetie this is just GORGEOUS x

  SvarSlett