onsdag 29. februar 2012

Husmorferie og juletags


Så var østlandet ferdig med vinterferien sin og så begynte sørlendingene med sin ferie - og jeg
innvilget meg impulsivt en husmorferie hos min søster i Arendal og hadde med meg kun ProMakerne mine og noen stempeltrykk. I bakhodet lå jo vissheten om at jeg ikke hadde fått deltatt på hjertebodens juleutfordring og den ville jeg helst prøve å få blitt med på. Hos min søster var det begrenset scrappeutstyr og jeg har funnet litt restebiter og laget tre juletags og har brukt både blomster samt rufset (distresset kantene på det ene stempeltrykkket) på en av tagene - og da har jeg kvalifisert meg for oppgaven som var en bingo oppgave denne gangen. Min søster og familie skal bygge på huset med en hel etasje og der trappa kommer ligger min søsters scrapprom - så stempeltrykk, tags, bånd og masse annet var pakket i esker og flyttet. Så da tar man det man finner og lager tags. Hullene i tagsene lager jeg når jeg kommer hjem. Blir mest sansynlig en charms på en av tagene, en av de andre skal få en liten hvit sløyfe på og den tredje får være som den er (men dette gjør jeg altså når jeg kommer hjem).

Og hjemme hos meg er de fortsatt syke. Mannen er sykemeldt så derfor kunne jeg dra og overlate ansvaret for barna til han. Barna har vært syke men et av dem skal på skolen i dag vet jeg og han andre skal til legen hvis han ikke er frisk nok til skolen. Jeg er ikke syk. Vet ikke om det er et lite mirakel da jeg har blitt hostet på og nyst på og har delt seng med samtlige syklinger hjemme hos oss de siste ukene. Jeg tenker at jeg antagentlig har blitt imun overfor bassilusker. Ihvertfall skal jeg ikke ha influensa - den saken er biff og poteter!!!
I morgen drar jeg hjem igjen etter fire hektiske dager i Arendal hvor gjøremålene har vært mange og været har vært godt:)

3 kommentarer:

 1. Såå søte! flotte farger og herlige motiver. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlett
 2. Kjempesøte tags, Heidi. Håper du koooser deg masse på "ferie". Ha en fortsatt god dag.

  SvarSlett
 3. Husmorferie høres herlig ut.
  Flotte tag`s du har laget, motivene fra Bildmålarne er så koselige.
  Klem Sissel

  SvarSlett